Приморско 2023 г. - слънчево лято и прекрасна морска почивка

• 49 342
  • 589
  •   1
Отговори
Открива се тема за почивка в любимото ни Приморско през тази година. Нека, тук споделим, мненията си, впечатленията си и препоръките си за една добра почивка!

Старата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1422407

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 15:30 от Znam

# 1
Хубаво е на Приморско, особено ако уцелите да няма много навалица. Иначе си е меко казано неприятно...

# 2
Наистина, предпочитано е от нас Приморско, за почивка. Голямата  плажна ивица на Северния плаж ни харесва много. През август е предпочитаното време и голямата навалица от хора, не ни тормози. Дали по-голямите цени, ще тормозят? Blush Няма да е така, всяка година, пак сме си тук.

# 3
Има си тема за Приморско и следваше тя да бъде продължена или най-малкото да се направи връзка с предходните теми. Тук всеки който му скимне пуска нова тема, без да се поинтересува дали пък няма вече такива. Може би админите ще трябва да съдействат. Или тази да вържат с предходните или тази да я заключат и да остане само предходната, в която се пише от години.

# 4
"Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората..."

# 5
Свободата да, а не свободията!

# 6
Грее Приморско, грее в нас с най-чистия блясък...

# 7
  • Ямбол
И тази година цяло лято възнамерявам да съм там. Харесва ми, особено в през юни и началото на юли.

# 8
Запис и от мен в темата за любимото Приморско.  Вече имам резервация за сезон 2023 в хотел Детелини.

# 9
  • София
Няма как да пропусна да се похваля - за поредна година ще сме на Приморско през септември, в любимия хотел Детелини 🙂 Още на 3 януари направихме резервация.

# 10
Няма как да пропусна да се похваля - за поредна година ще сме на Приморско през септември, в любимия хотел Детелини 🙂 Още на 3 януари направихме резервация.
За Приморско ли става въпрос или за Палма де Майорка?Laughing

# 11
Отзиви, за добри хотели и къщи за гости, от миналия летен  сезон, 2022 г., близо до Северния плаж. Ще е добре преди началото на сезона, който желае да даде информация, за повече избор!

# 12
Отзиви, за добри хотели и къщи за гости, от миналия летен  сезон, 2022 г., близо до Северния плаж. Ще е добре преди началото на сезона, който желае да даде информация, за повече избор!
"Близо" е доста разтегливо понятие. От северния край на крайбрежната алея до сверния край на града всичко е близо до северния плаж...

# 13
Здравейте!
Видях темата вече върви за новият сезон, та си направих труда да поразгледам как вървят цените. Моите впечатления, че са двойни на миналогодишните. Поне за ранно записване сега, за по-натам не знам. Може и да греша, но ..това видях.
Иначе е хубаво да се споделят места, където поне е чисто, спокойно и са били доволни хората. Не знам..вече си мисля, че ще излезне доста скъпа почивка, като се включи и храната.
Завиждам благородно на които са се сетили да си купят на евтини цени имоти някакви. Някой знае ли еднопространствено нещо си колко е в момента-тип боксониера към северната част на градчето без такса поддръжка.

# 14
Цените на имотите са доста високи и  в повечето случаи има такса поддръжка( особено ако има охрана и басейн, е доста сериозна сума).
За хотел- миналото лято  бяхме в семеен хотел Малина- на втора линия е, на около 150 м от Северния плаж. Беше много чисто, въпреки че приемат и с домашни любимци, изобщо не личеше. Ние бяхме със закуска и  вечеря в пакета( на много приятна цена, през Букинг резервирахме в последния момент) и мога да кажа, че въпреки, че нямаше голямо разнообразие като в големите хотели, всичко беше много вкусно и прясно( тип домашна кухня). А отношението на персонала беше повече от чудесно( момчето което се водеше управител, буквално ни очарова). Недостатъците са малкия басейн и това, че следобед е на сянка. Но пък има паркинг и от двете страни е празно, а от по-високите етажи има и морска гледка.

Общи условия

Активация на акаунт