Пълна къща - примери за щастливо съжителство на няколко поколения

• 7 924
  • 162
  •   1
Отговори
# 105
Аз с моята си говорех по цели нощи .Сега като отидем при тях, за две вечери,веднъж годишно задължително излизаме само двете - на Мол, кафе, на разходка в морската, на плаж сме ходили. С мама -не,защото тя все намираше за какво да ме яде. Сега като минаха години, я водя на кафе ,на обяд, като идва при нас не ѝ давам нищо да прави. Ама тя се кротна,малко.

# 106
А аз казах в преден пост, че младите наглеждат възрастни родители и им помагат, когато са при тях. Имам и две познати, които си доведоха родителите от доста далечни градове, за да могат да са до тях на старини, да не ги мислят и да им помагат.

# 107
  • София
Защо майка ми да не готви и да гледа детето? Навремето тя не ме е гледала, няма да навлизам в обяснителен режим защо. Пенсионер е жената, разполага с цял ден време и желание да сготви и да свърши някоя и друга работа из дома. Ние не й позволяваме да харчи пенсията си, поели сме финансовата част.
Така че подобни кардинални груби изказвания, без да си запозната с конкретни ситуации и хора, не са на място.
Ако майка ти беше някоя нахакана и се буташе повече от необходимото, може би мъжът ти нямаше да се разбира така добре с нея и да я търпи в общ дом. Ами ако бяхте със свекърва с тези характеристики?
Моите родители отгледаха дъщеря ми, съжалявам, че тогава се навих. Причините са много.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 18:06 от Cuckoo

# 108
  • пустинята Гоби
Как ходите по гащи като живеете с родителите на половинката си?

Когато родителите са възрастни е добре да са наблизо и е обяснимо да са ти в къщата.

# 109

Когато родителите са възрастни е добре да са наблизо и е обяснимо да са ти в къщата.

А как правите секс по нестандартно време "когато не е време за такива работи"?
Как се разголофъртвате да си правите разни женски работи без да се заключвате съмнително.
как сте сигурни, че няма да ви намерят секс играчките?
Абе, отделните заключващи се зони са задължителни според мен. Може да са на един етаж, или отделни етажи от къща, но да се знае, че всеки си има своя зона.
Иначе аз съм живяла на един етаж (врата до врата) с майката на половинката и мога само положителни неща да кажа. Но при нас родителите и на двамата винаги " са ходели на пръсти" около нас да не би нещо да сгазят лука, а и си имахме 100% отделни домакинства.

# 110
Една моя приятелка имат 5стаен апартамент, в който едната стая е за баби/дядовци, една за родителите и една за децата. Холът, кухня и санитарни помещения се ползват общо. Сговорно семейство са, никога е съм чула да се карат
Когато баби и дядовци починаха, сега нейните родители са в стаята за старите, тя  и мъжът и в средната. а децата - в детската.

# 111
Много си ценя личното пространство. Още повече започнах да го ценя след близък досег с жена-бъдеща свекърва.
Не бих се навила да влизам в сюжета на мама ураган, където ако си излишен, мама ш'те замести.

# 112
А същата конфигурация, но в апартамент/къща с 2 спални, хол и кухня? Или 1 спалня, хол и кухня?
Познавам куп такива семейства, гъчкащи се с години. Дали са били много щастливи?
Даже в по-добрия вариант – с 2-те спални, разпределението обичайно е: дъртите в едната спалня, младите във втората, децата като поотраснат – кое спи в хола, кое - в кухнята... Или дъртите в кухнята или хола, младите в едната спалня, децата в другата. А може и дъртите в едната спалня, децата в другата, младите в хола.
То секс, то интимност, то спокойствие, то чудо.
Схемите за апартаментите с 1 спалня си ги нарисувайте сами, защото аз не съм фен на хоръра.

# 113
Не знам за ходенето по гащи, но се чудя как едно семейство прави секс, ако живее в малък апартамент с нечии родители. На мен би ми било неудобно.

# 114
  • София
Чист контрацептив.

# 115
Остави родителите, масово спят в една стая с по 1-2 деца...

# 116
Явно това е масова причина за намаляване/спиране на секса.

# 117
Това е всъщност, може би, най-основната ми причина да не искам да живея с родата. Ми то до банята гола не мога да отида.. е*аси

# 118

Аз ходя по гащи на моя си етаж, всеки си има ,но  вечер всички се събираме в отделен етаж всекидневна с кухня и хол (отворено пространство) и е много забавно и мило . Не означава, че не се храним и по отделно или че сме задължени да сме там ,който когато иска . Имаме и други имоти , но не мислим да живеем там ,а относно сметките ние плащаме всичко .

# 119
  • пустинята Гоби
“Забавно и мило”. На колко си години? Изчакай да дойдат децата , да видиш колко е забавно и мило да се събираш всяка вечер със свекърите Trollface .

Общи условия

Активация на акаунт