💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Кърджали
Това че Ханде има нов човек в живота си не би трябвало толкова бързо да обърне мнението ви за нея. Или обичта към нея е била фалшива, или стр обичали двойката ХанКер (повлияни от двойката Серкан и Еда). Утре ако Керем се появи с друга жена и него ли ще намразите. Не е това обич и възхищение... Което се изписваше тук като ставаше дума за Ханде.
Съжалявам ако съм прозвучала груби или поучително (аз съм последният човек който ще се хвърля в защита на Ханде, отдавна спрях да я следвам, просто прецених че не ми задържа вниманието с нищо). Но след като до привечер днес тук я за нея се използваха думи като  че е ангелче, и изведнъж да се стигне до тези.... Не е много искрено.

Щастието на Ханде си е щастие на Ханде. Тя знае с кого се чувства добре, спокойна и щастлива. Никой не може да определя избора ѝ като правилен или грешен..
Утре -другиден ще се види и жена до Керем.
Просто живота не е свършил с тази раздяла, която всъщност си беше очевидна ...

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 00:27 от Aлекcандрa

# 586
Слънце, моля ти се, какви ги говориш. Grinning Ти даде идеята за обща тема, сега ще я махаш от заглавието. Joy
Аз продължавам да симпатизирам на Ханде, независимо от ситуацията, някак си като видя как всички са настроени и не мога да забия ножа и аз...
Всяко зло за добро казват. Всеки ще намери пътя си. В тази тема сме хората, които имаме най-голямо право да критикуваме Ханде , тъй че който каквото му е на душата, да си каже, но без да нарушаваме добрия тон. Blush
Нещата ги пиша в кръга на шегата, да разведря атмосферата. Не ми забелязвайте.
Симпатизирам й, не ме е изгубила. Скъпи са ми и двамата и се случват постоянно такива неща. Хората се събират и разделят, нормално е.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 00:26 от midnight__sun

# 587
Привет, момичета!
Мноого отдавна не съм писала, но ви чета постоянно, отчитам се главно с харесвания на мнения, които споделям Smile . За мен ХанКер умря в момента, в който двамата се отпоследваха и общите снимки бяха изтрити. Беше напълно очаквано от мен да ги видя с нови партньори и независимо дали те ми харесват, или не, щом са си ги избрали, то значи са щастливи с тях, а това е най-важното. Явно, че при ХанКер е имало неразбирателство и отношенията им са приключили по една или друга причина, но така е по-добре вместо да губят време във връзка, която са преценили, че няма бъдеще. Все пак те са отделни личности и ще продължа да ги следвам и подкрепям, независимо от новите им половинки.
Явно, че снимките от кафето, предполагаемата дреха на Керем на онова стълбище и още ,,подсказки” бяха пързалка и не означаваха нищо. Thinking

И с малко закъснение- честит рожден ден, Алекс! Пожелавам ти всичко най, най-хубаво!

# 588
  • София
https://twitter.com/thegirl_russia/status/1632109769266798594

Керем Бурсин успя да привлече вниманието на кралицата на Испания към земетресението в Турция

https://thegirl.ru/articles/keremu-byursinu-udalos-privlech-vnim … -04T20%3A00%3A00Z

Керем Бурсин, който активно участва в решаването на всички жизненоважни проблеми на страната, се включи в събирането на помощи за пострадалите в първия ден. И активната му работа успя да привлече не само вниманието на обикновените хора по света, но и трогна съпругата на краля на Испания - Летисия 💔
Вчера кралицата присъства на среща на борда на УНИЦЕФ в Мадрид. Тази организация се занимава със защитата на правата на децата по света, а дневният ред на последната среща беше събирането на помощ за деца в Турция и Сирия, пострадали от земетресението   

Разбира се, ние сме повече от сигурни, че Летисия е знаела за неприятностите, които се случиха в двете страни, още преди обжалването на Керем Бурсин, но въпреки това актьорът, така или иначе, за пореден път доказа и показа как наистина трябва да използвате своя популярност и медии 😌

Даша Шеболева

# 589
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроени и положителни емоции Wink

П.С.
Да ние честит Зетят - Nature Rainbow .....

# 590
  • София
Добро утро! Flowers Hibiscus

"Животът е лъжовен и нелогичен. Лъжовен заради разминаването с очакванията ни, нелогичен заради незнанието на нещата извън нас. Сигурна съм, че в определени ситуации всеки един може да бъде "много" от гореизброените. "/от мрежата/

„Обичай това, което имаш. Нуждай се от това, което искаш. Приеми това, което получаваш. Дай това, което можеш. Винаги помни, че всичко се връща.”/от мрежата/

Лек ден и спокойна седмица ви желая! Flowers Cherry Blossom

PS  Сега чакаме и снахата!  Smiley

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 09:19 от Dilemi

# 591
Добро утро Animal Bee

Ханде официално снощи нов зет ни донесе
и тази новина трудно ни понесе. Joy
Чакаме и нова снаха да дойде,
темата да балансира,
силите да изравним,
хейтът да поделим. Joy
За ХанКер отдавна не страдам,
но ми е мъчно за нас ,
за Линдето, Яси и всички вас...
Надявам се новото положение бързо да приемем ,
активността в темата да не спираме,
нови хубави поводи за писане да си намираме.
На Ханде и Керем мога само да им благодаря, че ми дадоха повод да се запозная с вас,
спомени незабравими остават си за нас!
Heart Exl

# 592
Здравейте,
Ханде Ерсел и Хакан Сабанджъ от летището.  ( преводът е с Гугъл)

- Добър вечер. Опитах се да се скрия, за да не ме видиш.

- Как си?

- Благодаря ти. И накрая, можем ли да кажем нова любов, една година любов заедно в Париж?

Да кажем поздравления. Колко срещате?

- Искаш ли да коментираш нещо? кажи поздравления? Ще се видим отново с г-жа Ханде.

-Точно.

- Изглежда като сериозна връзка? Почивка в Париж.

- Точно.

- Кажете нещо, което знаете, много накратко, само няколко думи.

- да Благодаря ти.

- Вие сте много специална двойка, много подходящи един за друг. Особено в социалните мрежи. Вие сте много известни хора. Самата Ханде Ерчел и вие.

- Благодаря ти.

- Много накратко няколко думи от вас как започна всичко?

- Много подредено. Благодаря ти. Всичко върви чудесно. Благодаря ти. Дойдохме за кратко, за да си починем малко. Благодаря ти много.

- Благодаря ти много.

# 593
  • София
"Не се обръщайте назад … Там никога няма да има промяна.
Ценете всяка секунда от живота си, обичайте – кажете, мразите – забравете, не губете време в омраза, защото има толкова малко време за живот …“
/от мрежата/ Nature Sunny

Yiğit & Kübra – Dynasty (Şeref Meselesi)   
https://www.youtube.com/watch?v=RD8oUAs58xY

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 12:24 от Dilemi

# 594
Flowers Herb Здравейте, момичета!
Не несъм се скрила... научавам новината току що!
Да тъпо ми е, но живота има своите неписани правила.
Съдехме от тук от там и доста се заблуждавахме. Нищо казват, човек се учи ... Моя урок в случая е на бъди безкраен оптимист!
Не се отказвам от преценката си за Ханде като човек и личност. Красива, креативна, състрадателна и стоя зад всичко което съм писала за нея. Желая и красива любов и успех в новите и начинания. Sparkling Heart

Керем, джентълмен до последно!

Тава го могат много малко мъже. Надявам се да го видим щастлив и влюбен!
Да тази приказка свърши.

# 595
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Мики, Flowers Hibiscus чудесно си го написала, обаче нямам вдъхновение в момента. Да видим Марги ще сътвори ли нещо по въпроса и може би ще се включа в римите. Animal See No Evil

Няма поводи за притеснение или криене. Надявам се, че всички сте спокойни, да тъпо ни е, но няма какво да се направи. Ако някоя от вас има нужда от пауза, нека си я даде. Sparkling Heart

Идвам със статия от Бирсен

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/hande-ercel-ile-burak-denizl … bomba-isim/17324/

Бомбено име за сериала "Двама непознати" с Ханде Ерчел и Бурак Дениз

Продължава подготовката на сериала "Двама непознати", в който главните роли ще си поделят Ханде Ерчел и Бурак Дениз.
Ханде Ерчел е на дневен ред с връзката си с Хакан Сабанджъ тези дни… Ерчел, която даде първото си интервю след ваканцията си в Париж и потвърди новата си връзка, скоро ще бъде на снимачната площадка на новия си сериал „Двама непознати“. Снимките на сериала, в който Ерчел дели главната роля с Бурак Дениз, трябва да започнат в средата на март. Разбра се, че главният актьор Джем Давран също е съгласен с телевизионния сериал, подписан от Tims&B.

Според новата информация, Feridun Düzağaç, който е известен с актьорската си игра, както и с успеха си в музикалния свят, се присъедини към актьорския състав на сериала. Ханде Ерчел ще даде живот на образа на "Лейла" в сериала, режисиран от една от нашите успешни жени режисьори Неслихан Йесилюрт и написан от Етем Йозишък. Сериалът ще се срещне с публиката на FOX.

# 596
  • Кърджали
Е, аз се дърпам и не искам  да го гледам заради Бурак Дениз, те ми вкарват имена, които са ми интересни ( Феридун повече го харесвам като певец де, нямам спомен да съм го гледала като актьор). Джем Давран е много добър актьор, при все че не ми е от любимите.

# 597
Инфо:
Ханде и Керем нямат проекти, но отново са в топ 10 Sunglasses

Скрит текст:
... и да не ви пука, животът си продължава, “каквото  е писано, това ще бъде” Grinning

# 598
Сериалът на Ханде и Бурак за Фокс или за Дисни ще е последно?
На няколко места попаднах и там информацията е разнопосочна.

# 599
Сериалът на Ханде и Бурак за Фокс или за Дисни ще е последно?
На няколко места попаднах и там информацията е разнопосочна.
Канал Фокс е собственост на Дисни от март 2019 година. По Фокс ще се излъчва.

Алекс, ние много ще сме доволни ако с Али загледате сериала и вземе, че ви хареса. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт