💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Snimi, +1

Gift Heart
ЕдСер

# 616
  • Плевен / София
За мен отношението към Ханде в социалните медии граничи с тормоз. Да се сърдим за нещо, което отдавна е казала, че е приключило и не се е развило според нашите очаквания? Не толерирам такова издевателстване над някой. Разбирам, че има разочаровани, но всичко трябва да има мярка.
+1
Животът си е неин, грешките и успехите също....
Никой не е само бял или черен....Животът ще покаже дали тази връзка ще оцелее.
Здравейте момичета,
Продължавам да очаквам новите роли на Ханде и Керем.

# 617
Добър вечер момичета.
Не съм влизала от няколко дни в темата и имах много да наваксам.  Прочетох ви на един дъх. Последните новини около Ханде направо е бомба, която тотално ме изненада Неприятно.
Но все още аз се надявам тайно след време Ханде и Керем Да намерят път един към друг. Чудеса се случват стига човек да вярва силно и истински Аз вярвям.  Да сега се появи друг мъж но не мисля че е истинско, мисля че е Пияр и то много лош,който ще е за кратко.

Момичета бях няколко дни в Истанбул на екскурзия,  обиколихме доста волове последния мол , който посетих ме видях магазин на Nocturne с билбордове на Ханде и не се стърпях да се щракна....

Нямам късмет да я видя на живо така че поне макар и чрез билборд се докоснах до прекрасната Ханде.
Вчера на 05.03 на път към египедския пазар на моста в близост до пазара имаше шатри от тв. Снимаха сцени от някой сериал, но нямах късмет да отида защото ги видях в движение от автобуса. Така че ако някой има някаква информация за кой сериал се е снимало  там нека сподели.

# 618
  • София
azisiq, бях се затъжила за теб, чудех се, къде се загуби. Thinking А ти си била на хубаво и интересно място. Smiley Изморихме от много емоции и вече философстваме. Керем и Ханде сами си правят изборите, и както някой днес писа и хубавото и лошото си е тяхно. Ние сме само зрители. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Както казва Серкан Болат: Може да се получи, може и да не се получи, може да приключи, но може и да няма край. Ще чакаме следващото действие, възможно и най-вероятно с други актьори... Може пък там да се получи.Smiley

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 22:21 от Dilemi

# 619
Добро утро момичета!
Чудесен и приятен ден ви пожелавам.
Прекрасен  Керем

Нашите са малко назад в класацията, но с последните новини около тях е нормално.

# 620
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 621
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

https://www.youtube.com/watch?v=ZlyWE7JICQ4
POV: Kerem Sayer is back… as a policeman.
Фенско филмче, компилация Nature Zap

Изминаха 10 години от ареста на баща му. Керем Сайер се завръща... като полицай, изоставя изкуството и мечтите си, за да откупи честта си. Nature Fire

Лек ден ви желая! Smiley

# 622
Добро утро! Flowers Hibiscus

Азисия, встрани от събитията, голяма си сладурана. Flowers Hibiscus Хубава почивка е била.

Тениската с дизайн на Ханде Ерчел е налична за продажба на уебсайта на Nocturne. Приходите от продажбата ще бъдат прехвърлени към работата на базираната в Хатай Füsun Sayek Health and Education Development Association в зоната на земетресението.

https://www.nocturne.com.tr/elle-x-hande-ercel-x-nocturne-ozel-t … rt_121473?d=10358

"На страницата си в Инстаграм Осман Кая, режисьор и съсценарист на новия сериал „Необичайна история“ с Керем Бурсин, днес пише „Март 2023“, а мениджърът Гюнфер коментира пламенно. Постът за началото на снимките на проекта на Бурсин ли се отнася или за нещо друго?

# 623
# 624
Здравейте Animal Bee

Днес пак получих вдъхновение,
надявам се да ви заредя с настроение.
Всички сте ми милички, не искам никой да си отива,
но който желае може от писането малко да почива.
Сигурно си мислите, че не забелязвам,  но отсъствията надлежно отбелязвам.✍️
Като цветята - цял букет сме сбрани,
хем еднакви, хем различни 💐
🌷 Линдето, Азисия и Яси - бяха винаги оптимистични,
на пук на всякакви доказателства различни.
Надявам се това в живота им по принцип да не се променя,
на мен обичайно ми липсва оптимизъм и искам от тях да си взема.
🌹Алекс, Сними, Гости, на логиката се доверяват, трезво разсъждават и от емоции не се повлияват.
🌺 Слънцето, Дилеми и Тина малко по- емоционално реагират,
нека чувствата си да не спират.
🌼 Али, радвам се, че ни четеш, теб във втората група те слагам, ама на кой лайк си дала
и защо не съм разбрала?
Бутончето по-често натискай ,
знаци, че си тук ни пускай. 😆
🌻 Миси винаги на хумора залага ,
от сълзите със смях се опитва да избяга. 😘
Това е накратко обобщение
от последните два дни на вълнение. 😆
И за останалите пчелички имам какво да напиша ,
но ги чакам те сами да се разпишат.
Animal Bee

"Това, което не се усеща, не се помни, защото без емоция няма памет."
Сири Хуствед

# 625
Мики, страхотно е  Kissing Heart

Gift Heart

# 626
Микиполи, ⚘
В очакване на Лейла 🦋

# 627
"В очакване на слънцето" с Керем приключва тази сряда в Испания

Рейтингът на първи епизод в Аржентина е 8,4. (Добро число било 😆)

"Керем е красив мъж, брилянтен актьор, но по-добър човек. Обикновен човек, докоснат от вълшебната пръчка на таланта." - Карлос Килес 20.03.2022 г

# 628
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Мики, за стиховете! Trophy

https://www.youtube.com/watch?v=mT89GnTvxFo
Керем Бюрсин -  Керем Сайер Nature Zap

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 18:51 от Dilemi

# 629
mikipoli, мноого яко Grinning Ще се опитам да се отчитам по-често 😘
Иначе за новия сериал на Ханде- не знам дали ще мога и аз заради Бурак Дениз Grin
Хич не го харесвам, а и след толкова изцепки ми е още по-трудно Confused Но заради Ханде може и да се опитам Grinning
Трябва и преди това малко да отсея сериалите, че ми се насъбраха 6 излъчващи се в момента, 2 вече заснети, които наскоро започнах и Aile, който започва довечера и чаках с огромно нетърпение😀

Общи условия

Активация на акаунт