Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 23 628
  • 732
  •   1
Отговори
# 30
Изгледах епизода, радвам се, че вече не са повторения, но участниците не бяха интересни.

# 31
  • тук, на мястото си
Снощи очаквах по-добро начало.
Първата госпожа я представиха "голяма работа", а тя още на първия сериозен въпрос поиска жокер.
Искаше ми се този сезон да няма  такива изхвърляния в представянето.
Футболния въпрос беше труден, не знаех отговора.

# 32
Аз на нито един футболен не знам отговора. Е, ако ми покажат снимка на Лука Модрич или на Меси (като в онова предаване за тийнейджъри), мога да му кажа името Simple Smile

Чудя се тази участничка как е успяла да изхарчи над 100 000 лв, за десетина екскурзии, повечето от които в Европа...

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 18:35 от pppqqq

# 33
Харесаха ми днешните участници. Яд ме е за жената, че можеше да продължи още напред.

# 34
  • София
Ее как ме е яд за жената. Знаеше много според мен, но малшанс да и се падне въпрос за тенис и тя не знаеше нищо. Но как може публиката така да я обърка. За мен въпросът е елементарен, даже ще отговоря без четирите опции. Много ме е яд. Не може публиката да не знае баси. Тези хора, никога ли не са се интересували от тенис, тц тц. А и това е доста известен факт сред спортните среди изобщо.
Мъжът преди нея според мен знаеше по-малко, но имаше късмет със сравнително лесни и удобни за него въпроси. При първата истинска трудност веднага се отказа, което е и правилно в случая, не го критикувам.
Пътят на дракона ми е сред любимите екшън филми, предпоръчвам за тези, които не са го гледали. 😊

# 35
И мен ме е яд за жената, беше и колоритен участник. Не знам, да не би да нагласят резултатите на публиката.

# 36
Аз също не знаех отговора. Предположих за Иванишевич, но по друга логика.

# 37
  • тук, на мястото си
И аз изгорях. Предположих Агаси.
Яд ме е за жената, много ми хареса.
Иска ми се повечето участници да са като тези двамата от тази вечер.

# 38
Агаси и Бекер по това време вече бяха звезди и автоматично отпадат. Остават само Федерер и Иванишевич. Но въпросът беше идеален за гугъл жокер.

# 39
Някой гледа ли? Колко пъти този въпрос за Мюнхен ще питат?? Билалов поне за трети път и то в последната година го обяснява това за през 73та и филма и атентата.

# 40
Май беше по-отдавна Simple Smile
Професорът мисли, че Еми е Грами, но не е длъжен да знае.

# 41
  • София
И за Жаклин Кенеди и за Мюнхен вече се потретват сигурно... Тц тц
Е как можа да даде отговор, професионален футболист? На 7 годинки, честно? Малко трябваше да помисли...

А този втория участник, защо така Билалов му се накара? Още малко щеше да го напердаши, че не е внимавал в училище и не знае за съвременните ценности. Я направо да ходи да строи женски паметници.
Доста фриволно отношение си позволява понякога водещия.

# 42
Голяма простащина е това с бутането на паметници, но нали там са Содом и Гомор, не ме учудва нищо.

# 43
Аз не го схванах това с женските паметници честно казано, но той и вчера се скара на жената, че каза, че заключва 3 хиляди без да я пита...

# 44
Ами, доколкото разбрах, някой е протестирал срещу бутането на паметници, а от общината са отговорили, че там има повече паметници на животни, отколкото на жени, така че да ги бутат.

Общи условия

Активация на акаунт