Естетични процедури за лице и тяло – 49 тема

• 91 543
  • 794
  •   2
Отговори
# 690
# 691
Тъкмо отворих да кажа да ходите да го гледате 😆 много интересен и полезен профил.

# 692
  • при Arctic Monkeys
Аз следя темата за морфеус във Фб. Повечето хора са недоволни, в добрия случай няма резултат. За радиес има доста писано в руските форуми, има доволни има и трагични истории, буквално.

# 693
Може ли някои с мнение за juvederm volbella за под очи? Имам хлътнали кръгове и се чудя дали ще се повлияят добре. Дали филър или лазер е по-подходящо?

# 694
От тази тема мисля само едно момиче се изказа доволна от Радиеса. Останалите май сме на едно мнение че няма никакъв ефект, нито добър нито лош, просто нищо.

# 695
Как, аз съм супер доволна.

# 696
  • Sofia
И аз съм доволна от радиеса. Бих сложила пак, но искам да се консултирам Скулптра и Хармоника, с какво и дали са по- добри.

# 697
За мен Морфеусът пък е вълшебство. За пореден път го казвам. Но д-р Трендафилов може би е най-добрият специалист в прилагането на Морфеус. При други негови пациенти също съм виждала уау резултати на живо. Просто масово не се знае как да се работи с апарата.

# 698
  • Варна
Може ли някои с мнение за juvederm volbella за под очи? Имам хлътнали кръгове и се чудя дали ще се повлияят добре. Дали филър или лазер е по-подходящо?
Volbella е единствения филър одобрен за тази област и моята докторка ми сложи минимално количество /около 0,5/, разпределено под с двете очи с канюла. Просто зоната е много трудна, специална, трябва да се внимава. Лазер за хлътване няма как да помогне, но попитайте за prf или някакъв скинбустер, макар, че ако я няма опората на филтъра не знам доколко резултата ще ви задоволи, но пък зависи и колко е хлътването.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 08:46 от ivka_smile

# 699
Цоп и аз тук засилила съм се към Радиес или нещо подобно ,на 43 съм ,малко поотслабнах и почна да ми увисва лицето ....не е нещо драматично ,но ако може да се повлияе -бетър!

# 700
Аз съм писала назад доста пъти, че слагах Радиес 2 пъти на лицето и един. а шията.На лицето много добре ми се отрази, на шията…Явно там няма да се получи .То при мен отпускането идва от долната част на лицето.Не съм слагала от близо 2г и тази се глася да поставя отново.
Скулптра бях проучвала преди, не помня защо избрах Радиес.Хармоника е с хиалуронова, не ме интересува тя.

# 701
Да ви споделя, аз сложих в неделя две дози Радиес лице и шия. На 33 г съм белези от акне и загуба на колаген. Знам, че е много рано да се говори за ефект, но съм доволна от резултата. Белезите ми не са повлияни все още, но лицето ми е повдигнато и освежено в зоните с Радиес.

# 702
Как го сложиха? С каква техника? Кой, къде, цени?Simple Smile))

# 703
Volbella е единствения филър одобрен за тази област и моята докторка ми сложи минимално количество /около 0,5/, разпределено под с двете очи с канюла. Просто зоната е много трудна, специална, трябва да се внимава. Лазер за хлътване няма как да помогне, но попитайте за prf или някакъв скинбустер, макар, че ако я няма опората на филтъра не знам доколко резултата ще ви задоволи, но пък зависи и колко е хлътването.

Ивка ти при кой ходеше? Може да си споменала, но съм забравила.

# 704
В лице на 8 точки с игла. В шията с канюла. В Дермавист при д-р Стоилова, пакетна цена за 2те дози 1650 лв.
Другият месец продължавам с пакет: hydrafacial, виваче и гуна (втора процедура).
Доволна съм от всичко направено до тук. Проблемът е, че имам активни акне, освен белези.

Общи условия

Активация на акаунт