💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Честит осми март мили дами!

Да, Керем показа отново , че е мъжкар и рано рано качи поздравление в IG за 8 март! Страхотен е затова ми е любимец, различен,  истински, добронамерен, състрадателен с две думи добър човек!
Относно раздялата с Ханде. Още докато беше в Америка, той е бил на ясно какви ги върши Ханде. На 14.01.23 той се сбогува с нея с прощална песен която изпя и изсвири на окулеле. Чудехме се защо не изглежда добре, разбира се няма как да не го е преживявал.
Но на 30.01.23 сложи "аутфита" на търсещ ерген , качи в колата си една млада дама след партито, която Гюнфер последва и пое към нови завоевания в любовта.
Животът е пред него и продължава!
Диди, не знам дали Керем е бил наясно, какви ги върши Ханде, но Ханде още през м. ноември вече беше наясно, какви Керем ги е вършил в Испания със Стефани през пролетта. Тъкмо отново бяха започнали да им се затоплят отношенията след онова прословуто кафе в Starbucks и изскочи онази изобличаваща снимка, на която Керем държи Стефани за ръка и се разхожда по улиците на Мадрид. Тогава Джанер веднага се отписа от него. Това за мен вече е бил преломният момент, в който нещата тръгват надолу. Опитаха се, имаше признаци на събиране и затопляне, но тази снимка разби всякакви илюзии. Затова нека не съдим само Ханде. Сега ще свири на уколелето "Другата любов" и ще съжалява за безмисленият флирт със Стефка.
Двамата изживяха страхотна любов. Ханде е единствената жена, за която Керем измисля специална дума "Аманъм". Ханде за него направи най-прекрасният му рожден ден. Тяхната любов беше истинска. Точно тази любов ме прикова пред екрана и тук в този форум. С когото и да са от тук нататък, не вярвам вече да ги приема по същият начин. Жалко за генетичният материал, който можеха да създадат. И двамата по отделно са прекрасни млади хора с добри сърца. Нека да им пожелаем да са щастливи.
Онази дама, която се качи в колата на Керем не му е никаква. Доколкото разбрах е някаква психоложка, с която той ще работи за сериала. Тепърва ще се появи нова жена в живота му. Защото знам, че "клин, клин избива, но винаги един остава".

Съгласна съм с тебе  БлагаВест, тя не му прости една изневяра, и за да му отмъсти скочи в леглото на Хакан който знаем що за стока е и стана за смях на цял свят, но да не си разваляме празника!
Усмихнат и прекрасен празник!

# 646
# 647
  • София
Една не много приятна новина.
Керем е претърпял операция от дискова херния. Информацията е от Бирсен Алтунташ. Преминала е успешно. Оперирал го е д-р Чаатай Йозтюрк и днес се прибира у дома. Керем Бюрсин, който има споразумение с Ay Yapım, ще започне работа по новите си проекти, след като си почине известно време. Керем ще прави проекти, както за цифрова, така и за телевизия.

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/kerem-bursin-ameliyat-oldu/17488/

# 648
Бързо възстановяване на Керем! Братовчед ми също беше опериран от дискова херния (шийна) преди 2г , а е млад човек , на 36г е сега. Лекарят му е казал, че това е болестта на новото време, особено в областта на врата, както беше при него. Не знам при Керем може и да е в областта на кръста, нали преди години е имал пак проблеми. Сега ще има нужда от рехабилитация и фитнесът малко да почива.

Списание Еlle, октомври 2021

Слънце, радвам се, че те споходи вдъхновението. Чудесно се е получило! Heart
Защото темата оригинална си остава
и не заради Ханде и Керем, а заради тук състава.
Heart Eyes

# 649
Много неприятно
Бързо възстановяване на Керем! 🍀
Една не много приятна новина.
Керем е претърпял операция от дискова херния. Информацията е от Бирсен Алтунташ. Преминала е успешно. Оперирал го е д-р Чаатай Йозтюрк и днес се прибира у дома. Керем Бюрсин, който има споразумение с Ay Yapım, ще започне работа по новите си проекти, след като си почине известно време. Керем ще прави проекти, както за цифрова, така и за телевизия.

https://www.birsenaltuntas.com/magazin/kerem-bursin-ameliyat-oldu/17488/

# 650
Добър ден!
Честит празник мили дами!
Бъдете усмихнати, весели и лъчезарни.

# 651
Здравейте и от мен на този хубав мартенски  ден
За Ханде и Керем не бих искала да съм като лоша свекърва,която не харесва приятелите на децата си.
Аз изобщо не вярвах в повторното събиране на двамата и нееднократно съм писала за това.
Кой чул,кой видял,кой снимал,кой казал....все недоказани недомлъвки и някакви неясни снимки,на които изобщо не се знае дали са те двамата.Да не говорим,че папараците в Турция щяха да обърнат света за този дълъг срок от време и все щяха да ги хванат заедно.
Освен това много значими събития се случиха,на които нито Ханде беше до Керем,нито Керем до Ханде!
От това по-ясно,здраве да е!
Тяхната връзка-да,за мен това си беше връзка,породена от сета на филма,беше преживяна в опит да се получи нещо между двамата.
Защо не се получи си  знаят само те
Пиенето на кафе/ако изобщо са били те/,карираната риза и др. недомлъвки не приех,защото смятам,че тогава излезе тази неприятна вест за Мави и Керем е поискал среща с Ханде,за да се опита да я успокои.Като приятел?Да,като истински човек и приятел!
Ризата не коментирам,защото на партито присъстваше един човек,който беше облечен със същата риза.
Мила Линде,съжалявам за разочарованието,което изпитваш,но това не са Еда и Серкан!
Всъщност ти много добре знаеш,няма защо да ти го напомням
Ханде и Керем са хора от два свята,колкото различни,толкова и далечни
Още в предната тема,която беше само за Керем написах,че лично аз не харесвам неговото поведение,което прилича на недорасъл тинейджър.
Не казвам,че вината е в него,но смятам,че Ханде иска човекът до нея да е минал вече тази възраст
Не познавам момчето,с което казват е в момента
Нищо не съм прочела за него,защото знам,че половината от нещата,които се пишат или са измислица,или нарочно скалъпени клюки
Ханде знае какво иска.
Дали ще е  с този мъж,или не- докато не намери истинския няма да се успокои.
А Керем-Керем трябва да порасне вече.
Ние се държим като техни родители и размахваме пръст-не така,не с този,не с тази!
Защо?
Нима знаем всичко? И нима имаме право!
Очаквам с нетърпение проектите на актьорите,които следя,обичам и,които ми доставят естетическа наслада ,когато са на екран.
Другото се нарича живот!

# 652
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus
Честит празник! Flowers Bouquet

„Когато гледаш към майка си, виждаш най-чистата любов, която някога ще срещнеш.“ – Чарли Бенето

В живота всеки има право на избор, дали ни харесва или не това е друг въпрос. Аз не съм очарована от новата ѝ половинка,  даже малко ме е яд, не на това, че не е с Керем (не са се разбрали, характери различни, не са си паснали), а на тази нова изгора. Някак си ми е дежавю с нейния екс "годеник" Мурат Далкълъч, но със сигурност ще чакам новите ѝ проекти. Аз все още продължавам да я харесвам за това което прави в професионален план и ще продължавам да я подкрепям независимо от това дали мъжът до нея ми допада, аз съм неин фен и за сега такава си оставам.
На Керем мога да му пожелая, скорошно оздравяване и с нови сили да излезе на терен за нови начинания.

Пожелавам ви един прекрасен ден! Flowers Hibiscus

# 653
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте, мили момичета!
Heart Бъдете щастливи и усмихнати! Бъдете обичани и влюбени!
Радвайте се на всеки миг от живота, раздавайте чар, любов и нежност! Heart

Честит празник!

За Керем и Ханде - да са щастливи, обичани и здрави!
Животът е пред тях и никой не знае какво ще срещнат по пътя си!
За мен е по-важно в какви проекти ще ги видим и да се радваме на успехите им!
Личното пространство си е тяхно! Не съм съдник и няма да бъда. И преди съм споделяла
"Влюбихме се в любовта им, изживяхме я и продължаваме напред!" Flowers Four Leaf Clover
Нека всички да са здрави! Heart

# 654
  • София
Още малко подробности. Хернията на Керем е в кръста, не в шийните прешлени.

По повод днешният ден на жената, Ханде е качила в сторито си нещо много красиво.

Светлина в мрака,
Всички жени с цветя по време на суша,
Честит ден на жената!

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 16:38 от БлагаВест

# 655
Желая на Керем бързо възстановяване и скоро да го видим на екран. Sparkling Heart

Сериалът İki Yabancı, в който Ханде Ерчел и Бурак Дениз ще си поделят главните роли, ще бъде на снимачната площадка следващата седмица.

Актьорският състав на "Двама непознати" продължава да се допълва. Актрисата Berrin Arisoy ще даде живот на Невин, майката на героя на Бурак Дениз.

https://www.imdb.com/name/nm5188189/
https://www.instagram.com/arisoyberrin/?hl=bg

# 656
Цветенца (втора част 😆)
🌸 Марги, от 2 дни те чакам, с коментар да ни сразиш
и напражението да снижиш. ⚡️
Винаги много трезво разсъждаваш,
недоизказано нищо не оставяш.
🏵 Усмивка, вече бях решила,
че от списъка "любими теми", си ни изтрила. 😆
Радвам се, че още ни навестяваш
и усмивки ни даряваш.
🌷Сиси и gali-viki - винаги ви чакам с нетърпение,
защото вашите постове ме зареждат с настроение.
Толкова сте ми добрички,
засрамвате ни всички.
🥀 Линдето и didi54 по темата ХанКер косите си да не скубят,
само времето си ще изгубят. 😘
От цялата история реално само 1% знаем,
за останалото можем само да гадаем.
🌻 Слънце, винаги ми носиш положително настроение,
когато получиш вдъхновение. ✍️
Да напомня, че ти е забранено други
теми да посещаваш,
само при нас ще огряваш. ☀️
Харесва ми как на празници винаги се събираме,
щастливите моменти да споделим,
усмивка на някого да подарим. 🥰

Още малко от Ралица Генчева

# 657
mikipoli ,благодаря!
Малко поизоставих темата-признавам,
На нови проекти се надявам,
че то се прелиства все едно и също,
а това за мен не е присъщо.
Затова пък чета Ви най-редовно,
и мило ми е и спокойно,че темата любима ни е жива,
и,че любовта ни към двамата е несломима!
Наистина е тъжен този край,
но любовта ни към ЕдСер да няма край
Красиви,нежни и любими
любовта им вечно да е жива!
/малко нескопосано,набързо,но Вие ще ме извините/
Весел празник,майки,жени,дъщери,колежки,шефки,баби,лели,учителки,лекарки и всички,които носат името ЖЕНА!

# 658
# 659
  • София
И аз желая бързо и успешно възстановяване на Керем. От това, което прочетох за страданието му, май трябва драстично да намали физическите натоварвания. Rolling Eyes Около него има много специалисти, ще му направят програма за подходяща рехабилитация. Hands V

Преди година...

фрагмент от участието на Керем Бюрсин  по повод 8-ми март с Демет Евгар от  @UNWOMENTURKEY  x  HeForSheTurkiye.

https://twitter.com/i/status/1633458783728066562

Общи условия

Активация на акаунт