Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 24 334
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Искаше ми се дамата да продължи. Интересното е, че отговорът го знаех, даже нямам представа откъде. Не се намира трудно отговорът - "Нютон парламент изказване" и излиза.

# 106
Аз изобщо не се интересувам от футбол, но знам, че сърбин е националния ни треньор. Да харчи този жокер е просто нелепо.

# 107
Въпросите стават все по-безумни за все по-ниски суми.Жалко за жената очертаваше се като добър играч.Момчето си изхарчи жокера рано,но ако не се интересува от футбол...

# 108
И аз съм го чувала това за прозореца - като реплика, не помнех, че е казано от Нютон. Във всеки случай, щях да посоча този отговор.

# 109
Аз бях задрямала и таман се събудих и го схванах грешно.
Сетих се за един майтап - според легендата на смъртния си одър Гьоте казал "нека бъде светлина". А според злите езици бил казал " я отворете прозореца, че е много тъмно".

# 110
Е, просто човекът е имал мижав интерес към политиката, но не е могъл да си замълчи, когато му е станало студено.

Скрит текст:
Това ми напомни един стар виц:
Учител задава труден въпрос и чака някой да вдигне ръка, но всички си траят. Иванчо вдига ръка и целият клас го гледа с изумление. Учителят, с изненада и надежда:
- Кажи, Иванчо?
- Господине, може ли да отида до тоалетна?

# 111
  • София
Това за консервата на Уорхол не го знаех.
Еее, за прозореца, това е известно, срещал съм го няколко пъти...

Този мъжа хем знаеше ама се уплаши и си изхаби цял жокер за сръбския ни национален треньор.

# 112
  • тук, на мястото си
Не знам как определят "цената" на въпросите, но този за Нютон не беше за 5000 лв. Срещала съм го това "Затворете прозореца" и до там. Като го видях написано се сетих, че може да е отговор, но не бях сигурна. Трудно го открих в гугъл.
Как може да изгърми този човек цял жокер и то " обади се на приятел" ( за мене е най- силния жокер) за такъв глупав въпрос. И да не си на ти с футбола, постоянно говорят за него по телевизията.

# 113
Сега пускам. Този въпрос за илюстрациите е задаван преди, когато предаването беше по БНТ.

# 114
Страхотен участник, ето такива ми се гледат! Purple Heart

# 115
Сега пускам. Този въпрос за илюстрациите е задаван преди, когато предаването беше по БНТ.
И аз това се зачудих, но мисля, че въпросът беше кой стои зад прякора Ингахилд Гратмер, откъдето се и сетих кой е верният отговор тук.

# 116
Ужас! Как може да посочи баба Тонка!?

# 117
И аз заложих на баба Тонка, не съм проверявала в нета.

# 118
  • In The Middle Of Nowhere
Тая жена сега е доста зле. Не е чувала за суфражетки, не може да навърже норка с визон, а е още на 1000 лв. Уж много гледала предаването, но нищо не е прихванала..

# 119
Точно това мислех да напиша и аз Simple Smile

Вчера, като си разглеждах една от книжките, попаднах на информация, която е много подходяща за Стани богат (не знам, може и да е имало такъв въпрос):
Скрит текст:
Кои двама светци, разпространили християнството в Чехия, рисува Алфонс Муха за олтара на църква, разположена в малък град в Северна Дакота, САЩ?
Скрит текст:

Кирил и Методий - даже два пъти ги рисува, веднъж за олтара и втори път - като проект за витраж (за друго място).

Общи условия

Активация на акаунт