💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 14/

• 70 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да, днес започва нова страница в нашата история за Бамби. Дано да е по-щастлива. Честно, тъпо ми е. Защото това, което ме прикова в темата е точно красивата любов на нашите патрони. Нооо... много често в живота стават такива неща. Не е това, което на нас ни се иска.  До последно вярвах в тяхната любов. Даваха ни подсказки и надежди. И точно това ми поддържаше илюзията, че нещата може да се наредят. Есента Керем беше много щастлив, когато на пристигането на сватбата на своя колежка потвърди, че с Ханде продължават да са приятели. После ги видяхме заедно да пият кафе рано сутринта в Starbucks. Имаше и други такива моменти. На 27 декември Ханде лично го посрещна на летището при прибирането му от Тексас. Всичко това ми даваше надежди. Явно двамата са правили опити да продължат връзката си, но нещо не се получи.
Струва ми се, че връзката на Ханде с новият плейбой Хакан започна някъде през м.януари тази година. До последно Керем е твърдял, че са заедно.  Потвърди го снощи TV Kusu. Ако е така, това значи, че тя е започнала паралелна връзка и е чакала да види как ще се развият нещата. Жалко за Керем. Изгоря това момче. Защо се стигна до тук, само те си знаят. Още миналата година, по това време започна онова тотално отписване. Какво го породи? Дали пък и Керем няма някаква вина? Нека не обвиняваме само Ханде. В една връзка трябва и двамата да са на една вълна. Защото и Керем имаше някакви похождения в Испания с прословутата Стефани. Нищо, че той отрече, самата Сефани го каза в завоалиран вид. Дали това не сложи началото на края при ХанКер? Така и никога няма да го разберем. Както знаете аз съм оптимист по природа. Вярвам винаги в силата на любовта. Затова така страстно твърдях, че двамата се обичат. И сега го твърдя. Имаше голяма любов, но нещо стана и това пречупи Ханде. Каквото и да приказваме, вече е без значение. Ханде официализила новата си връзка. Аз си я обичам и й желая цялото щастие на света. Щем не щем трябва да приемем тази нова връзка. Но защо ли нещо не съм убедена в това. Нямам никакво доверие в този човек. Дано ме опровергае.
Сега нека се запознаем с новият кандидат зет.  Роден е на 14 февруари 1991 г. (възраст 32 години) в Истанбул.  Наследник е на един от най-големите корабни магнати Сабанджъ. Има още двама братя Хаджи и Керим. Той е средното дете в семейството.  Баща Йомер, майка Арзу. Майка му е много красива и стилна жена. Сега очаквам как ще бъде приета Ханде в това семейство.  Ето няколко снимки на Хакан и неговото семейство.
Между другото Хакан също има някакъв бизнес. Участвал е в дизайна на такива суичъри с качулки.

Това е от сватбата на брат му през м.юли 2022 година. На снимката са майка му, баща му и тримата братя.

Иска ми се Керем да не страда. Не заслужава това момче да изживява болката от раздялата, но никой не ме пита. Питам се, защо не му върви. Жените го оставят, а той е с много добро сърце. Има нещо, което не достига. Вярвам обаче, че рано или късно и той ще стрещне жената, която да го разбира и обича от сърце. Защото на последната снимка ми се вижда доста тъжен. Ще му трябва малко време да забрави Ханде, ако може така лесно да се забрави такава жена. 

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 13:31 от БлагаВест

# 601
Честито момичета PR балона ХанКер, снощи гръмна, аз очаквах това да стане на 14.02.23 г на рождения ден на Хакан, но земетресението обърка работата. На 05.02.23 Керем предупреди че бомбата ще гръмне, а пусна и пост
""това е краят"". От снощи съм бясна и гневна, бях влюбена в сериала, в двойката ЕдаСер и двойката в живота ХанКер , но уви друга е реалността. От снощи премислям ситуацията, гледам видеото и не виждам Ханде, а една облъчена жена уж усмихната и весела, а непозната.
Чудя се , че не можа да приеме изневярата на Керем, а приема  Хакан със стотиците му безразборни връзки, 2 извънбрачни деца, побоите над жени и пр. Умът ми не го побира Ханде скочи в леглото на Хакан, Серенай скочи в леглото на  Джем Йълмаз мъжемелачки, златотърсачки, жал ми е за Керем.
 Изборът си е неин, който сам каквото  си направи няма кой друг да му го направи. Не приемам тази и връзка и преставам да се интересувам от нея

# 602
Flowers HerbДнес съм в капана на илюзията.
В книгата на Еманюел Роблес - Зимна Венеция има следния абзац, предавам по памет -
"Илюзията е красива дреха, но когато се наложи да я съблечем, боли, както все едно сваляме собствената си кожа."
Много навлязахме в личното пространство и на двамата...

Успешни, млади, красиви, добри, чаровни ..., кой не би искал да са влюбени един в друг и много, много щастливи.
Надявахме се, но неби. Ще ни мине и ще им се радваме само в професионалните им изяви. Трудно ще ги приемем с други! Поне аз!
Хубаво е, че пролетта идва с много надежди и любов!

# 603
Сериалът на Ханде и Бурак за Фокс или за Дисни ще е последно?
На няколко места попаднах и там информацията е разнопосочна.

От доста време се въртеше информация, че актьорите, които са подписали с Дисни ще могат да снимат и телевизионни сериали , но само тези , които Фокс тв е закупила. От там вече изборът на проекти е силно ограничен. Струваше ми се абсурдно в началото , но се оказа вярно. И сериалът на Демет и Енгин е по Фокс.
Слънцето вярно е посочила, че Дисни са собственик на Фокс , така че всичко пак е в един джоб. 😆

Линде, не ми се коментират тези въпроси. Сякаш всичко е изговорено вече , още преди година. Иска ми се да не си ровим в раните, а да продължим напред. Те продължиха.

didi54 , разбирам те. Ще се радвам да останеш в темата и да пишеш само за Керем , ако желаеш. Hug

# 604
и нещо забавно ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 605
mikipoli
Нямам намерение да напускам групата, отдавна Ви чета, и отскоро коментирам. Ужасена съм от коментарите по адрес на Ханде, леле изравниха я със земята, заслужи си го. Керем го следя от 2015г, но с нея приключих. Цял свят и се подиграва!

# 606
Хаха Миси, истинското Рибарче (женкарче) дойде в нашата тема. Joy

Новата героиня на Ханде ще се казва Лейля. Различни значения на името Лейля от арабски:
1. Нощ
2. Жена , чиято коса е черна като нощта

# 607
За мен отношението към Ханде в социалните медии граничи с тормоз. Да се сърдим за нещо, което отдавна е казала, че е приключило и не се е развило според нашите очаквания? Не толерирам такова издевателстване над някой. Разбирам, че има разочаровани, но всичко трябва да има мярка.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 15:57 от midnight__sun

# 608
Момичета, благодаря ви за уточнението ⚘

Ханде отнася хейта, защото се държи странно и сякаш различно от това, което се опитваше да покаже досега с поведението си. На снимките от снощи изглежда, все едно е употребила наркотици. ( лично мнение). Не мисля, че връзката с Хакан ще продължи дълго.

# 609
Flowers Herb Не се отказвам от Вас, добронамерени момичета!
Ще Ви чета, но няма да вляза в хора на недобронамерени и ехидни
люде. Беше ми приятно.
Тази ЛЮБОВ не им простиха!

# 610
Харесвам си Ханде, не ме разбирайте погрешно, просто днес съм й ядосана и разочатована, но утре ще ми мине.
С Керем ми бяха перфектната двойка и сега ми дойде все едно замини кон за магаре. Затова и се ядосвам.

