Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 23 989
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Много дразнещ участник. Нищо интересно няма в подобно поведение.

# 61
Според мен, нарочно ще му дадат трудни въпроси всеки момент.

# 62
Този има жена?! Мъченица Grinning

# 63
Имал е 3.

# 64
Аааа, зарязвам го! НЕМАМ НЕРВИ (по Милена) !

# 65
Последния участник е непоносим! Ами ще има три жени,то коя ще го изтърпи.Не се научиха,че това не е игра тип "шоу" и само дрънкат.
От друга страна и въпросите стават все по-странни.

# 66
  • Велико Търново
И аз съм от гледащите със закъснение.
ТоА Найдения да го удуши човек ще му е малко. Уж голям човек, пък...
Много ще ме е яд, ако стигне до повече от 2000 лева.
Хахаха... Михаил Билалов също едва го е изтърпял, май. Това, че се е женил три пъти изобщо не го каза току-така. Направо си беше "ми как да те изтърпят" Smile
Леле! За хокея ще иска жокер ли? Ужас! Ей сега беше моментът публиката да го метне, ама...

Момичето преди него и то откъде ги измисли тез спори... Днес е чудничко направо!

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 20:00 от DamaPika

# 67
  • София
Продължават с лесните въпроси този сезон, така ме е яд, че не съм на стола, хаха.
Тед Кочев за Рамбо, сериозно ли искат жокери тез хора. Ами за Ролунг и Корморан Страйк, тц тц. Жената изби рибата с тези спори и с такава увереност го маркира, ама поне прояви смелост де.
За последния участник без коментар от мен, вие добре сте го насолили. Да иска жокер за хокей на лед, за толкова елементарен въпрос? В саксия ли е живял тоз господин? Дори с изключване трябваше да отговори без жокер. Направо си е обидно.

# 68
  • тук, на мястото си
Съжалих  Билалов. Трябват ти яки нерви за да  изтърпиш този човек. Утре вечер най-много още два въпроса и ще му бият шута, ако не влезе в крачка, разбира се.

# 69
Надявам се този кретен да не го видя утре, защото ще отсвиря цялото предаване. Без това е крайно време да направя мартеници да близките, а не да вися пред телевизора.

# 70
Продължават с лесните въпроси този сезон, така ме е яд, че не съм на стола, хаха.
Тед Кочев за Рамбо, сериозно ли искат жокери тез хора. Ами за Ролунг и Корморан Страйк, тц тц. Жената изби рибата с тези спори и с такава увереност го маркира, ама поне прояви смелост де.
За последния участник без коментар от мен, вие добре сте го насолили. Да иска жокер за хокей на лед, за толкова елементарен въпрос? В саксия ли е живял тоз господин? Дори с изключване трябваше да отговори без жокер. Направо си е обидно.

Аз за Тед Кочев и за Корморан Страйк не знаех нищо. Второто може би щях да позная, ама за първото ако не го знаеш си до там.
Онова със спорите си беше здрав автогол, хем много я бутаха към верния отговор. Там можеше да се измисли с малко знание. Това за хокея също можеше да се измисли с малко знания, че в хокея полувремената се наричат "третини" - защо ли? Но някой дъртак мой набор, ако е играл баскетбол като ученик можеше и да се обърка - по мое време и там имаше три полувремена, а не четири като сега.

# 71
Не е чела нищо докторката. Сигурно поне българска литература са я карали, като студентка.

А това за спорите е толкова странно. Аз съм гледала папрат в саксия и знам какво са спори, не ми е нужно да съм го учила по нещо.

Черна станция, но тя не знаеше нищо и за мис Марпъл и Тъмната кула, не само за Страйк.

# 72
  • Велико Търново
Дори с изключване трябваше да отговори без жокер.
Ааа, не! Той като знаеше, докато посочи верния отговор, минаваха по 5 минути, оставаше да разсъждава за нещо, което не знае. 'Айде, нема нужда! Satisfied

# 73
  • Манчестър
Докторката запече още на първия въпрос с езика.

# 74
Накарахте ми да си пусна снощният епизод, че го изтървах. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт