На пазар във Варна - тема 72 ⚓

• 41 360
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте,
От къде да купя детски торбички за лакомства? От онези с ушички, картинки и т.н.? 

# 616
  • In transit
Скаридка, майка ми купува само от пазарчето в Чайка, има един памилион само за яйца, производители са. Вече 3-4 години само от там пазарува и е доволна.
Там не са ли на Дончево яйцата? Те и на Чаталджа имат магазин.

# 617
  • Deutschland/HE
Не, не са Дончево. "Опал Р" е фирмата и са в Старо Оряхово ако не се лъжа. Не са голям производител като Дончево.

# 618
  • Варна
Здравейте,
От къде да купя детски торбички за лакомства? От онези с ушички, картинки и т.н.? 
В Шихо съм виждала.
Взехме козунак от Лидл и никак не ни хареса. Твърде сладък и един лепкав вътре, като захарен памук.
След това взех от Кауфланд. Без нищо на фирма Гранд. Той повече се доближаваше до представата ми за козунак.

# 619
Аз мисля пак да взема от пекарната зад Фратели Сливница. Предните 2 години от там взехме и ни харесаха. Ще ходя тези дни да поръчвам, надявам се да не са станали 10 лв бройката..

# 620
  • Варна
Аз мисля пак да взема от пекарната зад Фратели Сливница. Предните 2 години от там взехме и ни харесаха. Ще ходя тези дни да поръчвам, надявам се да не са станали 10 лв бройката..
Ако имаш предвид Ситничарска работилница Тед, не, 6,50 е чистият козунак. Рулата с различна плънка са 8 и 9 лв.
И аз от там ще купувам.

# 621
Да, май така се казваше, все забравям. Рулото с шоколад много ми харесва. Като цяло всичко, което съм купувала е по мой вкус.

# 622
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде по-точно се намира тази пекарна?

# 623
https://www.facebook.com/people/%D0%A1%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B8%D … 481/?locale=pt_BR

Имат страница във фб, следвам ги там,

,, Може да направите вашата предавателна поръчка на телефон 0898605793, на Вайбър, на Месинджър в страничката и, разбира се, на място - ул. Константин Величков 51””

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 20:45 от alethea

# 624
Здравейте,

Днес видях такива, много сладки със ушички точно като зайчета, великденски. В КиК гранд мол до касата на шишовете.

# 625
Здравейте,

В темите имаше препоръка за мъж около Седма гимназия, който прави антицелулитни масажи(може и някой друг, от който сте доволни). Може ли пак да споделите. Приемам и препоръки за апаратни процедури . Благодаря!

# 626
  • Варна
На Лидъл един единствен път взех козунак и се отвратих. Понеже ги размразяват и ги пекат, моя вътре беше на лед направо, а отвън само изпечен. От много време препоръчвам пекарната зад Фратели, вече се казва Тед...никога не съм имала оплаквания. Стари пекари са, познавам ги, завършили ТОХ и си разбират от работата, цялото семейство, да са живи и здрави, когато живеех там целия квартал ухаеше на пресен козунак. А яйца, които не се съхраняват в хладилник не купувам, колкото и по- изгодни да са.

# 627
Здравейте,
Аз купих от Шихо имаше различни големини и цветове Simple Smile

# 628
Кои Била магазини имат нормален паркинг?

# 629
Сещам се за Била делта, Била Възраждане, Била Подвис и Била Аспарухово( на първото кръгово)

Общи условия

Активация на акаунт