Чудя се как да започна този пост след трагедията в Турция. Една вечер си лягаш, а на следващата сутрин се оказваш затиснат от стена, без дом и по-лошото може би без любимите хора. Природата разрушава, когато е сърдита. Тя не прощава. Бих искала да се помоля душите на жертвите да почиват в мир, а оцелелите да намерят сили и да продължат напред въпреки болката. Дано помощта стигне до повече хора 😞
Дано тази човешка трагедия да ни научи да ценим повече настоящето, да се наслаждаваме истински на присъствието на любимите хора и не на последно място да сме по-добри помежду си и към околния свят. 🙏

Трябва да призная, че се възхитих колко обединена е Турция пред лицето на трагедията. Никой не остана безучастен и оказа помощ по най-добрия възможен начин. Гордея се, че и България подаде ръка на съсед в нужда ❤️.
Едно от най-големите оръжия на модерния свят, а именно социалните мрежи този път се използваха по предназначение. Новините в Туитър буквално се разбират на минутата, а в тази ситуация всяка секунда е жизнено важна. Много знаменитости, сред които Ханде и Керем, използваха социалните мрежи, за да разпространят призивите за помощ. Не им прави чест на тези, които се умълчаха, а утре ще пишат за следващите си проекти, рекламни кампании и корици на списания. Не ми е нужно да чета пост, в който да пишат с колко турски лири са помогнали Ханде и Керем, защото аз знам, че те са и че не биха искали да го оповестяват публично. Просто познавам добре актьорите, които подкрепям активно вече трета година. Нямам нужда от доказателства, за да бъда убедена в тяхната доброта💕
Едно от най-сериозните дарения идва днес от Дисни + Фокс. Голямо браво от мен, защото ето тази сума изглежда значителна, когато я конвертираш от турски лири в евро.

Турските телевизии се обединяват в събирането на дарения за засегнатите от опустошителното земетресение.

Гамзе и Джанер още веднъж доказват колко големи хора са, вземайки едно голямо решение, променящо живота на едно дете 💞

Добро утро, прекрасни момичета! 

Дано да имат късмет.
И пострадалите и техните близки. 
Света на големите сърца...