💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Всички се опитват да помогнат, кой с каквото може ... Flowers Four Leaf Clover
Испанският футболист на Реал Мадрит Лукас Васкес също сподели призива на Керем

и малко добри новини с бг участие: (дано има още Flowers Four Leaf Clover )

https://btvnovinite.bg/svetut/spasiha-ot-ruinite-balgarsko-semej … deca-v-hataj.html

https://btvnovinite.bg/svetut/balgarsko-kuche-otkri-zhivo-semejs … te-v-turcija.html

https://www.bta.bg/bg/news/balkans/405183-balgarski-pozharnikari … na-zhiva-zhena-za
Керем е пуснал призива за помощ и в Тик ток. Flowers Four Leaf Clover

# 256
Нова снимка с Ханде

Имате ли актуална информация за близките на Башак?
Дано има още добри новини

# 257
Тина, засега няма нищо официално .... поне аз не съм попадала на информация. Стискаме палци, дано имат късмет Flowers Four Leaf Clover .... и краят да е щастлив Hands Pray

П.С.
Инфо от последните минути:
"Излъчването на всички сериали ще бъде преустановено до 20 февруари, каналите ще излъчват само новини за земетресението"

# 258
  • София
На снимката заедно с Ханде виждам Елчин Сангу, Хазал Субашъ, Къванч Татлъту, Кенан Имирзалиоолу, Синем Кобал. Всички са съпричастни и се опитват да помогнат с каквото могат. Това са хора с огромни сърца. 

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 21:15 от БлагаВест

# 259
Хубаво е когато вижда ме , че известни личности благодарение на тяхната известност публикуват, клипове, призив към обществото с молба за помощ. Респект към всички, които по всякакъв начин се опитват кой с каквото може да помага. Кураж и вяра на всички, които се опитват да спасят повече хора.

# 260
Flowers HerbМалко инфармация за снимката на Ханде!

Haluk Levant head of the AHBAP association explains how much he has achieved with everyone's help and he is going to send to the victims of the earthquake ensuring his operation is operated as long as it will be necessary, Hande is on his shoulders
Халук Левант, ръководител на асоциацията AHBAP, обяснява колко много е постигнал с помощта на всички и ще изпрати на жертвите на земетресението, като гарантира, че операцията му ще се извършва толкова дълго, колкото е необходимо, Ханде е зад раменете му Revolving Hearts

# 261
  • София
Сърцето ми е изпълнено с толкова мъка и болка, когато гледам всички кадри от трагедията в Турция и Сирия. Но същевременно е и обнадеждено, че състраданието, добротата и любовта между хората не са изгубени. При такава ситуация няма граници между държави, няма националности, етнос, религиозна принадлежност. Има Човешки живот, който винаги е над всичко. Само се вгледайте в тези лица. Всички ги познаваме от екраните. Но не сме им виждали другото лице. Това в реалният живот. Толкова уморени, страдащи, но не губят надежди. Борят се за всеки и най-малък признак на живот. Ето това е най-силното оръжие при такова бедствие, единството. Така, както сме го учили по исторя за хан Кубрат и снопът пръчки.

И начело с нашите невероятни патрони Ханде и Керем. И най-малко не съм се съмнявала в тях и се радвам, че са в челните редици.  Много ги обичам.

Все още има надежда за спасението на майката на Чааръ. Амин, Дай Боже!
Надеждата умира последна...
Башак е качила това съобщение преди 1 час.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 22:53 от БлагаВест

# 262
Добро утро момичета!
Още един ден се събуждане с надежда и молитва да открият повече спасени хора.

Звездите на живо -Babala TV!
Елчин Афаджан, Алиджан Айтекин и Ситаре Акбаш.

# 263
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции съботен ден Wink

Gift Heart

# 264
  • София
Привет от мен в събота, момичета.
Слънцето се е показало през прозореца и се опитва да ни стопли. Точно като времето, събитията се редуват ту лоши, ту добри. Такъв е човешкият живот. Пожелавам днес да имаме повече поводи за усмивки.

Babala Tv e предоставила сградата си, като координационен център, за да могат повече хора да се включат и да помогнат на пострадалите. Разделени на отделни групи, всички имат определени задачи. Тук видяхме и нашият Керем, който отправи апел към света  за съпричастност, на прекрасен английски. Честно, за първи път в живота си виждам такава организация. В началото се започна малко стихийно, но постепенно нещата все повече се канализират. Най-хубавото е, че цялата гилдия от киноиндустрията е впрегната да помага. Всички продукции са изпратили каравани и друга техника на местата пострадали от земетресението. На никой в момента не му е до снимки. Важното е да се спасят, колкото може повече хора.
Знам, че в един момент животът ще се върне в своето русло, но това преживяване няма как да се забрави. Дори ние, които сме на километри от събитието, страдаме и съпреживяваме. Това ще остави трайни следи в душите на много хора.

Режисьорът и актьор Оузджан Уур е качил едно кратко клипче, на което се вижда, как всички са впрегнати на работа, но и как само искрено се радват, когато чуят че има спасени хора. Че техният труд не е отишъл напразно.

https://twitter.com/OguzhanUgur/status/1624111852165767168

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 11:21 от БлагаВест

# 265
Flowers Herb Добър да е деня, повече добри новини!
Благодаря, Керем! Thanks Kero!

Това бебенце, късметлийче е на 10 дни. Намерено е и е спасено 90ч. след ужаса. Важно - майката също е жива.

Надежда и позитивизъм... Heart

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 12:45 от Yassy_N

# 266
  • София
Керем е репостнал стори на Чааръ, който продължава да издирва майка си.

Ханде също е качила сторито. Ханде и Керем са до Чааръ в този тежък за него момент.

Башак продължава да апелира за помощ. Надеждата все още е жива.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 14:51 от БлагаВест

# 267
Здравейте,момичета,
този пост на Башак ме провокира да напиша това.
Разбира се,не искам в никакъв случай да критикувам когото и да е,но вчера гледах клип за нашите спасители,който се върти в интернет.
Направи ми впечатление пълното бездействие на едно голямо количество от други хора,иначе дошли да спасявят човешки животи.Виждат се поляци,военни.
Въртят се,приказват си,подпират се кой на каквото свари и бездействат.
Разбирам,че не разбирам от работата на спасителите,но ето,че в друг край на града,или в съседен град,или в съседна сграда дори имат нужда от помощта на тези хора.
Защо е така?Не мога да си го обясня.

И още нещо ме мъчи от снощи...
Виждам как се измъкват хора от дълбоки дупки,хора,които са в пълно неведение какво се случва.
Какво ще заварят обаче живите,които успеят да се спасят?Какво ще видят на светлото?Дали този шок няма да е по-голям от шока вътре в дупката?
Много тъга и много скръб за тези хора!:sob:
А децата?Какво ще стане с тези деца?Cold Sweat
Разбира се,на първо време ще има медиен интерес,ще има помощи,служители на които това им е работата,но след това този страшен апокалипсис ще се размие във времето,няма да се забрави,но и няма да се говори и помни с толкова голяма сила.
Тогава?Децата?Какво става с тях?
Много тъга и много скръб!
Бог да ни пази!!

# 268
  • София
Да, тъжно, много тъжно и много тежко е всичко това, което се случва на нашите съседи. Покрай страданията и болката сякаш Бог е милостив и дава шанс на тези, на които е бъдещето.

Под развалините в Сирия се роди "Чудо". Майка му прекара последния си дъх под купища бетон, опитвайки се да го роди. Лекарите прерязаха пъпната връв, като го извадиха от останките и го кръстиха "Ая", което означава "Чудо". От семейството на малката Ая не остана никой, но хиляди хора по света са на опашка да станат нейно семейство.

Ханде е качила пост на нейният добър приятел и артист Толгахан Сайъшман, че в Нурдаъ вече е пристигнала първата отопляема палатка  побираща 300 човека.

И покрай всичко това главата ми не побира, как може в такъв момент да има хора мародери? Вместо да помагат и да спасяват, те ровят в развалините и крадат вещи на загиналите.      

И тези, които денонощно са на разрушените сгради и не спират да се опитват да извадят, колкото може повече оцелели хора. И те душа носят. Капнали, преуморени, преспиват в движение  и отново се включват в спасителните операции.

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 17:28 от БлагаВест

# 269
Flowers HerbДоброта, любов, съпричасност ...НАДЕЖДА!
Снимка на Хаде от днес в ранни зори ...

Българи и поляци, днес са спасили жена в град Баслма - работата е започнала в 1ч. през ноща.
Бългаски журналисти са отразили в дописките си любовта и гостоприемството на турците въпреки сполетялото ги... нахранили са екипа и благодарили, че отразяват тяхното нещастие ...
Това бебче е открито и спасено след 100ч.

Преди около 5-6г., ми се наложи професионално да ползвам статистически данни за населинието на Турция,
тогава бяха 79 милиона, като 60% от тях млади хора до 35г. , почти всички имат средно по 4деца. Нацията им е млада. Това, че се намират много бебета и деца е прдопределено ... по възрастните и родителите са се стремили да ги запазят... Всики човек, би постъпил така. Revolving Hearts
П.С. малко поезия

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 18:06 от Yassy_N

Общи условия

Активация на акаунт