Така се ядосвам и на близки приятелки, когато правят глупости, но животът си е все пак неин.
За мен, сигурно и за повечето от вас, ще таим мъничка надежда някога в близко бъдеще да имаме ХанКер... отново ❤

# 611
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Надявам се страстите да са пред утихване, днес беше денят с стил „искрено и лично“. Имали сме нужда от това, споделихме много от стаеното в нас през тази вече почти една година. Това е. Почти заклинателно повтаряхме, че животът на Ханде и Керем си е тяхен и никой няма право да им се меси и да им иска обяснения. Но все пак сме човеци, със своите вълнения, слабости, страсти. Пък и много от нас бяхме, перифразирам, влюбени в любовта им. Беше хубаво, вълнуващо, вдъхновяващо. Беше. Важното е, че го е имало. Че се е случило, че е изживяно. И ние го видяхме и донякъде фантазирайки, го съприживяхме.
Толкова по актуалната за деня тема.
А хубавата новина е, че животът продължава.
Smiley

Надявам се да ви разведря с кадрите от 34 епизод на SCK, може би дори и усмивки! Stuck Out Tongue Closed Eyes

На 06.03.2021 излъчен 34 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Хаштаг  # sencalkapimi
/няма нужда от превод/  
Grinning

Еда: Спомняш си, нали?
Серкан: Не. Не помня.
Еда: Как така не помниш? Защо влезе и ме целуна тогава? Ти...
Серкан: Шшт. Тихо, Еда.
Еда: Защо тогава ме целуна? Неуравновесен ли си? Караш ме да викам пред хората!
Серкан: Тихо, Еда. Моля те, тихо. Исках да те целуна и така може би да си спомня.

Еда: Тогава не забравяй това. Защото аз няма да забравя постъпката ти. Виж го ти него!
Серкан: Еда. Еда! Еда!
Еда: Какво има? Какво? Защо вървиш след мен? Няма за какво да говорим. Чух, каквото трябваше.
Серкан: Но още нищо не съм казал.
Еда: И не казвай! Остави ме на мира!
Серкан: Еда!
Еда: Какво има?!
Серкан: Ще се спреш ли? Не викай пред всички.

Мело: Добре, успокой се. Какво става, Дада? Какви са тези нерви? Стана ли нещо в ресторанта?
Еда: Той ме целуна.
Мело: Какво? Как те целуна? Спомни ли си те?
Еда: Не помни, Мело. Целуна ме, за да си спомни, но не си спомни. Защото му е останало толкова мозък.

Енгин: Шегуваш ли се?
Серкан: Да. Всичко е игра. Играе игра с Дениз, за да я ревнувам. Сватба, любов... Всичко това е лъжа.

Енгин: Я пък ти!
Серкан: Точно така.

Енгин: Как можах да не се досетя? Да си помисля, че Еда ще се откаже така лесно от теб?! Идиот съм!

Айфер: За Бога, не разбрах нищо. Серкан подготвя изненадата, организира ресторант. И ти си ядосана. Защо?
Еда: Не помни, лельо. Не помни. На всичко отгоре ми казва това в лицето, сякаш се подиграва. Не флиртувахме, щяхме да се женим.

Мело: Дада, добре, права си. Това, което той е казал не е нормално, но...Този човек много се стара да направи тази изненада. Дойде и ни поиска помощ. Явно все още чувства нещо към теб. Како Айфер, нали така? Кажи нещо.
Айфер: Така е скъпа. Ако не е така, защо да се старае, Еда?

Еда: Ето, че не е така, не е така. А и освен това не искам отново да се харесам на Серкан. Или той да дойде и да ме ревнува. Искам да върна истинския Серкан. Тоест искам познатия Серкан. Имаме спомени, минало, преживявания. За мен всеки спомен е ценен като съкровище. Не смея да го докосна, а той не ме помни. Не помни. Чувствам се сякаш в сърцето ми са забили нож. Много ми е обидно. Не знам какво да правя.

Серкан: Добре, Еда Йълдъз. Всъщност си права.
Еда: Виж, сега успя да привлече и моето внимание. По кой въпрос съм права, интересно?

Серкан: По този. Тоест, според мен...Любовта не трябва да бъде забранена. Нали така? Всъщност, нали, сега...Любовта всъщост е нещо красиво. Толкова е важно, тоест...Не е важна само за нас. За целия офис е важна. Дори и за тази страна. И този свят се нуждае от любов. Нещата стават по-красиви, когато има любов. Хората стават по-добри, вършим работата си правилно и с любов.

Еда: Добре ли си? Главата си ли удари? Щеше да е хубаво, паметта ти щеше да се върне. Добре ли си?
Серкан: Много. Много съм добре.
Еда: Сериозен ли си по въпроса с любовта? Тоест, сериозен си, сега?
Серкан: Разбира се.
Еда: Сериозен си.
Серкан: Много. Заради любовта...Любовта в този офис никога не трябва да е забранена.

Еда: Кой пореден номер е това?
Серкан: Номер? Ами...Нямам никакъв номер.
Еда: Не си играй с мен, Серкан.
Серкан: В любовта няма игра, Еда.

Еда: Момичета. Става нещо странно. Серкан се държи много страннно, необичайно.
Мело: Как така? Не е ли робота, който познаваме?
Еда: Не, не е така. Говори за любов през цялото време. Премахнал е забраната за любов, че любовта не познава пречки...И говори още такива неща.

Еда: Как да го кажа. Сякаш...Сякаш все едно се опитваше да научи нещо от мен. Тоест, опитва се да ме притисне в ъгъла. Нещо подобно прави. Преди малко ми каза, че не трябва да играя в любовта. Не знаех какво да кажа, изненадах се. Станах и излязох.
Мело: Минутка. Да не би да ти намеква за играта на любов?

Серкан: Бавно, не се напрягай. Можеш да се контузиш, не изкълчвай глезена. Спокойно. Да започнем с едно. Да опитаме отново. Добре. Знаеш малко как да удряш. Две. Добре, знаеш как да удряш, колко хубаво.
Еда: Ако ме помнеше, щеше да знаещ, че знам.
Серкан: Но не помня. Хайде. По-бавно, по-бавно, по-бавно.
Еда: Дойдох да ти върна паметта. Представи си това.

Серкан: За щастие оставам без памет, иначе ще бъде най-лошата година, която помня.
Еда: Така ли? Не си го казвал преди.
Серкан: Бавно, Еда.
Еда: Казваше, че е най-хубавата година в живота ти. Какво се случи?

Серкан: Затова ли нападаш така?
Еда: Не, караме се. Защото ти... защото ти...
Серкан: Аз. Какво аз? Аз какво? А? Какво? Кажи го. И какво? Ако сме имали толкова хубава година, защо сега си с Дениз? Защо планираш да се омъжиш?
Еда: Ето защо. Точно затова!

Еда: Серкан? Мразя те, Серкан Болат.
Серкан: Това ново чувство ли е?
Еда: Кое?
Серкан: Да ме мразиш.
Еда: Не.

Серкан: Добре, защо ме мразиш, Еда?
Еда: Винаги съм те мразила.
Серкан: Така ли? Винаги.
Еда: Винаги. Не ме целувай отново, не ме приближавай дори на метър. Забранявам!

Серкан: Мисля, че трябва да помислиш отново. Защото има много тънка граница между любовта и омразата.
Еда: Какво искаш от мен?
Серкан: Да кажеш истината.
Серкан: Наистина ли си влюбена в Дениз? Искаш ли да се омъжиш за него?
Еда: Да.
Серкан: Помисли добре.

Мело: Дениз, какво правиш тук?
Дениз: Какво да правя? Приготвям се.
Мело: Защо трябва да се приготвяш?
Дениз: Красавице, защото ще вървя по подиума, затова се приготвям.

Мело: Казвам... Чудя се дали ако ти се случи нещо, и Серкан се качи на подиума вместо теб?
Дениз: Вече ни хрумна такава идея. Играем игра, за да накараме Серкан да ревнува. Ще ни види на подиума.

Мело: Не, не. Ти и Еда сте прекалено близо. Започва да изглежда дразнещо. Не е нужно да го правиш. Ще ти е изкълчен крака. Затова Серкан ще излезе на подиума вместо теб. Чудесна идея!

Серкан: Ще изляза, ще те придружа и обратно.
Еда: Не ставай глупав. Трябва да вървиш до партньора.
Серкан: Еда.
Еда: Какво?
Серкан: Аз съм Серкан Болат, такива глупави неща...

Еда: Да беше помислил, преди да приемеш, Серкан Болат.
Серкан: Не съм приемал.
Еда: Върви така, г-н Робот. Какво ще кажеш? Точно като за теб.
Серкан: Да, чудесно.

Еда: Ето това е! Успяхме

Глас: Г-н Серкан открих, каквото поискахте. Има запазен официален час за Еда Йълдъз и Дениз Карсу. Тоест, те наистина ще се женят на 20-ти март.
Серкан: Разбрах.

И още малко снимки и плакати: Smiley

Скрит текст:

Селин като Maleficent / Господарката на Злото/. Много й отива...Sorry, but not sorry,  Биге

Лека вечер ви желая! Smiley

# 612
Яси, ние сме тук Hug Когато прецениш, за каквото прецениш, ще се радвам да се включваш.
Тина Hug
Дилеми HugKissing Heart

Откакто видях рисунката на Ханде на корицата на Elle, се опитвам да намеря един цитат, понеже не си го спомнях много точно, за да го цитирам. Най-накрая го открих.

Човекът знае как да прави нови пътища от препятствията, на живота му е достатъчна и една пукнатина, за да се прероди.
Ernesto Sabato

# 613
Flowers HerbДнес съм в капана на илюзията.
В книгата на Еманюел Роблес - Зимна Венеция има следния абзац, предавам по памет -
"Илюзията е красива дреха, но когато се наложи да я съблечем, боли, както все едно сваляме собствената си кожа."
Много навлязахме в личното пространство и на двамата...

Успешни, млади, красиви, добри, чаровни ..., кой не би искал да са влюбени един в друг и много, много щастливи.
Надявахме се, но неби. Ще ни мине и ще им се радваме само в професионалните им изяви. Трудно ще ги приемем с други! Поне аз!
Хубаво е, че пролетта идва с много надежди и любов!

# 614
Здравейте, момичета,
Провокирана от събитията и коментарите през последните 24 часа, ще си позволя да напиша и част от моите мисли. 
Не разбирам защо е този хейт, който се излива върху Ханде.  Не еднократно днес прочетох въпроса, как е могла да смени Керем. Аз пък се чудя, какво ли е преживяла, че да се раздели с него. Това, което се опитвам да кажа е, че никой не бяга от доброто и щастието в живота си.
Не еднократно се е казвало тук в темата, че в една връзка участват двама, а днес оставам с впечатлението, че във връзката Ханде-Керем има един злодей и един ангел. Е с риск да ми се разсърдите, не смятам, че Керем е ангел. И двамата са обикновени хора със своите добри и лоши черти. Керем не е божество и със сигурност и на него му е присъщо да греши.  И със сигурност, каквито и грешки да е допуснала Ханде в личния си живот, не заслужава кладата и камъните, които се хвърлят по нея. Всеки има право да изживее живота си така, както смята, че е най-добре за него и никой няма право да го съди за това.
"Новият зет" и на мен не ми харесва визуално, информацията за характера му не е цветуща и смятам, че Ханде заслужава някой по-добър, но  в крайна сметка тя знае най-добре, кое е доброто за нея. Ако се окаже, че е сгрешила, надявам се да поправи грешката си навреме и да продължи да живее живота си, така че да не съжалява за решенията си.
Най-искрено се надявам и двамата да намерят своето щастие.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт