Струва ми се, че връзката на Ханде с новият плейбой Хакан започна някъде през м.януари тази година. До последно Керем е твърдял, че са заедно. Потвърди го снощи TV Kusu. Ако е така, това значи, че тя е започнала паралелна връзка и е чакала да види как ще се развият нещата. Жалко за Керем. Изгоря това момче. Защо се стигна до тук, само те си знаят. Още миналата година, по това време започна онова тотално отписване. Какво го породи? Дали пък и Керем няма някаква вина? Нека не обвиняваме само Ханде. В една връзка трябва и двамата да са на една вълна. Защото и Керем имаше някакви похождения в Испания с прословутата Стефани. Нищо, че той отрече, самата Сефани го каза в завоалиран вид. Дали това не сложи началото на края при ХанКер? Така и никога няма да го разберем. Както знаете аз съм оптимист по природа. Вярвам винаги в силата на любовта. Затова така страстно твърдях, че двамата се обичат. И сега го твърдя. Имаше голяма любов, но нещо стана и това пречупи Ханде. Каквото и да приказваме, вече е без значение. Ханде официализила новата си връзка. Аз си я обичам и й желая цялото щастие на света. Щем не щем трябва да приемем тази нова връзка. Но защо ли нещо не съм убедена в това. Нямам никакво доверие в този човек. Дано ме опровергае.
Сега нека се запознаем с новият кандидат зет. Роден е на 14 февруари 1991 г. (възраст 32 години) в Истанбул. Наследник е на един от най-големите корабни магнати Сабанджъ. Има още двама братя Хаджи и Керим. Той е средното дете в семейството. Баща Йомер, майка Арзу. Майка му е много красива и стилна жена. Сега очаквам как ще бъде приета Ханде в това семейство. Ето няколко снимки на Хакан и неговото семейство.
Между другото Хакан също има някакъв бизнес. Участвал е в дизайна на такива суичъри с качулки.

Това е от сватбата на брат му през м.юли 2022 година. На снимката са майка му, баща му и тримата братя.

Иска ми се Керем да не страда. Не заслужава това момче да изживява болката от раздялата, но никой не ме пита. Питам се, защо не му върви. Жените го оставят, а той е с много добро сърце. Има нещо, което не достига. Вярвам обаче, че рано или късно и той ще стрещне жената, която да го разбира и обича от сърце. Защото на последната снимка ми се вижда доста тъжен. Ще му трябва малко време да забрави Ханде, ако може така лесно да се забрави такава жена.
Днес съм в капана на илюзията.