Отговори
# 90
Добро утро, момичета!

# 91
Здравейте!
Нека през новата седмица най- хубавите неща дойдат по три

# 92
С пожелания за успешна седмица и от мен. Simple Smile
В очакване на новини, снимки от сета на Лавандулките.

п.п. Вече нямам търпения да чуя благата вест, кога стартира сериала. Innocent
Имам много добро предчувствие, че се задава мегахит. При толкова успешни и доказани имена на всички фронтове и при този каст очакванията са ми големи, а усещането силно позитивно. Heart Decoration

# 93
Сега е ред на "лавандулките" 

# 94

Лавандулките*

# 95
Жената до Биркан в личния живот.

Младият актьор се среща повече от 4 години с модела Еда Гюркайнак . Известно е, че Биркан предложи брак на любимата си през май миналата година в Париж и Еда отговори с „да“, това лято чакаме сватбата на младите! Откъс от интервюто на Биркан за отношенията с Еда: „По времето, когато току-що започнахме връзка, живеехме в различни градове, с различни часови зони и това ни научи да останем в момента, като сме един до друг. Започнахме да си прекарваме чудесно един с друг. С нея имаме положителна и радостна енергия и по този начин си улесняваме живота!“

# 96
Много силно земетресение с продължаващи трусове в съседна Турция. С много жертви и затрупани, с големи разрушения.
Лека им пръст на загиналите и късмет на затрупаните спасителите да стигнат навреме до тях. Innocent
Дано няма загинали актьори и снимачни екипи, ако снимат в ЦТ.

П.П. Знам че темата е по-лека и за разтоварване, но не може да ни остане безразлични към тази трагедия, все пак сме фенове на турското кино и тв и няма как да не покажем съпричастност към пострадалите комшии.
Нека Бог да е с тях в този тежък момент!

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 14:31 от sineva 1

# 97
Много силно земетресение с продължаващи трусове в съседна Турция. С много жертви и затрупани, с голими разрушения.
Лека им пръст на загиналите и късмет на затрупаните спасителите да стигнат навреме до тях. Innocent
Дано няма загинали актьори и снимачни екипи, ако снимат в ЦТ.

П.П. Знам че темата е по-лека и за разтоварване, но не може да ни остане безразлична към тази трагедия, все пак сме фенове на турското кино и тв и няма как да не покажем съпричастност към пострадалите комшии.
Нека Бог да е с тях в този тежък момент!

Hands Pray Hands Pray Hands Pray Hands Pray Hands Pray

# 98
Да ни пази Господ от такива изненадващи събития, с природните бедствия не можем да се борим. Изказвам своята съпричастност и съболезнования на всички  пострадали от земетресението в Турция и Сирия. Дано да няма много жертви, макар че обявената цифра и до момента не е никак малка. В Турция е обявен седем дневен траур.
Hands PrayHands PrayHands PrayHands PrayHands PrayHands Pray

# 99
От днес Турция е в 7 дневен траур. Много от актьорите призоваха за съпричастие, помощ и единство. Дано всеки намери близките си, които живеят в засегнатите зони. Земетресението е страшно, точно както и неизвестното за живота на роднини, приятели и близки. Дай Боже скоро да се съберат с тях живи и здрави.

# 100
Здравейте момичета ! Simple Smile
Някакави свежи новини от нашите Лавандулки има ли?

# 101
Здравейте момичета ! Simple Smile
Някакави свежи новини от нашите Лавандулки има ли?

Снимките на всички сериали са спрени.

Филмовата индустрия настоява продуцентските компании спешно да изпратят оборудването, с което разполагат, в района на бедствието.

Асоциацията на телевизионните и филмови продуценти излезе с изявление, в което се казва, че повечето членове на асоциацията са си взели почивка от снимките на филми и сериали, за да помогнат на пострадалите от земетресението, което разтърси Турция

# 102
Ужасна трагедия
Всички са засегнати по един или друг начин. Някой роднина, познат, близък...
Има обявен седем дневен траур. Но не знаех, че са спрели да снимат. Мислех, че не работят заведения, ресторанти и по тв не се излъчват филми и развлекателни програми. Явно от гилдията са съпричастни. Браво!

Ако не бъркам Мардин, където се снимаше Вятърничав не е далеч от епицентъра. Дано няма пострадали, толкова участници от масовката бяха от града, децата, охраната на конаците, а също и истинската охрана на продукцията, все хора свързани със сериала бяха местни....

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 21:57 от sineva 1

# 103
Прочетох страшно много съпричастност към Турция и турския народ. Дори отборът на Джеди изказа такава, още вчера. Когато си далеко точно такава морална подкрепа ти дава сили, знаеш, че не си сам, че и други мислят за теб. Дори една дума на съпричастност, дава много надежда... в такъв момент.
А е и направена дарителска кампания за/от Америка

Видях, че и Али Аслан (оператора на Вятъра) е отправил призив към продуцентите за изпращането на филмовото оборудване, като каравани, лампи, генератори... към засегнатите региони. Но най- тежко си остава положението в Хатай, до там няма достъп и доколкото разбрах са тръгнали по море, за да стигнат до там.
Изобщо да не дава Господ такава трагедия никому.
Синева, не бъркаш и Мардин е в тази зона, но явно не са засегнати толкова много, защото нищо не се споменава за там, а може и аз да не съм попаднала на информация за Мидят.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 17:59 от cvetansk

# 104
Синева, не бъркаш и Мардин е в тази зона, но явно не са засегнати толкова много, защото нищо не се споменава за там, а може и аз да не съм попаднала на информация за Мидят.
Щом не ги споменават това е добър знак, че не са от най-засегнатите градове. Иначе щеше да са по Новините.
Наблизко са сигурно има разрушения и пострадали, но дано са се разминали с малко и да няма жертви.
Някак покрай сериала се чувствам свързана с тия хора. Та там по техните улици, площади се снимаше сериала, много от местните участваха в масовите сцени.
Господ да е с тях и с всички други пострадали от тази катастрофа.
Горките хорица спят навън по колите, по палатки, запалили огньове да се топля, по средата на зимата, кошмар.
Лоша работа.
Направо не ми се гледат Новините, толкова се стресирам и натъжавам от тази разруха, от тия уплашени и отчаяни хора.
Бог да ги пази!

Общи условия

Активация на акаунт