💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 69 682
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет, прекрасни усмихнати момичета! Flowers Hibiscus

Нашият виртуален асансьор очевидно работи повече от добре, щом за 10 (десет) месеца достигнахме до 14-ти етаж при това без проекти от страна на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Специални благодарности за нашата невероятно грижовна домакиня Поли! Харесвам избраното от нея (с малко съдействие) заглавие на темата, основния светло син цвят и пълната информация за нашите любимци! За теб Поли:

Дилеми, позволявам си да изкажа персонална благодарност към теб именно в този момент, когато ти задаваш въпроса дали да продължаваш или не твоето творчество свързано с любимия ни сериал, този който ни събра и ни държи в тази тема  „Почукай на вратата ми“! Аз лично бях безкрайно благодарна за личното време, за неимоверните усилия, за труда който ти търпеливо отделяше в продължение на месеци, докато течеше „преговора“ на сериала в темата! И пак аз лично, ще продължавам да бъда искрено благодарна, ако продължаваш да ни връщаш към прекрасните спомени, които всяка от нас повече от две години носи в сърцето си! Gift Heart

На нашия вечен оптимист в темата, заявил се отскоро като сценарист, искам да кажа, че аз съм в трепетно очакване на продължението на предложения от нея сценарий! Линде, аз също като повечето момичета завиждам на вечния оптимизъм, който носиш в себе си, на неуморния ти труд да следиш и ни информираш за всички подробности и дори дребни детайли около живота на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин и тайно се надявам, в един прекрасен, усмихнат и успешен ден да се окажеш напълно права за техните взаимоотношения! Heart

Марги, радвам се на твоето поетично творчество, когато решиш да го споделиш с нас! С нетърпение очаквам като всички вас новите проекти на нашите любимци с надеждата отново да пуснете на свобода своите творчески таланти всички вие в темата с поетични наклонности! А аз съм пропуснала толкова много страници от тема 13 (тринадесета), че въпреки отделеното време през последните няколко дни все още не съм успяла да прочета всичко споделено, но обещавам да го направя! И отново ви благодаря! Blush

Тази нощ изпращаме месец януари, месец изпълнен с празнично настроение, усмихнати лица, цветни фойерверки, нови обещания, нови надежди, весело настроение и много шумни тържества, за да посрещнем следващия месец февруари! Месец, който започва с поредица от 3 (три) последователни празнични дни, наречени според народните традиции Трифунци: 01 февруари - Трифоновден; 02 февруари - Сретение Господне (Петльовден) и 03 февруари - Свети Симеон. Тези дни се свързват с лозята, виното, плодордието и благоденствието. На тях всички трябва да се помолим за една добра година, изпълнена с много късмет и любов!

Февруари
И този месец всичко е наред.
Светът се върти. Дори до забрава.
А това, че се будя без теб...
Ама, моля те. Да не издребняваме.

Има слънце. Изглежда нормално.
Е, вярно, зима е. Леко студено.
Февруари е. Почти обичайното
замръзнало в очакване време.

Да бъдем честни. Няма те. Точка.
Но всичко е ужасно наред.
И съм боса в снега си. Нарочно.
Ще се скрия във кули от лед...

Ако случайно решиш да те има,
ох, хайде, стопявай ме вече.
Че ужасно ми писна от зима.
А пролетта не е никак далече...

И съм същата, знаеш – кокиче,
което и себе си изпреварва.
Исках само да кажа, че те обичам.
А на прогнози за времето – не вярвам.
Автор:  Мира Дойчинова (irini)

И накрая по темата:

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 00:46 от nrgmama

# 61
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 62
Добро утро мили момичета !
Прекрасен ден ви пожелавам.

Елчин

Мелиса

# 63
  • София
Добро утро! Grinning

„Бъди благодарен, прощавай на хората, обичай повече, обвинявай по-малко и повярвай, че нещата ще се случат!”

nrgmamaHug за добрите думи! И за хубавото посрещане на м. Февруари! Kissing Heart

Януари свърши и беше добър за нас, сега чакаме Февруари с много вълнение

https://twitter.com/robyorange/status/1620517881745408000?cxt=HH … WgIDU2a6bnv0sAAAA

Докато чакаме новини /всякакви! Stuck Out Tongue Winking Eye/ от и за Ханде и Керем
малко спомени Kissing Heart

https://twitter.com/i/status/1620534449166508032

На 1-ви Февруари 2022 ELLE Türkiye съобщава за предстоящото излизане на февруарския брой на списанието:

"Приказка за Мардин от изгрев до залез с Ханде Ерчел"
Февруарският брой на ELLE, заснет в уникалните пейзажи от Мардин.

https://www.instagram.com/p/CZSHIzNo9td/

Намираме се в древния град Мардин, по средата на Тигър и Ефрат. Докато изследваме неговите необикновени къщи, алеи и многопластова култура, има една жена, която е толкова очарователна и силна, колкото тази география: HandeErçel и Louis Vuitton
https://twitter.com/i/status/1488516176133173257   

„Мардин е много различен, много магически, много приказен град, град, който поглъща хората от най-дълбоките си части. Всеки ъгъл има различна история, различен чар. #Мардин ме очарова, удиви ме и открадна сърцето ми. Чувствах се като в приказка.” Hande Erçel
https://www.instagram.com/p/CZcZuTGIdfL/?utm_medium=copy_link

На  1 Февруари 2022 излиза и трейлър на дългоочаквания филм Eflâtun, с участието на  Керем Бюрсин

Eflâtun Teaser

Превод:
"- Но този часовник не е счупен. Изостава. Може би малко обидена.
- Син.
- Мида.
- Жълто.
- Чадър.
- Няма да свърши, няма да свърши... да се изправи пред истината...
- С каква истина...
- ...
- Добре дошъл, Ефлятун."

"Филмът „Ефлятун” е като жена, която става по-красива с възрастта поради своята простота... Развива се в съзнанието ми и се надявам, че ще му бъде от полза. Защото този филм е като отглеждането на дете. Те трябва да гледат, но в същото време трябва да могат да гледат хоризонта заедно". Джунейт Каракуш

"Ефлятун - на арабски това име е използвано за древногръцкия философ Платон. Друго значение е лилавият цвят."

Накратко:
На 5-годишна възраст Ефлатун губи зрението си. Тя открива света чрез играта на светлина и сянка, чрез звуци и метода на ехолокация, научен от баща й. Животът на едно момиче е тънка граница между реалност и фантазия. Ефлатун работи в часовникарска работилница, наследена от баща й. В дъждовен ден непознат спасява Ефлатун от лошото време и я изпраща под чадъра си. Едно момиче се влюбва в непознат и в деня, когато чуе гласа му, нейният свят спира...

Инфо:
Скрит текст:
Сценарият на филма, чиято история е написана през 2009 беше завършен през 2020. Филмът, който ще бъде показан на национални и международни фестивали има за цел да отрази начина по който хората с увреждания на зрението възприемат света на като използват VFX, 2D, 3D рисунки, специални звукови ефекти, реални изображения и анимации. Ефлатун е игрален филм с продължителност 1 час и 40 м. Ще бъде излъчван с английски надписи. Премиерни прожекции на 24 и 27 октомври на Босфор филм фестивал 2022. Филмът ще се бори за наградата "Златен делфин." Сценарий и режисура Джунейт Каракуш
Актьорски състав
Ирем Хелваджиоглу (Ефлатун)
Керем Бюрсин (Офлаз)
Назан Дипер (Фюрузан)
Ерман Окай (Шенер)
Йълдъз Кюлтюр (пралеля)
Мелиса Акман (Айлин)
Семиха Безек (Айшен)
Хайдар Кьойел (Айхан)
Нагихан Гюркан (Зейнеп)
Роза Челик (дете Ефлатун)

Керем за своя герой Офлаз:
„Героят ми е заседнал в живот, който не харесва и не иска. Той не вижда какво има около него и тогава среща Ефлатун, която е сляпа, но това го кара да отвори очите си за това, което наистина има значение в живота!
Намерих себе си в него. Сценарият ми хареса, впечатли ме. Имах същото преживяване в реалния живот. Щях да съжалявам, ако някой друг беше изиграл тази роля вместо мен. Харесва ми, че характерът ми е независим. Това е чиста и красива история.”

"Режисьорът на филма Eflatun / Purple - Джунейт Кракуш, благодари на всички, участвали в създаването на филма. Той благодари и на Керем Бюрсин и Ирем Хелваджиоглу, които изиграха главните роли в него. В продължение на две години той събирал екип за този филм, особено внимателно подбирайки актьорите за главните роли, които да съответстват на героите, за да могат да предадат и реализират точно това, което той възнамерявал. Отбелязва приноса на Керем за неговия герой Офлаз, невероятно високото му ниво и уникална аура."

Лек ден ви желая! Grinning

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 09:02 от Dilemi

# 64
Здравейте Animal Bee

От известно време жълтурковците в Турция упорито се опитват да ни внушат, че Керем има нещо общо с Данла Билич. Мъча се да си спомня, кога са го засекли с нея някъде, за да ги спрягат като гаджета. Видял ли ги е някой, някъде заедно. Снимка има ли, на която да се вижда, че са заедно. Не! Е тогава как решиха, че той е с Данла. Ето това е двойният стандарт при комшиите. 

Линде, слухът тръгна, защото Керем последва дамата в туитър , а след това я отследва. Тя също го следва от години, фен му е Joy , но изведнъж и тя го отследва. Joy Затова писаха, че били заедно , но се отследвали, за да се крият . Animal See No Evil

nrgmama , страхотно появяване в тема 14. Hug

Дилеми, за спомените Hug

Днес Биге има рожден ден. 🥂

Февруари е. Nature Snowflake

# 65
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Нов месец...нов късмет както се казва....Обещават ни и арктически студ в началото на месеца...Важното е да ни е топло в душите....

Макар и със закъснение по темата за фенското творчество...

# 66
Здравейте прекрасен ден ви пожелавам Purple Heart  
а на нашата домакиня да е все така  всеотдайна и креативна и да прави все такива прекрасни теми Flowers Rose

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 10:48 от sani1212

# 67
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Биге е рожденичка днес!

Купонджията Stuck Out Tongue Closed Eyes

Керем X ELLE (2013)

# 68
Ханде е в още една класация

От Ханде :Хубавицата ми....
                   Винаги остани така,светрината на сърцето си!

От Дилара

Още фенско творчество

едно сърчице от Ханде

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 12:01 от sani1212

# 69
Ново от стори на Керем. Отново в фитнес залата.

От стори на Ханде.

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 12:14 от azisiq

# 70
.... розовото много му ходи Heartpulse Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1620725997812473863

Gift Heart

Kerem
7,139 Tweets

# 71
Приятно е жуженето в началото на всяка нова тема 💕

Хайде и аз след вас☺️🤪 Много ми хареса тази публикация във Фейсбук.
"Добре дошъл, Февруари!
Февруари е букет от кокичета, малкото братче с големият инат, младо вино с буйно сърце, влюбено щастие, пъстро многоточие, споделено обичане, единствен спомен, открадната въздишка. Февруари е 28 дни добруване, 672 часа вдъхновение, 40 320 минути - възможност за промяна.
Февруари ни чака  с прегръдка за добре дошли. Усмихнете се!
В сърцето на зимата винаги има щипка топлина. За нас!"
DiaryGirl

А Ханде все едно в БГ Мама влиза и не ни изпуска от поглед.😆 Чудно съвпадение, поздрава ѝ включва снимка от 10еп., на който всъщност е посветена настоящата тема hahaha

# 72
Flowers HerbХубав нов месец, момичета!
Февруари, малък но лют, е колкото и лют да е идва пролетта! Flowers Hibiscus
Рожден ден на Биге, да е жива и здрава и все така изключително лоялна приятелка на Ханде.

В СЧК, Биге беше нужния контрапункт, превъплати се много добре. Колко страсти и отричания ни донесе от "пиле или сърна?" до "тая наистина ли е бременна от Серкан?". Много обрана, често затворена, и в повечето случаи дразнеща. Много, много добре си изигра персонажа във филма.

Творения на фенове, винаги свързани с любовта ...

# 73
Ново стори от Ханде
https://twitter.com/hanker_updates/status/1620754039922384897?s=20

Керем го е харесал

а това са гохаресали Керем и Антонио Бандерас

Последна редакция: ср, 01 фев 2023, 14:07 от sani1212

# 74
Нося още красоти от Туитър.

Харесвания от Керем

Общи условия

Активация на акаунт