Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 12

• 23 644
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Това за клавишите на пианото е стар въпрос от конкуизтадор, който толкова често се падаше, че имаше играчи, които успяваха да въведат отговора за 0.10 секунди.

# 691
И аз залагам на Констанц

# 692
  • София
88 съзвездия
88 клавиша на пианото
това постоянно го задаваха в "Минута е много"
Имам много познати лекари, включително и такива, с които сме в по-близки отношения, струва ми се, че не са с много богата обща култура. Те се интересуват от техните си (професионални) неща обикновено, моите познати даже не са особено начетени (имам предвид развлекателна литература)...

Абсолютно подкрепям, имам братовчедка женена за лекар-джи пи,
не само няма обща култура, ами и разговор не може да завърже.
Ние сме седнали на трапеза, той дойде изяде си порцията после примъкне
и изяде порциите на жена си(братовчедката) и сина си.
После се прави, че някой му звъни и се изнизва.
А за един пирон да се забие в стената вика майстор.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 22:42 от lite16

# 693
  • Велико Търново
Началото на Великата китайска стена е още от VII в. пр.н.е., та не знам как "не е много по-стара" от Мачу Пикчу.

# 694
  • Русе
Видя ли сега как се попълва този въпросник - пишеш каквото ти падне и няма значение дали е вярно Simple Smile

Даже нарочно трябва да се лъже, за да не знаят слабите ти места. Не знам дали си спомняте как един участник на въпрос от химията каза, че е завършил нещо, не си спомням какво, но където се учи химия и Билалов се изпусна да каже: Човече, ти това не си го написал! Те явно се бяха приготвили вече да го отрежат.
Зависи. Може и да ти помогнат. На мен навремето ми зададоха три въпроса от специфични области, които бях посочила във въпросника. Режисьорът си решава.

А-а, тези въпроси по специалността ги задават в началото при ниските суми, за да може все пак нещо да научат зрителите. Тръгне ли се нагоре, въпросите вече стават безумни.

# 695
  • София
Жената:
Елементарен въпрос за Ал Пачино:
Белязаният!
Да бяга затруднили малко участника (който и да е) като дадат четири филма с участието на Пачино, защото сега можеха да изключват...
Помощ от публиката разбира се и после, ама и тя това си мислела (любимото ми).
Исландия разбира се! Браво на телефонния жокер. Логиката беше, че е с малко население и опасност от кръвосмешение. Тя правилно се насочи към това, но има бедна обща култура за съжаление иначе щеше да спести ценния жокер.
Горката не знае къде се намира Исландия, защо Билалов така ги мъчи и излага?
Браво за Акропола, закова го! 🙂
За Борхес никаква идея, пас.

Мъжът:
Ами полякиня е Мария Кюри, браво!
Оф, за селата нямах идея, гаден въпрос.
Александър Бел - с Уотсън, общоизвестен факт! Мисля, че този въпрос под друга форма се повтаря в Стани богат.
За клавишите на пианото (никаква идея) и Фройд не знаех. За Фройд все пак бих искал 50 на 50 и щях да се надявах да го има Констанц, Германия.

# 696
Хубав въпрос за 10 000. Според мен е А или C, но да видим.

Едит: Химнът на СССР и Амейзинг Грейс бяха явно подвеждащи и беше въпросът, дали е била руска или американска от останалите.

# 697
За 10 000 лева въпросите вече са без логика. Логика имаше за всичките и никоя не доминираше. Всъщност Джингъл белс беше с най-малко логика, но пак имаше такава.  Това си е въпрос тип ТОТО.

# 698
Навремето, когато Нико Кънчев водеше Стани богат, често казваше, че въпросите са направени така, че във всеки от тях има някаква логика. Напоследък преобладаващи са въпросите без никаква логика. Няма как да предположиш, че е Джингъл Белс.

# 699
  • София
На мен ли ми се струва или Билалов иска да подхлъзне участничката? Само я връщаше към Франция

# 700
Много хубав въпрос. Годината 1066 биеше камбани в ушите ми, но не знаех, че името на Уилям е било и Гийом. И се чудех дали няма някакъв капан и някой френски крал също да е заел престола баш тази година. Ама пък и "нормандски" като добавка към 1066 вече си надделява.

# 701
Много хубав въпрос.Гийом няма такъв крал нито Англия,нито Франция,ама пък Уилиам Завоевателя да.Значи Гийом става Уилиам.

# 702
Е това с Финландия беше рязък скок към нивото за 500 лева Simple Smile

Това с животните вече е ТОТО отново. Аз съм за прасе.

# 703
За Суоми въпросът беше елементарен за 2000.

На следващия съм за прасе, понеже е нелогично. Няма как да е маймуна в САЩ. Котка също не е.

# 704
Всъщност прасето е логично - умни са, отглеждат се като кучета и не са агресивни. Котката може да и писне да я мачкат, маймуната също и хапе лошо. Папагалът би могло, ама той е забавен, а не успокояващ.  

Абе, Билалов явно не я хареса. Първо пробва да я хързулне с Уилям Завоевателя, а сега си я набута направо към отговор котка. Не му хареса тази бяла джувка май. На мен също Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт