Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 23 634
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Лин е, лесно се намира, но не виждам как обикновен човек ще го знае. И съм 100% сигурна, че ако някой знае за втория папа ще умре на въпрос за чалгаджийки или физика.

# 646
Лин е.От медалионите в  църквата Св.Павел в Рим ,го знам.Там всички папи имат медалион и когато свърши мястото за нов медальон щял да свърши света.Интересна история и съм го запомнишла.Това е случайност,де.

# 647
  • София
Ха, познах, хахахах, е то винаги имаш 25% шанс
Само че аз ако имах 3000 лв. и 10 000 лв. нямаше да жертвам 7 бона
Голямо падане, но браво за смелата игра! Simple Smile

Монк!

Браво за филиза!

А преди това за паспорта, ако имахме младо момче/момиче как щеше да знае?

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 18:18 от Diavolo

# 648
Ех, Монк! Simple Smile

# 649
  • София
Пф, не знам, но сме на малка сума и би трябвало да е Мария Магдалена, не знам.

# 650
Е,Салвадор е спасител,значи Исус .

# 651
Пф, не знам, но сме на малка сума и би трябвало да е Мария Магдалена, не знам.

Стига бе, "салватор" значи спасител, а "мунди" значи световен, на света. И кой освен Исус може да е спасителят на Света?
Това и с логика се познава.

За мен два жокера бяха ненужно пропилени.

# 652
Христос, беше продадена за над 100 милиона долара на арабски шейх и после изчезна. Не е рисувана от Леонардо, а от негови ученици и се предполага, че цената е била силно завишена.

# 653
  • София
САЩ

# 654
Тази жена до 2000 лв. има адски лесни въпроси. За картината, Salvator Mundi e Спасителят на Света. Няма кой да е. Както и за Монк въпросът.

За официалният език трябва да е САЩ или Гренландия, които са датска територия.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 18:38 от Titanbg

# 655
  • София
Да беее, аз понеже бързам и не гледам и други неща си мисля, даже няма да се редактирам. Значи понеже сме на малка сума и отговора е във въпроса и е лесно: Исус Христос си мислех, а написах Мария Магдалена, защото пиша една статия тук и не мисля какво пиша Wink

# 656
Много логично е САЩ да не са сметнали за нужно да вкарват в конституцията си официален език, а и нали са мултикултурни...
Ама си е много рисковано.

# 657
Скрит текст:
Имам много познати лекари, включително и такива, с които сме в по-близки отношения, струва ми се, че не са с много богата обща култура. Те се интересуват от техните си (професионални) неща обикновено, моите познати даже не са особено начетени (имам предвид развлекателна литература)...

И аз мисля за САЩ.

# 658
  • София
Аз това го знам отдавна, от години. Просто го знам като факт. Но е въпрос на който огромен брой участници ще изгърмят.

# 659
Видя ли сега как се попълва този въпросник - пишеш каквото ти падне и няма значение дали е вярно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт