Да, Керем показа отново , че е мъжкар и рано рано качи поздравление в IG за 8 март! Страхотен е затова ми е любимец, различен, истински, добронамерен, състрадателен с две думи добър човек!
Относно раздялата с Ханде. Още докато беше в Америка, той е бил на ясно какви ги върши Ханде. На 14.01.23 той се сбогува с нея с прощална песен която изпя и изсвири на окулеле. Чудехме се защо не изглежда добре, разбира се няма как да не го е преживявал.
Но на 30.01.23 сложи "аутфита" на търсещ ерген , качи в колата си една млада дама след партито, която Гюнфер последва и пое към нови завоевания в любовта.
Животът е пред него и продължава!
Двамата изживяха страхотна любов. Ханде е единствената жена, за която Керем измисля специална дума "Аманъм". Ханде за него направи най-прекрасният му рожден ден. Тяхната любов беше истинска. Точно тази любов ме прикова пред екрана и тук в този форум. С когото и да са от тук нататък, не вярвам вече да ги приема по същият начин. Жалко за генетичният материал, който можеха да създадат. И двамата по отделно са прекрасни млади хора с добри сърца. Нека да им пожелаем да са щастливи.
Онази дама, която се качи в колата на Керем не му е никаква. Доколкото разбрах е някаква психоложка, с която той ще работи за сериала. Тепърва ще се появи нова жена в живота му. Защото знам, че "клин, клин избива, но винаги един остава".
Усмихнат и прекрасен празник!

Здравейте, мили момичета!

Около него има много специалисти, ще му направят програма за подходяща рехабилитация.