По въпроса: според мен е имало бременност, но не се развила. Можеш спокойно да продължиш опитите.
. Не помня точното обяснение, съжалявам, ако подведа някой, но беше свързано с триенето им в перинеума, тъй като ръба на прашките в по-твърд там, също и че по-лесно се пренасяли бактерии от ануса...
. Забраниха й да носи прашки, и тя изхвърли всички. Ако имам възможност, ще я питам за подробности и ще пиша

. Не помня точното обяснение, съжалявам, ако подведа някой, но беше свързано с триенето им в перинеума, тъй като ръба на прашките в по-твърд там, също и че по-лесно се пренасяли бактерии от ануса...
. Забраниха й да носи прашки, и тя изхвърли всички. Ако имам възможност, ще я питам за подробности и ще пиша 
та сега на 28 в четвъртък съм пак при нея и ще ми обясни по-подробно.
и аз казвам е какво да му се затвърждава нали тоя антибиотик сумамед е много силен и ефикасен.. и тя ми вика ами така за по-сигурно.. И аз направо се побърках как може толкова некомпетентна да е .. пък то и аз чак сега го разбирам ама досега не ми се е налагало да ме лекува ходех си само профилактично.. И другото което аз и обяснявам че сега като ми дойде М и беше мн странно, много обилно с един ден повече и едно такова лигаво, че незнам как да го обясня, ходех и с тампон и с превръзка (което не ми се случвало никога!) и имаше много съсирена кръв и тя ми вика нормално е това спокойно
аз нали ходих при нея първия ден като ми дойде и тя ми каза че не съм бременна.. И аз много се ядосах и се обадих на приятеля ми, неговата колежка е била медицинска сестра до преди 2 месеца и тя ми каза че просто не вижда смисъл от тези хапчета след сумамед-а и ми каза че така както и описвам М най вероятно съм била бременна, но самият плод не се е захванал за матката и то затова си ми дойде, понеже на нея и се е случило и е била по същият начин.