ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 47

• 48 624
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Английските медии съобщават, че на 15 април в Лондон ще се състои благотворителен концерт за пострадалите от земетресението в Турция и Сирия.

Водещи на концерта ще са  Халит Ергенч   и Жумоке Фашола.

Събитието ще се състои в най-престижната концертна зала на английската столица Royal Albert Hall.

Линк към статията за тези, които ползват английски.
Там може да прочетете имената на участващите музиканти.

https://www.mylondon.news/whats-on/music-nightlife-news/royal-al … -concert-26469272

Аз отбелязвам присъствието на една от най-големите английските филмови звезди и моя голяма любимка Оливия Колман.
Ще присъства и актрисата Gubu Mbatha-Raw, която също много нашумя в последно време с участия в популярни сериали и филми.

Не се съмнявам, че и Берг ще присъства. Ще бъде прекрасно преживяване!

# 211
Добро утро!

Никога не се отказвайте от хубав ден, хубаво цвете, хубава музика, хубав плод и хубав човек...
Спорен и спокоен ден, момичета!

=============================

Пресата

След опустошителните земетресения в Турция и Сирия, на 15 април в Лондон ще се
проведе благотворителен концерт за пострадалите от земетресението.

Организатори са WAR Child и Turkey Mosaic Foundation.
Водещи на концерта в Роял Албърт Хол в Лондон,  ще са Джумоке Фашола и Халит Ергенч. Hands Clap

# 212
Резултати от благотворителните акции, организирани от Берг

Вчера бяха раздадени закупените с дарения учебници за учениците в Сармадаг.
Децата отидоха да си ги вземат.

На първото видео се вижда и в какви ужасни условия се подготвят за изпитите за прием в гимназии в края на учебната година.
И сигурно ще се справят по-добре от разглезените богаташчета.

https://vk.com/berguzar_korel?z=video-29037595_456247033%2F58900da91422977dd3

https://vk.com/berguzar_korel?z=video-29037595_456247035%2F7c8c2f369a6dda2f03

https://vk.com/berguzar_korel?z=video-29037595_456247034%2F96c815f7d7a5c799d2

Преди два дни Берг започна акция за закупуване на бельо за хората от постарадалите райони.
Първите покупки са направени.

Бергюзар: " Всички тези неща са закупени от вас. Фактурата за всяка поръчка пристига лично при мен. Пътят пред нас е много дълъг. За да можем да помогнем на още повече мъже и жени, на още повече деца, не се колебайте да им дадете подкрепата си."

Берг е публикувала и пълен списък на закупеното досега бельо.
Общо 2936 бройки.

# 213
Добро утро!

Варна, благодаря за преводите! Blue Heart

Прекрасно е, че ще видим Халит като водещ!

Хубав ден на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 214
Възхитена съм от будната гражданска позиция на сем. Ергенч и най вече от неуморната майка на 3 деца, която не пести сили, здраве и нерви за да помага и подкрепя хора в неравностойно положение и жертви на природните стихии! Бъдете благословени, семейство Ерген!❤️❤️❤️❤️❤️

# 215
Привет 
Радвам се, че Халит ще бъде водещ, ще има клипчета и снимки   Heart Eyes

А Берг е неуморна да прави добро Kissing Heart

Варна  

# 216
Берг е истински герой! Heart

И го казвам не защото съм й почитател, аз не обичам много да се превъзнасям, даже когато става дума за моите любимци.
Но всичко, което успя да направи за тези 40 дни след земетресението е изумително.
Лесно е да дадеш някакви пари, даже да са милиони, или да отидеш да се снимаш с децата там, и после да си продължиш живота.
А и не знам къде отидоха тези милиони, след като хората продължават да се намират в трагични условия.
Вчера ги удари и наводнение.
Както написа певицата Хадисе: "Хората се спасиха от земетресение, заради нехайството на държавата, ще умрат от удавяне".

А организацията на помощта, складирането й, съхраняването й и доставянето й  изискват колосални усилия.
Берг и фондацията, която й помага да осъществява инициативите си, намериха складове, където да събират помощи, тирове, които да ги разнасят до бедстващите райони.
Всяка седмица пътуват по един или два пъти.
Нужно е непрекъснато да измисляш начини да вдъхновяваш хората да не спират да даряват, защото след първоначания ентусиазъм, всеки се обръща към собствения си живот.
Да даваш отчет за изразходваните пари, какво е купено, какво е доставено, за да ти имат доверие хората.
И Берг го прави постоянно.
40 дни без прекъсване.
Помагат й няколко момичета от турския фен клуб и администраторката на руския фен профил в Инстаграм Вероника.
Този акаунт има над 200 000 последователи и Вероника публикува и в него информация за благотворителните акции на Берг и банковите сметки.
От няколко дни вече могат да се превеждат пари и от чужбина.
Един арабски фен е написал:

" Трудностите се понасят по-лесно, когато сме заедно, рамо до рамо.
Благодаря, че ни правите част от това".

# 217
Следобеден привет!

От Берг Flowers Rose

Анна Брадулова е увеличила снимката от домашния архив зад Бергюзар,
от последната снимка ...трудно се вижда, разбира се, но все пак.....

-----------------------------------------

https://vk.com/club29037595?w=wall-29037595_240781

Cuneyt Özdemir е много известен турски журналист, работещ за CNN в Турция.
Освен това той има собствен канал в YouTube, където излъчваше нон-стоп по време на
земетресението, когато турското правителство ограничи социалните медии.

