Отговори
# 75
Добро утро, момичета!

Певецът Беркай купи картина на Бенсу Сорал. Спомнете си, че актрисата в свободното си време се занимава с художествено творчество, рисувайки герои от анимационни филми на Дисни.

Това момиче рисува прекрасно, защо си губи времето с актьорство (по мое мнение не й се отдава особено)?

# 76
Здравейте!
Чудесен зимен ден.

Джаки, и на мен картините на Бенсу ми харесват много. Момичето има талант.

# 77
И на мен ми харесва как рисува  Бенсу . Ако се заеме сериозно ще направи кариера, като художник.

Цитат
Един от продуцентите на Netflix - Сем Чабан, публикува тази снимка в Insta Story, като постави таг #Gentlemen и тагна Чаатай и Ебру Шахин. За съжаление акаунтът му е частен, но тези, които имаха достъп, го публикуваха в Twitter. Може би "Gentleman" ще излезе преди "Terzi", въпреки че снимките не са минали много време. Може би искат да пуснат трейлър. Това би било истинска изненада. 🙏

Не вярвам джентълмена да е преди премиерата на Шивача. Много време мина.  Терзи ще пуснат .  След като човек от НФ го е намекнал  ще чакаме скоро тийзър и дата на пускане , фотосесия , гала вечер и реклама.Hands Pray Ако ни изненадат с жиголото ще е истинска изненада. Двата проекта чакаме с интерес и търпеливо .

# 78
Феми, няма невъзможни неща. Защо пък да не пуснат Джентълмен преди Шивача. Джентълмен го чакат цели поне два фендома, ако го забавят много Нетфликс рискуват да ги "изядат с парцалите".

От сета на Лавандуловото имение публикуваха нови снимки с Биркан

# 79
Цвети , рискуват  не ги интересува колко ще чакат феновете .
Практиката на НФ е такава освен ако не е прецедент.  Чакам и други проекти  на колеги да пуснат  и никакъв признак .

SleepingKissKiss

# 80
Цитат
Това момиче рисува прекрасно, защо си губи времето с актьорство (по мое мнение не й се отдава особено)?
Честно и аз това се питам. За това пък има късмета да си партнира с класни актьори. Иначе в дуетни фото сесии добре й се получават нещата, но на екран определено - не.

Преди 4 години на 05.02.2019г пускат първото промо за любимата приказка, която ни завладя.
Приказка за невъзможната любовна история, родена от отмъщение.

Илай/Ярен, която смени визията си за предстоящата роля в Gülcemal, в последния момент,
поради промени в сценария е била заменена от друга актриса - Нилай Ердонмез.
Много неприятно бих казала аз.

Семейство Тепели Revolving Hearts

Едип, с майка си и дъщеря си на спектакъл, с участието на жена му.

# 81
Преди 4 години на 05.02.2019г пускат първото промо за любимата приказка, която ни завладя.

Боже, колко бързо минава времето
Най-красивата приказка.Миран и Райян откраднаха сърцата ни завинаги!
Няма друга екранна двойка, която да въздейства така силно! Между тях имаше не просто химия, а взрив от емоции и красива любов.
За съжаление надали отново ще ги видим заедно на екран. Но знае ли се какво ни е подготвила съдбата?!

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 18:14 от sineva 1

# 82
Честита годишнина на първото появяване на любимата ни приказка!

- Аз съм същата принцеса, за която майка ми винаги е разказвала в приказките. Вярвам в чудеса, щастлив край и безкрайна любов. Как може такава голяма любов да се побере в сърцето ми?

- Тя е дъщеря на моя враг. Но защо, когато тя ми се усмихне, все едно в сърцето ми препускат породисти коне? За първи път ме е страх. Не знаех, че ще се влюбя, че ще изгоря. Не знаех, че сърцето ми, твърдо като скала, в дланите й ще стане меко, като фино брашно.

тийзър на сериала "Вятърничав"

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 19:40 от cvetansk

# 83
Направо настръхнах!
Все едно не е филм, все едно не е приказка. Все едно е истина, толкова силни са думите

# 84

Еда Тезджан пише красиво, заради нея започнах да гледам Вятъра. Бях изгледала дадените ни 4 епизода на "Дума на Честта" и страшно много ми бе харесал сценария, диалога, легендите... Исках да видя и друг сериал написан от нея, и се влюбих в магията на Вятъра, Рейян и Миран, Хазар, Азат, Азизе, и всеки един герой излязъл от перото й.

Сега прочетох малко от сценариста - Нуран Еврен Шит, т.к. тя е автор на сценария на Лавандуловото имение и открих поредната талантлива дама, която също умее да се изразява красиво, нежно и силно.

Обичам да гледам цялостно хубаво преживяване, защото ако няма единство на сценарий, актьорски състав и режисура бързо ме губят като зрител, дори да участва и любимеца ми в даден сериал.

# 85

Боже, колко бързо минава времето
Най-красивата приказка.Миран и Райян откраднаха сърцата ни завинаги!
Няма друга екранна двойка, която да въздейства така силно! Между тях имаше не просто химия, а взрив от емоции и красива любов.

За съжаление надали отново ще ги видим заедно на екран. Но знае ли се какво ни е подготвила съдбата?!

+100000

Така си, все още продължават да ме вълнуват, преглеждам си моментите с тях, обичам си тази екранна двойка.

А междувременно някой от горе ме е чул, 17 серия ще я дават отново в късен час....

Мерал: "Какво мислиш за сътрудничеството с мен? Обещавам да ти предам Умут Йорукоглу. Сега говоря за Чинар Йълмаз."
Джерен: "Добро утро, любов."
Мерал: „Ще ги отделим с Джерен.
Демир: "Този Халил е луд. Дори не мога да предвидя плановете му."
Мерал: "Гюлдже, ти ще получиш любимия си мъж, а аз ще взема дъщеря си."
Джерен: "Пусни!"
Демир: "Какво имаш предвид отвлече дъщеря ми?"
Умут: "Любимата ми.. любимата ми."

И докато жената разхожда кучетата

половинката се труди за семейното благо и спокойствие, разпуска напрежението.

# 86
Ебруто и Чачо (Как ви изглеждат един до друг?)

# 87
Супер изглеждат заедно. Красиви и секси Heartbeat

# 88
Вижте я каква е красавица, бе

# 89
Даниела, накара ме по нощите да се заливам от смях.
Чачо и Ебру предполагам, че в Джентълмен ще са страхотна двойка. Дано скоро го пуснат филма, че да си имаме и оригинален снимков материал.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 23:34 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт