💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 740
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Бързо възстановяване на Керем Flowers Four Leaf Clover

Кастът до момента на İki Yabanci Wink

И едно голямо БРАВО на нашите поетеси Hug

# 661
Снимките на сериала "Двама непознати" с Ханде и Бурак в главните роли започват следващата седмица!

# 662
Момичета - кокичета!
Честит празник!
Бъдете здрави, усмихнати, успешни и влюбени!

Благодаря за красотата, която споделяте, за положения труд, за  отделеното време, за доброто настроение!

Позагубих се сред лични проблеми и перипетии, но мислено съм с вас. Вие сте важна част от живота ми и всяка от вас ми е ценна посвоему.
Благодаря ви!

Харесвам човека Керем Бурсин(въпреки детските и понякога недобре премерени шеги ). Харесвам стремежа му към самоусъвършенстване. Много харесвам и човека Ханде Ерчел. Удивена съм от човечността и дълбочината на идеите ѝ.

Относно изборите ни...  Нужно е време, за да видим докъде ще ни доведат. Нужно е време и опит да ги оценим като правилни или грешни.  Рядко правим крачка съзнавайки, че е грешна. Обикновено в противоборство с инстинкта ни за самосъхранение и в името на нещо по-важно от нас.

Така че...да оставим техните избори на тях.
И да им пожелаем тези избори да им донесат щастие!

Желая бързо възстановяване на Керем!
Желая стойностни и много успешни нови проекти и за двамата! Да ни предизвикат и развълнуват с ролите си!

Хубава вечер, момичета!

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 21:48 от s...v

# 663
  • София
Честит осми март и от мен! Flowers Hibiscus

И за всички вас едно любимо стихотворение от една любима за мен млада поетеса:

Защото съм жена

Ще превърна тъгата в най-светлата радост.
Ще изтрия с усмивка всяка сълза.
Ще съм силата, скрита във своята слабост.
Ще съм слънце, и буря, и пъстра дъга…
Ще пребродя морета, планини, океани.
Ще достигна до края на всяка мечта.
Ще оставям следи, и дори да ме няма,
а когато ме има – ще бъда мъгла…
Ще се свия в прегръдка, ще мълча до припадък.
Ще избягам от всичко, но ще бъда до теб.
Ще съм тежка съдба и вълшебен подарък.
Ще ти вържа конец за любов и късмет…
Ще съм облак, и цвете, и въздишка, и огън
в този свят непонятен и безкрайно голям.
Аз съм просто жена, до небето, и мога
да открия надежда… И на теб да я дам.
Автор: Мира Дойчинова (irini)

Бъдете здрави, уверени, убедителни, устремени, усмихнати! Бъдете просто удивителни! Gift Heart

# 664
ЧЕСТИТ 8- ми МАРТ, прекрасни момичета!  Здраве, щастие и много усмивки ви желая,  а на Керемчо бързо оздравяване!

# 665
  • София
Акиф продължава...
Какво означава това??? Коя е Назлъ? Да не е тази, с която Хакан отпразнува деня на влюбените?

В медиите пишат, че Ханде се завръща с един от най-добрите сюжети, които съществуват за телевизионни сериали. Тя ще изпълнява ролята на прокурор, опитващ се да разреши убийство в новият и сериал с Бурак Дениз "Двама непознати".

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 23:26 от БлагаВест

# 666
Линде, някакъв Акифски хумор има тук. Днес братът на Хакан споделил снимка със съпругата си Назлъ, откъдето става ясно, че била бременна в 3 месец. Какво общо има Ханде с тази работа не знам. Joy

А аз ви нося нещо по - съществено.
От Бирсен, относно сериала "Двама непознати":
В сериала Ханде Ерчел дава живот на прокурорката Лейла. Прокурорката Лейла, която идва от Муш при майка си Шахинде (Гюлчин Хатихан) и баща си Решат (Феридун Дюзагач), който живее в Истанбул, ще се опита да разреши убийството на известен бизнесмен с праха от краката си. Бурак Дениз ще играе известния журналист Кенан Йозтюрк в сериала. Намереният в гората труп ще бъде възможност за среща на Кенан и Лейля. В сериала Джем Давран ще изиграе бащата на Кенан "Туран".
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/hande-ercel-ve-burak-deniz-y … uyor/17529/?amp=1

Припомням, че октомври месец се говореше , че сериалът ще е по книга и тогава излезе сюжетът в туитър, изрових го от старите теми и припомням със стар пост от Линдето:

Както се чу няколко пъти са пренаписвали сценария, така че май няма да се придържат към книгата. Ще видим какво ще излезе накрая. За момента сюжетът ми напомня на "Присъда".

# 667
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 668
  • Кърджали
Акиф продължава...
Какво означава това??? Коя е Назлъ? Да не е тази, с която Хакан отпразнува деня на влюбените?

В медиите пишат, че Ханде се завръща с един от най-добрите сюжети, които съществуват за телевизионни сериали. Тя ще изпълнява ролята на прокурор, опитващ се да разреши убийство в новият и сериал с Бурак Дениз "Двама непознати".

Линде,
Буквално "В такъв случай сега Ханде и Назлъ  стават етърви, нали?" (Жени на двама братя).

Ся пък стана мода, главен герой във всеки сериал да е прокурор, от прокурори не може да се разминеш в дизиленда..

Пожелавам успех на Ханде, ама чак па най-добрата история, нещо невиждано едва ли ще е.Колко невиждано ще е прокурор и журналист да търсят убиец... Да, историята има потенциал, ако се развие правилно (и ако не беше по Фокс тв, опа още една причина изобщо да не бързам да давам шанс на сериала за себе си. Фокс режат с голямата секира, ако не са доволни от рейтинга) Поне такива изхвърляния от страна на фенове и медии няма нужда. От високо бързо се пада.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 08:52 от Aлекcандрa

# 669
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Има три неща, които никога не се връщат: времето, думите и възможностите.
Има три неща, които могат да те унищожат: лъжата, гордостта и завистта.
Има три неща, които никога не трябва да губите: търпението, честността и надеждата."
Flowers Sunflower
/от мрежата/

Когато мечтите се сбъдват! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

Има ли нещо ново от и за Керем? Thinking Flowers Four Leaf Clover

Лек ден ви желая!

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 09:46 от Dilemi

# 670
Добро утро Animal Bee

Няма нищо ново, Дилеми. Доколкото разбрах Гюнфер е дала изявление, че е добре и се възстановява вкъщи.

Алекс, съгласна съм. Твърде много започнаха да си приличат сюжетите. Дано да излезе нещо по-различно, ще видим.

"Животът и времето са най-добрите учители... животът ни учи да се възползваме от времето... а времето ни учи да ценим живота"

# 671
Здравейте! Flowers Hibiscus

Токио също пусна туит вчера за състоянието на Керем.

И нещо ново за Анъл

# 672
  • София
Момичета, някакъв много жесток вирус ме е гепил и ме държи вече пети ден. Направо ме изстиска като лимон. Нямам никакви сили. Какво ли не пия и нищо не помага.

Цитат
Aлекcандрa
Линде,
Буквално "В такъв случай сега Ханде и Назлъ  стават етърви, нали?" (Жени на двама братя)
.

Алекс, много им се преплетоха нещата. Да не бързат да я женят, защото Ханде има "баджаначка". 

Ах, Ханде, ах, Ханде....Какви ги надроби.  Нали минаваше за ревнивка. Не можа да прости изневярата на Мурат Далкълъч, сега пък изневярата на Керем със Стефани...А на този господин прощава. Заминава за Париж с него, а знае че само преди две седмици е бил с друга на деня на влюбените.  Честно, не я виждам снаха там...

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 14:57 от БлагаВест

# 673
  • Кърджали
Нито Ханде е тръгнала да се жени, ни нищо. А и да се  омъжи, живота си е неин, нейното щастие си е нейно щастие. Кой ще решава как да си живее живота..Ние знаем това, което е в стил " една жена ми каза, че една жена ѝ казала, че сестрата на нейната приятелка ѝ е казала, че чула от братовчедката на нейна братовчедка..." А понякога чета такива неща тук,че ще каже човек ,че всяка сутрин си пиете кафето с нея.

Хм, тъкмо изгледах първият епизод на Семейство. Ще ми е интересно да видя каква ще е ролята на Анъл. Не съм го гледала от "Почуквай на вратата ми" (това в което участва след това не беше мой тип сериали).

Керем дано бързо се възстанови. Здраве му желая от сърце

# 674
  • София
Алекс, всеки може да си пише тук, каквото мисли. Затова е този форум. Ние черпим информация от социалните медии. Не ни се карай, че мислим по различен начин от теб. Това, което ни се поднася ние го коментираме, без да го налагаме. Мисля, че имаме достатъчно информация без да сме пили кафе с тях. Друг въпрос е, как всеки ще ги тълкува нещата. Затова сме различни. В противен случай по-добре да не пишем.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 16:55 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт