Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 91 520
  • 794
  •   2
Отговори
# 705
Може ли някои с мнение за juvederm volbella за под очи? Имам хлътнали кръгове и се чудя дали ще се повлияят добре. Дали филър или лазер е по-подходящо?
Volbella е единствения филър одобрен за тази област и моята докторка ми сложи минимално количество /около 0,5/, разпределено под с двете очи с канюла. Просто зоната е много трудна, специална, трябва да се внимава. Лазер за хлътване няма как да помогне, но попитайте за prf или някакъв скинбустер, макар, че ако я няма опората на филтъра не знам доколко резултата ще ви задоволи, но пък зависи и колко е хлътването.
Къде сте слагали, при кой лекар?

# 706
Някой ползвал ли е услугите на Belissumi clinic
И лично от Dr Djak?

# 707
  • при Arctic Monkeys
Ивка, къде слага филъра? Доволна ли си? Ох, не мога да се реша и това е...Аз хем имам хлътване и загуба на обем, хем торбички, изобщо, пълна програма...

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 16:13 от karmacoma

# 708
  • Варна
Момичета, при доктор Юлия Савченко слагах Волбела-та във Варна в нейната клиника Estemed. Много съм доволна. И като отношение, преценка, не е печалбар. Всичко слага по минимум количество, за да е сигурна и на няколко пъти. Когото съм пратила е очарован.

# 709
  • при Arctic Monkeys
А ефектът в какво се изразява  при теб? Благодаря предварително. Да взема и аз да сложа ли, чудя се.

# 710
Мен ме интересува дали запълни хлътнали участъци? Супер странен ми е проблема: нямам тъмни кръгове, нямам бръчки, просто ми е хлътнала кожата под очите

# 711
  • Варна
Кармакома, със сигурност доктор Савченко не препоръчва на всяка цена филър, ще се съобрази дали си подходяща. Тя много внимава за тази зона, защото е много деликатна , ако не желае да сложи филър ще ти каже защо и ще предложи какво изобщо може да се направи. Като положителен ефект при мен :по-малко хлътнало, съответно не толкова синьо. Не е на 100% решен проблемът, защото не желаем да сложим повече филър, за да не възникнат проблеми с торбички и тн. Като има опората на филъра, вече могат да се правят мезотерапии и да се поддържа. Остатъка от филъра разпределихме в други зони впоследствие. Според мен иди на консултация.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 18:00 от ivka_smile

# 712
Аз бях на консултация при Клаклова и много ми допадна. Предложи няколко неща и направихме план до края на годината, но ме озадачи, че много усилено предложи Хайфу. Според нея, моята кожа не била тънка и нямало да стопи. А пък аз определено имам загуба на обем и хлтънали бузи...много ме е страх да не стане още по-зле. Има ли някой доволен от Хайфу, защото все за недоволни чета?

# 713
  • София
Cristi, за оформяне на контур ли препоръча hifu? Аз съм виждала хубави резултати във фейсбук, но съм запомнила от темата, че е рисково. Съпоставимо ли е с морфеус?

# 714
  • Бургас
Аз правих Хай-фу миналата седмица в Бургас, на средна, долна част на лицето и двойна брадичка. Имам тежка  и плътна кожа и леко увисване на овала, за сега няма видим ефект, никакъв. Казаха, че трябва още поне една процедура, а по-добре две, но усещането е много неприятно и ако няма видим ефект няма да направя третата. Към края на третата седмица би трябвало да се забележи поне леко стягане и повдигане, но май нямам много надежда да стане.

# 715
Aлена, ти къде прави Вела шейп? Сигурно е коментирано десетки пъти, но съм забравила и не мога да го намеря из темите.

# 716
Аз правих Хай-фу миналата седмица в Бургас, на средна, долна част на лицето и двойна брадичка. Имам тежка  и плътна кожа и леко увисване на овала, за сега няма видим ефект, никакъв. Казаха, че трябва още поне една процедура, а по-добре две, но усещането е много неприятно и ако няма видим ефект няма да направя третата. Към края на третата седмица би трябвало да се забележи поне леко стягане и повдигане, но май нямам много надежда да стане.
Мисля,че е нереалистично от една процедура да видите резултат,камо ли след 3 седмици.

# 717
  • София
Ами за hifu пишат, че от първия път има резултат- аз не бих правила 3, ако не виждам ефект.

# 718
  • Бургас
В интерес на истината лекарката не ми е обещавала чудеса, точните ѝ думи бяха, че ще има видимо подобрение, но няма да е както преди 10 години, а просто лицето изглежда добре подържано. Спечели ме защото е много умерена и не предлага на всяка цена продукти и процедури, даже и ме е връщала ако не е сигурна в нещо. Ще пиша след последната процедура как са нещата.

# 719
В интерес на истината лекарката не ми е обещавала чудеса, точните ѝ думи бяха, че ще има видимо подобрение, но няма да е както преди 10 години, а просто лицето изглежда добре подържано. Спечели ме защото е много умерена и не предлага на всяка цена продукти и процедури, даже и ме е връщала ако не е сигурна в нещо. Ще пиша след последната процедура как са нещата.
Къде в Бургас правихте Хайфуто?

Общи условия

Активация на акаунт