Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 23 630
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ауу, красива жена. И екзотична.
Билалов се размекна вече, ще падне яко помагане. 😛

# 661
Е, как може да търсиш жокер за такъв въпрос?!

# 662
Жената е лекарка, не градинарка Simple Smile

Всеки си има слаби места и бели полета в познанията.

# 663
  • София
Ох, всеки път като видя красива жена в предаването и се кръстя... Нищо де.
То бива, бива, ама... Поне даде верен отговор ако не друго.

# 664
Не е лъжа, че е красива и екзотична, макар да няма отношение към играта Laughing. Иначе, на въпросът за растенията, преди жокерът и аз щях да изгоря. Мислех че е през нощта, за да не замръзнат Weary

# 665
  • София
Хм, явно не е гледала Фермата Wink
Аз го знам това от малък още, като съм помагал в градината на баба на село. Simple Smile

# 666
Да де, не се справи сама с елементарен въпрос, но пък позна идиотския за 500 лв. Аз за него бих искала жокер.

# 667
Знам за поливането, но Аз също не бях сигурна за Доджо и щях да ползвам жокер вероятно.

# 668
Мда, когато си се сблъсквал с нещо въпросът е елементарен, но когато не си  ... Синовете ми тренираха айкидо, та за мен въпросът с доджото си беше съвсем като за 500 лв.

# 669
Има го и по разни филми.

# 670
  • Русе
Пф, не знам, но сме на малка сума и би трябвало да е Мария Магдалена, не знам.

Е, как Мария Магдалена блудницата може да бъде Спасител на света?

# 671
  • Русе
Видя ли сега как се попълва този въпросник - пишеш каквото ти падне и няма значение дали е вярно Simple Smile

Даже нарочно трябва да се лъже, за да не знаят слабите ти места. Не знам дали си спомняте как един участник на въпрос от химията каза, че е завършил нещо, не си спомням какво, но където се учи химия и Билалов се изпусна да каже: Човече, ти това не си го написал! Те явно се бяха приготвили вече да го отрежат.

# 672
Видя ли сега как се попълва този въпросник - пишеш каквото ти падне и няма значение дали е вярно Simple Smile

Даже нарочно трябва да се лъже, за да не знаят слабите ти места. Не знам дали си спомняте как един участник на въпрос от химията каза, че е завършил нещо, не си спомням какво, но където се учи химия и Билалов се изпусна да каже: Човече, ти това не си го написал! Те явно се бяха приготвили вече да го отрежат.
Зависи. Може и да ти помогнат. На мен навремето ми зададоха три въпроса от специфични области, които бях посочила във въпросника. Режисьорът си решава.

# 673
  • София
Доджото е елементарен въпрос за мен, ама ето има други за които си нямам на идея пък други ги знаят, така е и в това е интересното. Като например със серния диоксид иили онзи въпрос с шивашките размери и т.н.
Важното е да гледаме интересни епизоди и да се забавляваме тук, мисля че сезона живна напоследък след слабия старт!:)

евпетра,
офф, мани, за*би, както и да е:))

# 674
Исландия? Там са под милион и е голяма вероятността да се окажат роднини.

Общи условия

Активация на акаунт