Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 192
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Бащица. Знае, че само боя ще оправи работата. Да не вземе да пренапише порядките в конака?

# 271
# 272
  • Дубай
Най-гледания сериал за 2022 година

# 273
Сейранне  не е решила  да се развежда, щом изхвърли Пелин от имението– няма логика. Не,че в действията и думите на някой  от сериала  има.

Какво мислите,че ще се случи с Абидин?  Ще му викат или ще го увалнят? В първия фрагмент Агата го гледа доста лошо. Вече да се обърка човек,кой му е шефа.Hug

# 274
  • Яко в Матрицата...
Абидин има вина, че не каза на Орхан за проблемите с мафията. Иначе го разбирам, че се чуди на кой да се кланя - на дядката ли, на Орхан ли, на Ферит ли. Но сам знаеше, че нещата са сериозни, и въпреки това си замълча.

Афра най-накрая да сподели фраг… Отдавна не го беше правила.

# 275
  • Дубай
Аз Абидин не го виня...че той е като бавачка на Ферит,не като служител...

# 276
Нека да видим как ще приключи сцената с престрелката. Може (надявам се), точно Абидин да има заслуги, ако е пристигнал на мястото. За мен ще е изненада, ако и този път е оставил Ферит да тръгне нанякъде без да го последва при все, че осъзнава опасността.
Абидин е повече от страхотен герой, но ако продължат да ни го представят, като отстъпващ за всичко на Ферит и после свиващ рамене пред Орхан, образът му ще изгуби стойност за мен. Въпреки, че разбирам дилемата му, мога да разбера и Орхан (трудно ми е да го напиша Grinning), който го е назначил с едно задължение и то не се изпълнява. Често Аби или не знае наистина къде е Ферит, или крие...
Имам големи очаквания към Абидин Sunglasses

# 277
Рени Подкрепям.  Абидин знаеше,че тези хора са много опасни и ситуацията не е за подценяване. Можеше да не пострада никой.  Малко се е поовлякал в ролята да замита осран*то от Ферит.  Каза на Гюлгюн,доста неща. Тя защо не взе никакво отношение?  Всяка една майка, щеше да пита повече, дори само заради нелепата гостенка.
Не я обвинявам,разбира се. 

И аз забелязах,че Афра не споделя фрагментите, а беше активна през това време.  Може само да гадаем причините.  На мен ми се струва,че не е случайно.

# 278
Сейран ще изгони Пело от имението,но дали ще я изгони от живота на Ферит?
Не ми се иска да развалям настроението в темата /по женски патетично/,но аз не искам развод
Напротив,искам ГГ да се успокоят и да си кажат кой каквото му е на сърце
За кого е полезен този развод?За Сейран?Не,не мисля.Да не стане "Ела зло,че без тебе по-зло".
И сега си мисля-колко е голяма силата на медията.
Ако бяха оженили Ферит за някоя грозна,противна леличка,щяхме да се вайкаме как са разделили двамата млади Пелин и Ферит.
Че те си бяха двойка и ги разделиха-спор няма.
Не приемам по никакъв начин поведението на Пелин,но пак се питам-ами ако не беше Сейран,какво щеше да ми е мнението?
Освен всичко останало се надявам Сейран да не разкаже на дядото всичко.
Да не вземе да се тръшне,че имат дълг към Пелин.Че неговата и тя една-криворазбрана чест.
Добре,че вкарват и малко хумор в сериите.
И се питам още-как така дядото все още не е разбрал,че има чужд човек в имението?
А,иначе,не мож влезе и излезе без разрешение

# 279
  • Яко в Матрицата...
На Пело явно ѝ ще се наложи да си тръгне от yalı-то, но Султан и нейната пристрастеност към гащите на Феро ефенди остават Joy

# 280
  • София
На Пело явно ѝ ще се наложи да си тръгне от yalı-то, но Султан и нейната пристрастеност към гащите на Феро ефенди остават Joy

Скрит текст:
Sweat Smile

Скрит текст:
Рени Подкрепям.  Абидин знаеше,че тези хора са много опасни и ситуацията не е за подценяване. Можеше да не пострада никой.  Малко се е поовлякал в ролята да замита осран*то от Ферит.  Каза на Гюлгюн,доста неща. Тя защо не взе никакво отношение?  Всяка една майка, щеше да пита повече, дори само заради нелепата гостенка.
Не я обвинявам,разбира се. 

И аз забелязах,че Афра не споделя фрагментите, а беше активна през това време.  Може само да гадаем причините.  На мен ми се струва,че не е случайно.
т.е?

# 281

Smiley Smile Satisfied Hands Plus1
С морковчета Simple Smile

# 282
  • Яко в Матрицата...
Ферит каза на Кязъм, че Сейран не слуша, когато се опитва да говори с нея. Веднага си показвала ноктите. Е сега Сейран не само ноктите, но и зъбите ще извади. Истинска тигрица Heart Eyes Честито на Феро бей и успех с опитомяването Joy

# 283
  • Дубай

😁🤭🤣
Между другото много харесвам актрисата,Султан

# 284
  • Яко в Матрицата...
Между другото много харесвам актрисата,Султан
И аз, и аз... И с Мерт имат страхотна химия Heart EyesJoy

Общи условия

Активация на акаунт