Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 185
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Яко в Матрицата...
Еве, въпреки облеклото и повечето екранно време зрителите, с малки изключения, не са впечатлени нито от Пелин, нито от Буче. Да не кажа, че актрисата отнесе много хейт покрай Пелин и навирането й в историята. Афра я засенчи отвсякъде.

Въпросът е другаде - защо не са написали историята изначално като любовен триъгълник? Така поне Ферит нямаше да изглежда толкова непостоянен и нелогичен. Дори и в лудостта си има логика. Той не бръснеше за слива Пелин, а сега ни показват голяма любов и загриженост към нея. Все още ме държи от предишната серия и не вярвам на сценария.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 13:08 от Reni - BG

# 256
Така не ми си щеше да вярвам в тези неща. 
Но или сценаристите се изчерпаха или Буче е роднина на някой. Joy
Както се оплескаха,например в  Домът и Дъщерята на посланика.   Макар,че не правя сравнение на историите. И все пак добре започнал и овлекателен сериал, ще е жалко да бъде съсипан.  Всеки фен  има своя представа, дано не разчитат на настроенията. 

Буче е красива, но като актриса е мнота слаба,безизразна и в Ябълката беше така.
В този сериал имам чувството, че има една физиономия и във всеки миг е с нея.

Тук Суна е много щастлива Joy

И аз не подкрепям насилието и тормоза във всякаква форма. Но искрено се радвам,че  Сейран изхвърли Пелин.  Не й отива, но след всички унижения от ден първи.
Друго се чудя, сц явно няма да ни покажат никакво развитие в образа на Ферит.  Няма да бързам със заключенията.
Ако утре разбере за подписания договор в епизод 23 пак е при Пелин.  Тази въртележка може да сработи няколко  епизода.  Лично аз вече се отегчавам. При наличието на толкова много възможности ги пропиляват.
Явно въоръжението им не е богато за втория сезон и размиват първи.

# 257
Ох  и на мен не ми хареса това "първото" дете ще е Сейран... Демек второто , третото...няма да е от нея , ако изобщо е истина де. От който иска да има дете , само не и от Пелин 😀

# 258
  • София
Скрит текст:
Това , което четох е , че Сейран иска развод Ферит бил приел (не ми се вярва) , но Ферит отива и казва на Ифакат , да каже на всички , че иска да се разведе и Сейран ги чува.
Това бил замисъла за последната сцена на серията.
Е, аз нали това написах вчера... Joy

Феро пак ще се подмазва на Сейран... Ръчички под масата, усмивки, това онова... Умее ги той тези неща.

Аз не искам Сейран да му прощава толкова бързо. Не искам и романтика на този етап- на каква база? Той спа с Пелин дето се вика вчера, прави простотия след простотия, само романтиката остава.
Щом първото дете ще е от Сейран, значи Фери ще натвори и други деца от различни жени.

# 259
Ферит е с бежовите панталони, които коментирахме от излезлите снимки, където бяха Халис, Латих, Орхан и др. най-вероятно при "мафиотите".
Та по тази логика може и това да бъде краят на епизода, след като Сейран гони Пелин, а след това явно споделя част от историята с мафиотите на Халис ага и той да реши да се заеме.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 13:43 от Linasss

# 260

Тук Султан гледала фрагмана на собствения си филм

# 261

Тук Султан гледала фрагмана на собствения си филм

Ифакат също Grinning

# 262
  • Дубай
Да не дават романтика,на каква база...Ферит не заслужава и дума да му продума Сейран...О@сра се къде се казва и като гледам ще продължава ,за да има романтика трябва и израстване в героя на Ферит ,а това  няма да стане скоро...И даже е хубаво и да се разведат Сейран и Ферит ,че да оцени това,което имал.
Щом първото дете  ще е от Сейран,значи ще има и от други Чапкънов...Да не излезе само като Идрис Баба от Чукур  и той😁

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 09:37 от I.V

# 263
Много си я харесвам аз нашата фурия. Simple Smile
На словесното им насилие отвърна по единствения възможен начин. Какво иначе да направи? Да води съдебен изпълнител, за да изгони навлека Пелин? А и Пело е без поражения на изхода. Но Сейран има сериозни шумове в главата. Хареса ми как дори на хладнокръвната Ифакат й увисна ченето най-накрая. Аааааа...
Много ми се иска така и на Халис ага. Като е тръгнала да разбутва тинята, да говори всичко, за което знае.

# 264
Може да й е махленско поведението на Сейран, но "гражданката" Пело не разбира друг език. То тъпир трябва да си, че така нагло да се разполагаш в чужда спалня и да държиш още по-нагъл език

# 265
Аз, мисля че темата с развода не е изчерпана. Няма да се изненадам, ако преди епизода ни пуснат откъс, както миналия Петък и темата бъде точно това. За мен е много важно инициативата за евентуален развод да дойде от Сейран, ще го смятам като малка утеха за всичко, което понесе това момиче.
Нека Ферит ясно да разбере, че е прекрачил всички граници. Нека и Ифакат да научи, къде точно може да си завре името, статута и дрехите, които бяха така милостиви да споделят със Сейран.
И си мисля, че този разрив, ако е спестен на зрителите сега, така или иначе ще се случи на някакъв етап. Даже го броя като задължително.
Нека си липсват, нека ги боли, нали болката лекувала, нека се поискат в животите си този път без да са принудени.
Но и Ферит да предложи раздяла, ще го преживея. Няма да заплашвам, че ще спра да гледам, защото няма да го направя.

Не мисля, че Сейран ще разкрие всичко на Халис ага...
Подлудиха я, но не чак толкова. Знаейки нестабилното му здравословно състояние, едва ли ще му разкаже цялата грозна истина.
Има едно "Благодаря", което Ферит изрича на Сейро. Не мога да преценя, дали няма да е след разговора й с дядото.

Еви, разликата във грима и облеклото на Сейран и Пелин си ги обяснявам с характера на героините им, а не с толерирането на актрисите в екипа.
Пелин е от хайлайфа на "сметището", представителната половинка на най- желания ерген, момиче с огромна конкуренция Grinning Трябва да е в топ форма. Сейрош е антепското фъстъче, което е имало две нови рокли (избрани по вкуса на леля й), които се отключват и носят само на празници Simple Smile Откакто е в имението, доста добре се облича, стил, който напълно и подхожда- елегантен, удобен и непретенциозен.

# 266
И аз харесвам как я обличат и гримират Сейран. Без много грим подчертават красивите й очи, устни. Много красиво и естествено момиче, дори и да не е със скули както е модерно сега. Ферит как й харесва бузките като зърна от нар ❤️. Всичко й е огледал той подробно, но трябва да го загуби, та да си тресна твърдата глава в стената.
Много ми харесва като й направят косата на едри вълни ( когато свиреше на пианото). Толкова красива и изящна ( тогава все още беше спокойна, не я бяха подлудили).

# 267
  • София
Скрит текст:
Аз, мисля че темата с развода не е изчерпана. Няма да се изненадам, ако преди епизода ни пуснат откъс, както миналия Петък и темата бъде точно това.
За мен е много важно инициативата за евентуален развод да дойде от Сейран, ще го смятам като малка утеха за всичко, което понесе това момиче.
Скрит текст:
Нека Ферит ясно да разбере, че е прекрачил всички граници. Нека и Ифакат да научи, къде точно може да си завре името, статута и дрехите, които бяха така милостиви да споделят със Сейран.
И си мисля, че този разрив, ако е спестен на зрителите сега, така или иначе ще се случи на някакъв етап. Даже го броя като задължително.
Нека си липсват, нека ги боли, нали болката лекувала, нека се поискат в животите си този път без да са принудени.
Но и Ферит да предложи раздяла, ще го преживея. Няма да заплашвам, че ще спра да гледам, защото няма да го направя.

Не мисля, че Сейран ще разкрие всичко на Халис ага...
Подлудиха я, но не чак толкова. Знаейки нестабилното му здравословно състояние, едва ли ще му разкаже цялата грозна истина.
Има едно "Благодаря", което Ферит изрича на Сейро. Не мога да преценя, дали няма да е след разговора й с дядото.

Еви, разликата във грима и облеклото на Сейран и Пелин си ги обяснявам с характера на героините им, а не с толерирането на актрисите в екипа.
Пелин е от хайлайфа на "сметището", представителната половинка на най- желания ерген, момиче с огромна конкуренция Grinning Трябва да е в топ форма. Сейрош е антепското фъстъче, което е имало две нови рокли (избрани по вкуса на леля й), които се отключват и носят само на празници Simple Smile Откакто е в имението, доста добре се облича, стил, който напълно и подхожда- елегантен, удобен и непретенциозен.
Точно. Да, ако ще има развод, нека е поискан от Сейран.

# 268
  • Дубай
И аз мисля,че Сейран трябва да се разведе,да си тръгне и осъществи мечтите си ,че с тези нищо добро не я чака

# 269
  • Яко в Матрицата...
Ако все още няма да ги развеждат, нека Сейран да не си гърми парторните сега да иска развод Joy

Общи условия

Активация на акаунт