Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 23 627
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
От 13-ти. Скоро е.

# 16
  • тук, на мястото си
През миналия сезон нямах възможност да  гледам на първо излъчване, от 18.00 часа. Все бях на повторения, но пък редовно четях тук и понякога такава каша ми ставаше в главата, че сега докато гледах повторенията, някои неща малко се изясниха. Grinning
Дано през новия сезон поне да са се научили как да четат въпросите на жокер "приятел"!

# 17
Направи впечатление, че въпросът с жокер обади се на приятел наистина беше кратък, както каза Билалов най-краткият до момента, НО човекът отсреща каза, че връзката е лоша и не чува добре, не разбира думата. Вече се чудя с толкова силен и добър интернет, с телефонни мрежи навсякъде как е възможно, нарочно ли няма нормална връзка?

# 18
Според мен, не е това - когато чуят непозната за тях дума, не могат да обработят информацията и започват да повтарят, че не чуват. Случвало се е няколко пъти. Не зависи и от произношението на четящия, просто някои хора загряват по-бавно (не ги обиждам, наистина е така).

Сега се чудя как оптимално да се зададе въпроса на човек, който е бавен, не знае отговора и не го вижда пред себе си - може би да пита само "Какво е хариса?" и да продължи "Х като Хасково и ариса"... Но ако човекът наистина загрява бавно, пак няма да разбере...
Идеята естествено е да пита Гугъл. Аз моите близки съм ги предупредила, че ако някой ден отида и ги пиша като жокери, искам в определеното време да са пред компютър и да слушат внимателно. И изобщо не ме интересува какво знаят, трябва ми Гугъл.

# 19
  • тук, на мястото си
Обикновено в гугъл веднага се появява отговор, но много е важно как ще го прочетеш. Ако започнеш така както е написан, какъвто и да ти е жокера, той надали ще го асимилира веднага. Ако е някой завъртян въпрос върви го търси в интернет.
Миналата седмица имаше случай - пращене, ужасна връзка. В този случай трябваше да разрешат на играча да повтори жокера . Да, ама не!

# 20
  • София
Имаше случай преди 10 години в Стани богат водеше Ники Кънчев
и звънят на телефонния жокер не вдига. Кънчев разреши на втори жокер да звъннат, и той не вдига.
 Еми сори-оказало се, че са записвали по нощите в 01-02 часа и хората си легнали и изключили звука на телефоните.

# 21
Аз и да не съм изключила звука, няма да вдигна през нощта - даже няма да погледна кой е - направо ще го изключа от копчето (докато угасне).

# 22
  • тук, на мястото си
Хайде вече край на повторенията. От понеделник - нови предавания.

# 23
  • Велико Търново
Кога ще е новия сезон?
От понеделник започва.

# 24
  • Манчестър
В Англия, при жокерите има човек от екипа и не се ползва Гугъл.

# 25
Тоест жокерите от обади се на приятел са в студиото също?

# 26
  • Манчестър
Тоест жокерите от обади се на приятел са в студиото също?

Не… при жокерите, където и да са има човек от екипа.

# 27
То без гугъл, жокера "обади се на приятел " се обезмисля. Joy

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 04:56 от So Lucky*

# 28
То без гугъл, жокера "обади се на приятел " се обезмисля. Joy
Да, да не говорим за това, че колко хора ще се съгласят да са ти жокер, ако изпращат човек от екипа в дома им или където и да се намира по петите им...
За 30 секекунди повечето дори не разбират въпроса, какво остава да го напишат. Те да си оправят телефонната връзка, че много пъти дори самият участник не чува какво жокерът му е казал.

# 29
  • София
Уф, никакви коментари, а вчера започна новия сезон на Стани богат. 😮

Жената уж с ''внушителна визитка'' но с много лесни въпроси в началото, а след първата сигурна сума можеше да познае и двата въпроса дори и с изключване, но явно доста неща и убягват. Хайде на футболния въпрос е нормално да не знае. Аз веднага щях да отговоря и то директно, без да ми дават опции.
Много тъпо обяснение на Билалов обаче за това откъде идва името 'Старата фирма' за Рейнджърс и Селтик (най-горещото дерби в света, защото враждата не е футболна).
Не, г-н Билалов, не е защото двата отбора в над 95% от случаите печелят титлата на Шотландия, а всичко тръгва преди повече от век заради една пародийна карикатура, която цели осмиване на комерса, а пък двата клуба нарочно ''прегръщат'' това 'заглавие' като подигравка на подигравката...

Мъжът участник пък обърка името на Коелю. Нарече го Пабло, ама айде може да се сбърка в бързината. Паулу и Пабло са си близки. И при него лесни въпроси, но поне ще има някакъв шанс да спечели нещо, ще видим днес. Не ми вдъхва доверие обаче.

Общи условия

Активация на акаунт