Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 96 359
  • 794
  •   1
Отговори
# 195
Резултата е много добър! Наскоро гледах клипчета с тази процедура, но не вярвах, че може да се получи толкова добре. Къде го прави?

# 196
Резултата е много добър! Наскоро гледах клипчета с тази процедура, но не вярвах, че може да се получи толкова добре. Къде го прави?
Ето и профил хрущяла в средата е вдигнат и ноздрите изглеждат по прибрани

Д-р Петкова се казва, до НДК е кабинета

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 22:24 от Bug_Developer

# 197
Здравейте, досега не съм правила никакви процедури, но ми се загнезди мисълта да започна с устни. Горната ми устна е по-тънка от долна и ми се иска някаква симетрия. Чета добри отзиви за д-р Ванеска. Какво ще ми препоръчате за максимум естествен ефект? Нищо не разбирам, връщам се да чета. Ще съм благодарна за всякакви съвети. Също, ако някой може да сподели мнение за д-р Хлебаров ще съм задължена.

Здравейте, късничко Ви отговарям, но мога да споделя опит точно със старт устни при Ванеска. Тъй като за първи път правех нещо на лицето си, бях много притеснена какво ще се получи, колко трябва да се сложи, с каква техника,  а отделно и наплашена, че боли зверски, ще се подуя, мога да посинея и какво ли не. В крайна сметка, моят опит е изцяло и само положителен. По неин съвет сложихме 1мл Teosyal RHA 3, с канюла, струва ми се, че само по контура. Визията ми се запази напълно естествена, без промяна на формите, само гадните бръчки ги няма. Слага противоалергична инжекция и упойка с игла на входа за канюлата, освен обезболяващия крем. Нямах никакво подуване, а болката беше 1/10. Изключително грижовно се отнесе с мен по време на процедурата, само не ме гушна едва ли не, та да се успокоя Simple Smile Нямах нужда от някакъв downtime период, а след 2 седмици се видя пълния ефект.

# 198
Здравейте, излизат ми стресници по устните, които минават много трудно и болезнено, сега имам и два белега. От години не съм имала, не съм боледувала тази зима. Възможно ли е от боденето за филъри, местният имунитет да намалява и от там да съм по-податлива? С какво да мажа белезите по устните след стресниците (никога не съм имала белези от тях преди).
Друго, което искам да питам е с какво оформят челюстта към ухото, за да има по-добра форма? Нещо залитам към тази процедура.
Понеделник съм си запазила час, навярно 0,5 устни и някаква биоревитализация мисля да  направя.

# 199
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате добър и изпитан дерматолог в София за лазерно премахване на капиляри по лицето?

# 200
Най-накрая се реших и вчера си направих криолиполиза на брич. Процедурата съвсем не беше неприятна. Болка имаше след самата процедура, за около 15 мин и после отмина. Сега остава сама да чакам …….., надявам се да остана доволна от резултата.

Къде я прави? След колко време се очаква резултат?
Правих я в Дерма Вита на апарата Clatuu Alpha. Пълният резултат се разгръщал до третия месец. Другата седмица си записах час и коленете.
При мен проблема е, че малко да отслабна и бричовете и коленете стават още по-видими, зная че е странно, но след консултация с лекар стигнахме до заключението, че това е най-подходящият и единствен неоперативен начин за да се отърва от тях.
Много моля след процедурата на коленете да споделите как е минало, как се чувствате. Иска ми се и аз да направя (и имам нужда), но не мога да си надвия страха.

# 201
Има ли дами, които са си правили блефаропластика при д-р Янева или д-р Желязкова (освен Алена)? Коя от двете е по-добър избор? Ако имате желание, моля да ми изпратите снимки на лс, ако сте правили при някоя от тях. За операция не знам дали ще се реша, но поне една консултация мисля да направя.
Аз при Желязкова.Доволна съм от отношението и резултата.

# 202
  • софия
Момичета днес сложих скинбустер Profhilo в Дерма акт при Хаджийска и тя ми препоръча за напред да наблегна на лазерните процедури .Каза да направя CO2 поне 2процедури.Записах си час за 10.03  ,но сега се чудя този лазер няма ли да премахне действието на скинбустера?Гледах в блога на Алена снимки след процедурата и ми е притеснено как ще отида на работа след 3дни .Умишлено записах петък за да имам няколко дни в къщи.Май няма да стане на 4тия ден да прикрия с фондьотен ?Другото ,което каза да правя е микронидлинг след лазера .Пффф не знам 😂 .Микронидлинга също ли действа на бустерите ?Има ли друг вид лазер за да заменя СО2 с подобно действие ,но не толкова агресивен?Отгоре на това ,ако направя една март и една април няма ли да е проблем ,че заминавам в края на май на море?Две една след друга в два месеца ми се струва много .

# 203
Аз съм 4 ден след СО2 и беленето е много интензивно,но се вижда новата кожа гладка и свежа,агресивна процедура е,но това което прави,никоя козметика не може да постигне.

# 204
И аз се интересувам от криолизата на коленете! Ще следя
Дъщеря ми иска да си коригира носа, но оперативно. Той е правилен, просто е голям за мъничкото й лице. Искам да помоля за информация за читави хирурзи, особено пък, ако има и от първо лице, може и на лични.

Здравейте, излизат ми стресници по устните, които минават много трудно и болезнено, сега имам и два белега. От години не съм имала, не съм боледувала тази зима. Възможно ли е от боденето за филъри, местният имунитет да намалява и от там да съм по-податлива? С какво да мажа белезите по устните след стресниците (никога не съм имала белези от тях преди).

Приемай Лизин, по 3 000 мг на ден.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 18:23 от milanda

# 205
  • Варна
Друго, което искам да питам е с какво оформят челюстта към ухото, за да има по-добра форма? Нещо залитам към тази процедура.
Понеделник съм си запазила час, навярно 0,5 устни и някаква биоревитализация мисля да  направя.
Не приемате ли ацикловир? Оосбено щом ви престои процедура за устни и си страдате от херпес приемайте Ацикловир превантивно преди и след процедурата. За появил се вече мазане с ацикловир и примерно за белезите Цикатридина маз, Витасин крем.

# 206
Не знам дали месец и половина е достатъчно време, но да се отчета, че още съм си добре след венус легаси курса, не ми е спихнало лицето. За мен има значение компетенцията на оператора, не само самият аоарат, той си има настройки. Обаче все още се ослушвам между неоперативна блефаропластика и лазерен рисърфисинг. Все още времето е студено, но боледувах и ми се бвха събрали много неща. Искам да стегна и уплътня кожата на клепачите. От постове на Алена съм на 90% за плазма пен, обаче не разбирам защо в скин лайн цената е двойна от останалите места, иначе на тях им имам доверие, други не съм посещавала. Спомена се въпросът за цената и в друга тема, но нека и тук някой ако знае да сподели, ще е полезно.

# 207
  • при Arctic Monkeys
Аз не виждам резултат от плазма пен на мои познати.
Какво мислите за това, процедура с конци. Новото лице е по- овално и доста сочно, постига ли се такъв резултат?

# 208
Аз не разбрах - снимките са от процедура с конци преди и след ли?

# 209
  • София
Най-накрая се реших и вчера си направих криолиполиза на брич. Процедурата съвсем не беше неприятна. Болка имаше след самата процедура, за около 15 мин и после отмина. Сега остава сама да чакам …….., надявам се да остана доволна от резултата.

Къде я прави? След колко време се очаква резултат?
Правих я в Дерма Вита на апарата Clatuu Alpha. Пълният резултат се разгръщал до третия месец. Другата седмица си записах час и коленете.
При мен проблема е, че малко да отслабна и бричовете и коленете стават още по-видими, зная че е странно, но след консултация с лекар стигнахме до заключението, че това е най-подходящият и единствен неоперативен начин за да се отърва от тях.
Много моля след процедурата на коленете да споделите как е минало, как се чувствате. Иска ми се и аз да направя (и имам нужда), но не мога да си надвия страха.
Разбира се. От клиниката казаха, че единствено криолиполиза на корема боляло. На крата не се усещало и наистина бяха прави, на брича имах само 15 мин дискомфорт. Надявам се процедурата на коленете да мине още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт