Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 184
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Това , което четох е , че Сейран иска развод Ферит бил приел (не ми се вярва) , но Ферит отива и казва на Ифакат , да каже на всички , че иска да се разведе и Сейран ги чува.
Това бил замисъла за последната сцена на серията.

Тази сцена щеше да ми е интересна.
Той големият Ферит Корхан няма смелост да съобщи сам такова новина.
Представям си Ифакат колко щеше да е доволна.

# 241
  • Яко в Матрицата...
Това , което четох е , че Сейран иска развод Ферит бил приел (не ми се вярва) , но Ферит отива и казва на Ифакат , да каже на всички , че иска да се разведе и Сейран ги чува.
Това бил замисъла за последната сцена на серията.

Е, аз нали това написах вчера... Joy

Феро пак ще се подмазва на Сейран... Ръчички под масата, усмивки, това онова... Умее ги той тези неща.

# 242
# 243
Рано, рано днес са пуснали снимки и озет.

# 244
  • Яко в Матрицата...
Ей така гледам резюмето...

Всички в имението отиват в болницата, когато научават, че Кязъм е ранен и Ферит е бил с него. Случилото се с Кязъм оказва дълбоко въздействие върху всички. Докато нещата между Ферит и Сейран малко се успокояват, положението на Пелин кара Сейран да вземе решение, което не сме очаквали.

Гюлгюн е много хубава на тази снимка Heart Eyes

# 245
Опааа решението е взето 😂😂😂
 ПЕЛЮ НОКАУТ...

Mood

# 246

😂😂😂😂😂
Разкош! 🤣🤣🤣

Нели, 💋💋💋 на тая визия и Гафур ще завиди 😂😂

Ренко 💋💋💋 благодарско за превода!

А това с кафето и на мен ми дойде много добре.

Джули 🥰💐

Браво момиче, разтреби имението от боклука Heart

Много ми е сладко кафето тази сутрин Heart Eyes

# 247
Сама мисълта за  скубането с ароматно кафе, наси наслада Joy  С гледката, незаменимо!

Успешен ден ! Сценаристите са взели добро решение.

# 248
  • Яко в Матрицата...
Аз пък мисля, че Пело е права. Много е махленско това, но така натикаха в ъгъла Сейран, че тя няма друг избор освен сама да се защити... Отново Сейран трябва да разчиства простотиите на Ферит. Ей заради това ме е яд на сценариста Triumph

# 249
  • Дубай
Привет,Привет!Много пишете,много размисли   след последния фраг ...В интерес на истината кой каквото и да казва ,колкото и недоволни да има явно сценаристите добре си вършат работата ,защото не спира да се говори за сериала.

Принципно не одобрявам такова  просташко поведение,като скубане на коси и обиди ,но Сейран няма друг избор...Никой не я защити и инстинктът и за самосъхранение се събуди, както при хищниците-тръгна на лов и право в десетката...браво,никой не очакваше!Така и трябваше,имам обаче една забележка-Ферит трябваше да изхвърчи с Пелин😁

Благодаря за преводите и хубави анализи, удоволствие е да ви чете човек.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 14:15 от I.V

# 250
Дори Сейран да поиска развод в 20ти епизод, няма да се разведат. Следва 14 февруари и 100% са подготвили нещо романтично по този повод Blush Heart Eyes
Стига толкова драма, дано малко и любов да видим. Мисля, че последните събития ще накарат Ферит поне малко да се промени и осъзнае.

# 251
Всичко сте казали и сте обсъдили. Съгласна Grinning
Понеже никак не обръщам внимание на детайлите искам да питам тази блузка, с която е Пелин не е ли на Сейран? Имам спомен, че беше с подобна.

# 252
  • Яко в Матрицата...
Блузката не е на Сейран, може да се види разликата в детайлите на модела - едната има копчета, другата не... Но добре са облекли Буче, хареса ми.

Аз не искам романтика. Тя няма да почива на никаква логика. Един новогодишен епизод стига.

# 253
Смея си се разглеждайки Туитъра Joy Много харесвам Афра и Мерт, много харесвам СейФер, много са ми на сърце, ама чак пък да им броя пъпките и че са се появили по едно и също време Joy Joy Joy

# 254
Рени, Буче от самото начало я обличат добре, винаги е с прическа и грим, докато към главната героиня бяха доста небрежни. Хич не споменявам репликите, които вкараха в устите на двете. Разлика оттук до луната.
Екранното време на Буче в 19 серия било 33 минути, на Афра 44 и това при положение, че Бучето е написана най-накрая на титрите. Абе... отвсякъде си личи, че е торпилирана.

Вчера един акаунт в туитър обясняваше на психологическа основа събитията в сериала ни. Снощи вече не съществуваше. Но говореше убедително и разясняваше с термини. Та си мисля, че или сценариста беше, или лично Гюлсерен. Писа доста интересни неща, за съжаление останаха в небитието. Хубаво мислех да ги си снимам, ама на...
Относно детето на Султан и евентуална бременност на Пелин, той написа, че първото дете на Ферит ще е от Сейран.
Малко ме напрегна "първото", честно казано, но няма да го мисля отсега Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт