💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
https://twitter.com/Altair_Deneb_/status/1633198121906761728

Elle Spain 16.02.2023, cтатия от  Bеgona Alonso
"Разкошни герои, объркващ сюжет, екзотични пейзажи, гадни лоши... Мексиканска сапунена опера? Не, турски сериал! Дълго време турските сериали са хит в общите канали и в стрийминг платформи като Netflix, където намерихме някои от най-добрите примери."
Топ 20 на турските сериали на Netflix

https://www.elle.com/es/living/ocio-cultura/a34021023/series-turcas-netflix/

Филмът  'Immortals'/Yaşamayanlar/Неживи с участието на Керем Бюрсин е споменат в този подбор на 20- те най-гледаните турски сериали по Netflix. Nature Zap

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 23:13 от Dilemi

# 631
  • София
Не знам накъде отиват нещата, но в туитър твърдят, че днес Акиф в това негово видео от IG, вече се оправдава. Явно са го хванали за хрилете. Вози се в колата  и казва, че Ханде и Хакан са приятели, партньори, уж не знаел. За съжаление това негово стори до утре ще изчезне. Не го е качил като текст, а само на запис. Изгледайте го и ако някой може да го преведе и да го запази, защото аз не знам как.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 23:55 от БлагаВест

# 632
Според мен този път няма място за съмнение. Нещата са баш такива каквито изглеждат. И какво от това? Не може да ѝ се отрече, че е красива млада жена, разбира се, че няма да остане сама. Преминахме през всичките фази - съмнение, огорчение, отричане и т.н. 😅 Новината този път ни свари по-подготвени. Сега сериозно. Хора сме, нищо човешко не ни е чуждо. Нито на нас, нито на любимците ни, които всъщност не познаваме.
Ханде и Керем в нашите очи може да са били идеалната двойка, но те си знаят какво се е случило, разминаха се. Това обаче не ги прави лоши хора. Имат право на щастие, имат право на нормален живот.
Дали ми харесва новият на Ханде, не е важно, но да си кажа - тц, не ми вдъхва доверие 😆Но и друг да беше едва ли щеше да ме провокира да му отделям от времето си, за да го проучвам и коментирам.
Не ме вълнува личния живот на актьорите и ми е добре така.
"ХанКер" (глупаво съкращение, та те са отделни личности и си имат имена, но с удоволствие ги наричах така) обаче бяха изключение и наистина ме зареждаха с положителна енергия и за разлика от останалите екранни двойки тази макар и трудно признах пред себе си и вас, че не ми е безразлична. Защото очите им се смееха. Това ми беше достатъчно, за да повярвам и да си кажа "любов е!" ❤️ Не изпитвам и капка огорчение от така стеклите се обстоятелства, нито пък мога да съжалявам някой от тях, че е изпуснал другия. Живот...
Да, до последно се люлеех между ашк вар и ашк йок, но е защото виждах поне мъъъничка надежда. Според мен такава вече няма. Всеки от тях е продължил по своя път. Но, че я изживяваха тази любов нямам съмнение.
А тези от вас, които никога не губят вярата си в доброто и приказките с щастлив край - усмихнете се и не губете оптимизма си. Линде, прегръдка за теб. И да оздравяваш.

Мики, чудни рими си наредила.👏

Преводачките ни отдавна не бях ги виждала 😘😘

# 633
  • Кърджали
Не знам накъде отиват нещата, но в туитър твърдят, че днес Акиф в това негово видео от IG, вече се оправдава. Явно са го хванали за хрилете. Вози се в колата  и казва, че Ханде и Хакан са приятели, партньори, уж не знаел. За съжаление това негово стори до утре ще изчезне. Не го е качил като текст, а само на запис. Изгледайте го и ако някой може да го преведе и да го запази, защото аз не знам как.

Линде, преводачът ти е много грешен , съжалявам.
Акиф казва че са го обвинили че в получил информацията от самите Ханде и Хакан Сабандджъ. Той казва че от никъде не е получавал информация, никой  от тях двамата не му е казвал къде кога ще пътуват. Сам ги е хванал, дори е имал спор с охраната на Хакан Сабандджъ преди да ги заснеме.
Съжалявам, но вече е време просто да приемеш че живота на Ханде продължава без Керем в него.

Аз за себе си мога да кажа че се надявам да са запазили поне някакви нормални отношения, при все че в приятелство след любов много много ме вярвам.

# 634
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

и Честит 8-ми март! Пожелавам ви безброй усмивки, много щастие, здраве, късмет и много успехи.
Само приятни емоции и винаги да сте обичани от човека, когото обичате! Flowers Hibiscus

Gift Heart

# 635
# 636
  • София
Добро утро! Flowers Hibiscus Честит празник, момичета, любими, съпруги, майки, баби! Heart Eyes
Обичайте и ви пожелавам да бъдете много обичани! Много щастие за вас и семействата ви!

"Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят.
Mакар че в юли прецъфтява,
години пази своя аромат."
Smiley

Честит 8-ми март на всички! Heart

https://twitter.com/i/status/1633342657639448577

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 07:49 от Dilemi

# 637
  • София

Марги, много мило, благодаря ти.    

Алекс, много благодаря за разяснението! 

# 638
Добро утро Animal Bee

Честит празник и от мен! Flowers Hibiscus
Нося ви любимо стихотворение от Ралица Генчева, което ви споделям май всяка година. Да не нарушаваме традицията.

И Керем ни поздравява Sunglasses

# 639
Честит осми март мили дами!

Да, Керем показа отново , че е мъжкар и рано рано качи поздравление в IG за 8 март! Страхотен е затова ми е любимец, различен,  истински, добронамерен, състрадателен с две думи добър човек!
Относно раздялата с Ханде. Още докато беше в Америка, той е бил на ясно какви ги върши Ханде. На 14.01.23 той се сбогува с нея с прощална песен която изпя и изсвири на окулеле. Чудехме се защо не изглежда добре, разбира се няма как да не го е преживявал.
Но на 30.01.23 сложи "аутфита" на търсещ ерген , качи в колата си една млада дама след партито, която Гюнфер последва и пое към нови завоевания в любовта.
Животът е пред него и продължава!

# 640
Честит празник! ❤️
Бъдете здрави, щастливи, обичани и ценени - не един ден... всеки ден!

# 641
  • Кърджали
Аз не виждам смисъл от гадаенето кой какво и защо направил.. Не ги познаваме , не сме в средата им, не знаем подробностите. Гаданията, целящи да изкарат единия жертва и невинен, а другият - лош са безсмислени и ненужни. За да се развали една връзка, виновни са и двамата, или пък никой не е виновен, просто така се е получило. Никой не се събира с цел да се раздели, всеки иска винаги да е щастлив, обичащ и обичан. Но понякога просто не се получава. И няма нужда да се тормози в една провалена връзка, обричайки се на тъга и разочарование.
Било каквото било, опитали, разделили са. Това че са красиви един до друг не означава че ще са заедно завинаги.
Дано намерят любовта и подкрепата, от която имат нужда в живота си.

Честит осми март, дами! Бъдете усмихнати, щастливи, обичани, обгрижвани и ценени

# 642
Честит празник, дами! ⚘

Тв Кушуто е писал, че проектът на Керем ще започне май- юни.
А в туитър пишеше, че снимките на новия проект на Ханде стартирали на 26 март.

# 643
  • София
Честит осми март мили дами!

Да, Керем показа отново , че е мъжкар и рано рано качи поздравление в IG за 8 март! Страхотен е затова ми е любимец, различен,  истински, добронамерен, състрадателен с две думи добър човек!
Относно раздялата с Ханде. Още докато беше в Америка, той е бил на ясно какви ги върши Ханде. На 14.01.23 той се сбогува с нея с прощална песен която изпя и изсвири на окулеле. Чудехме се защо не изглежда добре, разбира се няма как да не го е преживявал.
Но на 30.01.23 сложи "аутфита" на търсещ ерген , качи в колата си една млада дама след партито, която Гюнфер последва и пое към нови завоевания в любовта.
Животът е пред него и продължава!
Диди, не знам дали Керем е бил наясно, какви ги върши Ханде, но Ханде още през м. ноември вече беше наясно, какви Керем ги е вършил в Испания със Стефани през пролетта. Тъкмо отново бяха започнали да им се затоплят отношенията след онова прословуто кафе в Starbucks и изскочи онази изобличаваща снимка, на която Керем държи Стефани за ръка и се разхожда по улиците на Мадрид. Тогава Джанер веднага се отписа от него. Това за мен вече е бил преломният момент, в който нещата тръгват надолу. Опитаха се, имаше признаци на събиране и затопляне, но тази снимка разби всякакви илюзии. Затова нека не съдим само Ханде. Сега ще свири на уколелето "Другата любов" и ще съжалява за безмисленият флирт със Стефка.
Двамата изживяха страхотна любов. Ханде е единствената жена, за която Керем измисля специална дума "Аманъм". Ханде за него направи най-прекрасният му рожден ден. Тяхната любов беше истинска. Точно тази любов ме прикова пред екрана и тук в този форум. С когото и да са от тук нататък, не вярвам вече да ги приема по същият начин. Жалко за генетичният материал, който можеха да създадат. И двамата по отделно са прекрасни млади хора с добри сърца. Нека да им пожелаем да са щастливи.
Онази дама, която се качи в колата на Керем не му е никаква. Доколкото разбрах е някаква психоложка, с която той ще работи за сериала. Тепърва ще се появи нова жена в живота му. Защото знам, че "клин, клин избива, но винаги един остава".

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 10:14 от БлагаВест

# 644
Здравейте! Flowers Hibiscus

Честит празник, мили дами! Бъдете силни и много обичани. Flowers Hibiscus
Този ден винаги съм го свързвала най-вече с майките и бабите. Sparkling Heart

Написах ви нещо и ви го споделям. Animal See No Evil

Напоследък нещо музата ми бяга,
а под напрежение да пиша, по принцип най ми се отдава.
Случи ли се в темата някой "катаклизъм",
избива ме на хумор, сарказъм и доза оптимизъм.
Последните дни да ви кажа, никакъв го няма,
но гледам да не правя от събитията по-голяма драма.
Вътрешно отдавна си го зная,
но с вас от време на време, позволявах си да помечтая.
Може и да е имало объркващи знаци и парченца,
но свиркайте си, колежките на балкона пият с нас кафенца.
Защото темата оригинална си остава
и не заради Ханде и Керем, а заради тук състава. Sparkling Heart
На патроните много, много не им се вий сърдете,
а изборите им лични, просто ги приемете.
Че ако зависеше от мен, ехеее сватба веднага след сериала,
така го мислех, че ще са заедно чак и на финала.
Май рядко се оказва, че краят при дизи двойките щастлив е?
Ни една в последната година не остана здрава,
те си продължиха, а фендома яко се изпокара.
Та недейте да хабите енергия и нерви,
но пък не върви, точно аз да ви давам някакви съвети. Animal Monkey Face
Друго не ни остава, освен да си спомняме за красивата история,
защото не ми се търси вече, кой е по-виновния.
Да идват новите проекти и ние малко да се поразнообразим,
че неволи всяка от нас си има, от живота не излизаш невредим.

Общи условия

Активация на акаунт