Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 178
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Трябва да подарим на Пельо екстейшъни, то Суна я скуба, сега Сейро- то милата ще оплешивее Joy

# 211
Седи и гледа, ама пита Сейран от къде ще гони Пелин.
Сейран от кака си видя това скубане.

# 212
  • София
Рени, мерси за превода!
Определено ми хареса фрагмана, надявам се караниците да са в началото, а после ми се иска Феро бей да потича няколко серии подир Сейран. Ей така, да се поизпоти малко.

# 213
Yakut, питат да не бил Гафур Joy

# 214
  • София
Според мен Сейран е отишла у баща си и Ферит я е последвал. Поне това ми прилича на апартамента на Кязъм ага.

# 215
Брях, Пелото посреща Сайран в стаята с ръце на кръста като някоя свекърва. На терасата пък ги скръстила и гледа отгоре нагло.
Как позорно я изхвърли Сейрат, а Султан седи насреща на пътеката и си мисли, че може да последва съдбата на Пело.
Не разбрах за какво се хили Ферит и в болницата.

Рени, огромно благодаря за превода!

# 216
  • София
Скрит текст:
Брях, Пелото посреща Сайран в стаята с ръце на кръста като някоя свекърва. На терасата пък ги скръстила и гледа отгоре нагло.
Как позорно я изхвърли Сейрат, а Султан седи насреща на пътеката и си мисли, че може да последва съдбата на Пело.
Не разбрах за какво се хили Ферит и в болницата.
Хиленето му ми се вижда от онова истеричното. Ако Сейран е казала, че се прибира при родителите си, направо е превъртял. Кязъм му каза, че втори път няма да има връщане назад.

# 217
Чудно, чудно!
Сейран се докара до състоянията на Ферит, с къв се събереш, такъв ставаш.
Но ние доста не знаем, как двамцата стопяват малко или много леда.
Иначе ми хареса, явно сценаристите разчитат сигнали, пишат, пренаписват...
Не знам какви линии гонеха, но сегашната е най-вярна...

# 218
  • Бургас
Ехааа.....ама фраг Nature Boom Nature Boom Nature Boom Браво на момичето! Така се прави с наглите и безочливи натрапници...
Но ни загатнаха, че нещо започва да се случва с психиката на Сейран....и ако и този път дядката ага не вземе мерки, нещата ще се задълбочат. Интересно защо /явно след болницата/ са в апартамента на Кязъм, закуската- виждаме, че отношенията са затоплени и дали няма към края  да се "насладим" на бурята, за да ни оставят да чакаме разговора с Халис ага другата седмица....Но...да си дочакаме серията, ще си заслужава гледането!

# 219
Значи те спят в апартамента на Кязъм, закусват и тогава се прибират в конака, а навлека ги чака на тяхната тераса.
Това значи ли, че Пело им е спала в леглото същата нощ. Ужассссссс! Дано да са я настанили в стаята на Суна.

# 220
Здравейте момичета, тази стая от началото на фрагмен 2 не ми изглежда нито от имението,   нито от стаята на Сейрин при баща и … Също така където сядат и се хващат за ръце мисля че е края н а серията и пак не е в имението  / по столовете се  издадоха/ на Пелин така и се пада уж много  не искала  в имението ама как ама що пък като квачка се насъдила Simple Smile

# 221
  • Бургас
Цитат
Това значи ли, че Пело им е спала в леглото същата нощ. Ужассссссс!     

mery_poppins ако съм на нея, направо изхвърлям леглото...а най добре - ново обзавеждане на стаята пак, да се промени и въздуха, който е дишала   

# 222
  • Яко в Матрицата...
А така… Бирсен пак писа гедже гедже… Сценарият е бил променен под натиска на недоволните зрители. Имало сцена, в която Ферит иска от Ифакат да съобщи на семейството, че иска да се разведе. Като Сейран чува това зад вратата. Но сценарият е променен набързо и Сейран нахлува в къщата и гони Пело.

Или Бирсен иска да се оправдае за новината с бомба решението на Ферит за личния му живот, или така продуцентите дават знак на зрителите, че няма да ги разочароват и да гледат сериала. Всичко е за пари Joy

# 223
Здравейте момичета, тази стая от началото на фрагмен 2 не ми изглежда нито от имението,   нито от стаята на Сейрин при баща и … Също така където сядат и се хващат за ръце мисля че е края н а серията и пак не е в имението  / по столовете се  издадоха/ на Пелин така и се пада уж много  не искала  в имението ама как ама що пък като квачка се насъдила Simple Smile

Столовете и масата, където се хващат за ръцете са в апартамента на Кязъм

# 224
А пише ли, защо е искал да се разведе?

Добре, че сте Вие, че аз толкова детайли изпускам, нито бях чула звука, като сяда Сейран, нито мебелите мога да оправя.

Общи условия

Активация на акаунт