В днешния епизод на своята програма в YouTube Cuneyt Özdemir каза: „Знаете, че преди
няколко дни бях в Лондон. Там обядвях с Бергюзар Корел и Халит Ергенч. Бергюзар беше
постоянно с телефона в ръка.
Халит каза: „Тя беше така през последните 37 дни. Откакто се събуди рано сутринта,
тя използва своя акаунт в Instagram, за да помага на хората в земетръсната зона."
Казах: „Поздравления, Бергюзар! Браво!"
Много известни хора казват: „Да се ​​върнем към нормалния си живот" и Бергюзар се
опитва да помогне на хората, засегнати от земетресението. Не знаех за един фонд.
Вчера Бергюзар ми изпрати съобщение. Тя каза, че има жена на име Есра Йозджан.
Тя управлява малък фонд - "Има такъв свят", но те помагат от ден 1.
Реших да поканя Есра ханъм, да я опозная и тя прие поканата ни.
/ Превод: ГП /

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 08:53 от HELEN60

# 218
Любопитен коментар от Назлъ в профила й:

Бях лишена и от двамата си родители заради манипулативните и токсични партньори, които имаха след развода си. И баща ми, и майка ми страдат от синдрома на излъганото камилче. Много се радвам, че не приличам на тях в интимните си отношения. Никога няма да ме видите с мъж, който ограничава свободата и независимостта ми. Извинете за личните откровения, но как така ще си голяма жена с дете и няма да имаш свое мнение и ще позволяваш на някой друг да диктува живота ти?? Nature FireNature Fire

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 07:45 от varna_2

# 219
Назлъ има много добър пример- семейството на Берг! Kissing Heart
Но още не е гостувала  да види Хан и Лейла.../ не съм срещала снимки или информация /
А бяха толкова близки...

# 220
Стана ми мъчно за Назлъ.
Наранена е, и тази болка няма да бъде забравена.
За да сподели в ИГ, значи иска да бъде чута и от двамата си родители.
Иска да се почувстват виновни. Дано!
Майка и постъпи грозно с най-близките си хора.
Жалко, че и детето и се чувства наранено от нея.
Берги много я обича, сигурно и Халит също, но това не е достатъчно.

# 221
Добро утро!

Цитат
Но още не е гостувала  да види Хан и Лейла.../ не съм срещала снимки или информация /

Беше за една седмица в Лондон преди няколко месеца.
Ние толкова свикнахме вече животът да се случва във виртуалния свят, че ако няма снимка в ИГ, значи нищо не се е случило. Grinning
Предполагам, че пътуването е било свързано с бъдещата й кариера.
През лятото тя завършва актьорско майсторство в Чикаго.
Точно когато Назлъ беше в Лондон, имаше снимки на Берг с една жена на име Ирем.
Тя е част от екипа на турска фирма, базирана в Лондон, която се занимава с консултиране на желаещи да учат в Англия.
По същото време там беше и Айше Баръм, която също би могла да даде някакви насоки на Назлъ, макар че аз смятам, че тя ще гони актьорска кариера в Америка.
Причините за пътуването й до Лондон са мои спекулации, но със сигурност беше там.

..........................

Превод на едно видео, което имате преведено от лош руски, но аз ще ви го преведа директно от турски. Grinning

Джюнейт Оздемир е много известен политически журналист, остър критик на Ердоган.
Работи за CNN Турция, но има и свой канал в ютюб.
По време на земетресението излъчваше в него нон-стоп, когато властите ограничиха действието на социалните медии в Турция.

Вчера в поредното му предаване в ютюб имаше част, която засяга Берг и Халит.

Видео

https://www.instagram.com/p/Cp2QwC0IU4f/

Джюнейт Оздемир:

Знаете, че преди няколко дни бях в Лондон.
Там имах обяд с Бергюзар Корел и Халит Ергенч.
Бергюзар постоянно беше с телефона в ръка.
Халит каза: "Тя е така вече 37 дни".
Като се събудела сутрин и започвала да се занимава с организирането на помощи за пострадалите.
Казах: "Браво, Бергюзар! Поздравления!"
От толкова много известни хора  чуваме "да се връщаме вече към нормалния си живот, докъде бяхме стигнали преди земетресението, я да пусна тази или онази снимка".
А Бергюзар набелязва определено място, което има нужда от помощ и започва да действа.
Аз не знаех за тази фондация, с която работи.
Вчера ми изпрати едно  съобщение, в което ми писа за  жена на име Есра Озджан.
Знаете, че в медиите обикновено се говори за големите фондации, но има много на брой по- малки като екип,
които прецизират усилията си в определен район.
Есра ръководи фондацията "Има такъв свят" и от първия ден е в пострадалите от земетресението райони.
Реших да й помогнем като популяризираме дейността й.
Един месец мина, съвсем естествено интересът към това да се правят дарения отслабва, хората си казват "направихме каквото можахме".
Но има такива, които продължават да работят, не обръщат гръб на нуждаещите се от помощ.
Затова нека се запознаем с Есра ....

(следва интервюто с нея)

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 08:25 от varna_2

# 222
Добро утро

Варна,
благодаря за информацията и преводите 

YVES ROCHER- Реклама с Берг Blush 

https://vk.com/feed?z=video-29037595_456247049%2F0fab0c409bda39c … _-29037595_240849

# 223
Добро утро!

Лили, благодаря за снимките.

Това е само анонс на рекламата, нещо като "очаквайте".
Цялата може би ще я пуснат на специално събитие.
Великденската ваканция в Англия започва на 31 март, може би ще се върнат нашите хора.

Пускам видеото и в ютюб формат.

Прилича на част от фрагман за сериал. Grinning
Снощи като си го пуснах и първата ми мисъл беше "Ех, защо не е сериал?". Grinning

От едно вчерашно видео на Берг.
В десния ъгъл се вижда украсата от рождения ден на Хан.
Още не са я свалили. GrinningHeart

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 08:52 от varna_2

# 224
На Берг всичко ѝ отива- очила, микроскоп...  Blush

Общи условия

Активация на акаунт