Нашият виртуален асансьор очевидно работи повече от добре, щом за 10 (десет) месеца достигнахме до 14-ти етаж при това без проекти от страна на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Специални благодарности за нашата невероятно грижовна домакиня Поли! Харесвам избраното от нея (с малко съдействие) заглавие на темата, основния светло син цвят и пълната информация за нашите любимци! За теб Поли:

Дилеми, позволявам си да изкажа персонална благодарност към теб именно в този момент, когато ти задаваш въпроса дали да продължаваш или не твоето творчество свързано с любимия ни сериал, този който ни събра и ни държи в тази тема „Почукай на вратата ми“! Аз лично бях безкрайно благодарна за личното време, за неимоверните усилия, за труда който ти търпеливо отделяше в продължение на месеци, докато течеше „преговора“ на сериала в темата! И пак аз лично, ще продължавам да бъда искрено благодарна, ако продължаваш да ни връщаш към прекрасните спомени, които всяка от нас повече от две години носи в сърцето си!

На нашия вечен оптимист в темата, заявил се отскоро като сценарист, искам да кажа, че аз съм в трепетно очакване на продължението на предложения от нея сценарий! Линде, аз също като повечето момичета завиждам на вечния оптимизъм, който носиш в себе си, на неуморния ти труд да следиш и ни информираш за всички подробности и дори дребни детайли около живота на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин и тайно се надявам, в един прекрасен, усмихнат и успешен ден да се окажеш напълно права за техните взаимоотношения!

Марги, радвам се на твоето поетично творчество, когато решиш да го споделиш с нас! С нетърпение очаквам като всички вас новите проекти на нашите любимци с надеждата отново да пуснете на свобода своите творчески таланти всички вие в темата с поетични наклонности! А аз съм пропуснала толкова много страници от тема 13 (тринадесета), че въпреки отделеното време през последните няколко дни все още не съм успяла да прочета всичко споделено, но обещавам да го направя! И отново ви благодаря!

Тази нощ изпращаме месец януари, месец изпълнен с празнично настроение, усмихнати лица, цветни фойерверки, нови обещания, нови надежди, весело настроение и много шумни тържества, за да посрещнем следващия месец февруари! Месец, който започва с поредица от 3 (три) последователни празнични дни, наречени според народните традиции Трифунци: 01 февруари - Трифоновден; 02 февруари - Сретение Господне (Петльовден) и 03 февруари - Свети Симеон. Тези дни се свързват с лозята, виното, плодордието и благоденствието. На тях всички трябва да се помолим за една добра година, изпълнена с много късмет и любов!

Февруари
И този месец всичко е наред.
Светът се върти. Дори до забрава.
А това, че се будя без теб...
Ама, моля те. Да не издребняваме.
Има слънце. Изглежда нормално.
Е, вярно, зима е. Леко студено.
Февруари е. Почти обичайното
замръзнало в очакване време.
Да бъдем честни. Няма те. Точка.
Но всичко е ужасно наред.
И съм боса в снега си. Нарочно.