Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 180
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Рени благодаря за превода.  

Тази Бирсен става по-лош информатор от измислените акаунти в соц.мрежите.  
Хубаво е,че Ферит не иска развод, защото няма това  право.Joy   Беше рад на Сейран.
Не ми харесва, че момичето полудява от  чудо:confused: Дано  Ферит си кротне малко, че ще побърка жена си.
След този бой, глупавия Ферит, дано вече разбере кой го обича. 

# 226
  • Бургас
А така… Бирсен пак писа гедже гедже… Сценарият е бил променен под натиска на недоволните зрители. Имало сцена, в която Ферит иска от Ифакат да съобщи на семейството, че иска да се разведе. Като Сейран чува това зад вратата. Но сценарият е променен набързо и Сейран нахлува в къщата и гони Пело.

Или Бирсен иска да се оправдае за новината с бомба решението на Ферит за личния му живот, или така продуцентите дават знак на зрителите, че няма да ги разочароват и да гледат сериала. Всичко е за пари Joy
И едното и другото да е, доказват как концепция липсва отдавна! Просто се чудя на актьорите, как издържат на това темпо и на този хаос - все пак се изисква влизане в образ, а и при тая непоследователност, ще станат без време пациенти на психиатърката Rage

# 227
Не мога да си обясня сцените, които са в дома на Кязъм.
След болницата най-вероятно отиват в дома на Кязъм, там спят. На сутринта пак Ферит се появява на вратата, Сейран и тя горката получава пристъпи.
След това закусват ли, в имението ли отиват? Много ми е разбъркано.

# 228
Точно Ферит да иска развод би било изключително нагло от негова страна.Значи това било бомба решението, щяха да се закопаят сами. За какво? Да сключи брак с Пелин ли .. да я защитава от Сертер и фамилия? Хубаво се е получило, че са го променили и ще има скубане на коси. Те тия сериозно си мислят, че командват парада, само дето копчето е в ръцете на зрителя, и бърже може да слязат от небосклона.
Както каза Рени, вече да не вярваш на тия спойлери 😂

# 229
Yakut, питат да не бил Гафур Joy

Еванджелин, стори ми се познат десена на пижамата, а се оказа, че  Ферит е взел назаем пижамата от  Гафур от сериала Чукурова. И той беше един образ. На наш чапкънчо му липсват "пезевенските" мустачки обаче.  JoyJoyJoyJoyJoy
Сейро трябваше да помете пода и с Ферит. Така беше яхнала метлата. Тогава щеше да получи отговор кой откъде го гонят и защо.  Да ги беше подбрала всички подред начело с Ифакат, Орхан и дедо Халис-Мулис.

# 230
Според мен последователноста е следната...Идват в имението от болницата. Сейран изхвърля Пелин, разговаря с дядото и си отива в къщата на баща си. Там получава кризата, след което Ферит се появява на вратата и остават да нощуват там- защото и двамата са скарани със семейството ..?! Нещо такова...😄

Прописах сцени от тоЯ филм 🤪
Ще си направя туитър, щом можеш от там да променяш дейстията във филма...хаха

Не мога да си обясня сцените, които са в дома на Кязъм.
След болницата най-вероятно отиват в дома на Кязъм, там спят. На сутринта пак Ферит се появява на вратата, Сейран и тя горката получава пристъпи.
След това закусват ли, в имението ли отиват? Много ми е разбъркано.

# 231
Според мен от болницата., са в къщата на баща й, получава криза и отива да изхвърли боклука от имението.
Султан стои на портата и се чуди дали тя е следващата.Joy
Само да не се върне Пелин във вилата бременна. Няма място в историята вече.
Обичам Сейран.  Винаги съв се чудила на жените в сериалите, които търпят дълго парцали,  като Пелин.  Като цяло съм миролюбива, но подкрепям този бой.  При Пелка е болестно състояние на нахална манячка.

Ферит изпитва подобно  строхопичитание само към дядо си. Hug   Видях, че Суна също се кефи. Дано Гюлгюн вземе пример от снахата.

# 232
Едната снаха хрисима, ама другата ще им разкаже играта, ще видят "кон боб яде ли". В тяхната къща такова неподчинение никога не е имало. Сефте им е.

# 233
Браво момиче, разтреби имението от боклука Heart

Много ми е сладко кафето тази сутрин Heart Eyes

# 234
# 235
Браво момиче, разтреби имението от боклука Heart

Много ми е сладко кафето тази сутрин Heart Eyes

Красота Heart Eyes

Между другото, интересно каква щеше да е причината на Ферит да поиска развод Thinking

Според мен, последователността е следната. От болницата, Сейран отива в дома на баща си, не иска да се връща в имението. Ферит отива, настоява, остава и той там, може би Кязъм се намесва и я кара да се върне. Сдобряват ги, връщат се в имението, Сейро гони Пело. Следва скандал с Ферит, дядката се намесва, Сейран му разказва частично за мафиотите. Може би преди да му разкаже, ще е края на серията. Имаше снимки на мъжете Корхан пред дома на оня другия мафиот, който ще влиза в сериала. И т.н. в следващата серия.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 07:45 от Еванджелин

# 236
  • Яко в Матрицата...
Аз нямам идеи за това кое кога се случва.
Еве, твоите звучат добре.

Това, което не ми харесва е Бирсен, продължаваща да пише какво щяло или не щяло да се случи в сериите. За да продължава така настоятелно да го прави и въобще да го прави, има подкрепата на продуцентите. Какво искат да постигнат? Отдавна трябва да са разбрали, че зрителите не искат да гледат Пело и Феро. Обещаха им любов между Феро и Сейро, а сега идат да им пробутат нова история.

# 237
Абе според Бирсен
Омер и Решат нямаше ли да са гост актьори в нашето дизи?

Ясно и това е променено.. 😂🤷‍♀️
Добро утро и хубав ден!

# 238
Добро утро!
Еве, и аз мисля, че последователността е както ти си я описала.
Аз пък като съм се зачудила, дали тази Пело не е облякла дрехи на Сейран.
Хубаво, че Сейран изхвърли Пело, но ми се струва, че от сериала няма да я изхвърлят толкова скоро.
Ако залетят по мафиотски истории, хич не си падам по тях. И ако прекалят с тях, може да почне да ми липсва Пело.
То на всички ни омръзнаха тия изцепки на Ферит, крясъците и истериите, но ако всичко стане цветя и рози, пак ще доскучае.
Ето това е майсторлъка на СЦ, да постигнат баланс между романтиката и любовта, и леката драма и перипетии. Защото така е и в живота - няма само хубави моменти .
Сега агата ще може да покрещи на мафиотите и да остави за малко тряскането по масата в конака.

# 239
Това , което четох е , че Сейран иска развод Ферит бил приел (не ми се вярва) , но Ферит отива и казва на Ифакат , да каже на всички , че иска да се разведе и Сейран ги чува.
Това бил замисъла за последната сцена на серията.

Общи условия

Активация на акаунт