Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 150
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Откъм сирийската страна пораженията и пострадалите са не само в провинция Алепо, ами и в други провинции, където контрола се държи от ислямски бунтовници и това затруднява достъпа и спасителните операции там.
Не могат да получат така необходима им помощ и са оставени почти на самоспасяване.

# 616
Тоест в петък е възможно да няма епизод?
Четох в ИГ, случайно ми попадна преди няколко часа, филм чиято премиера е трябвяло да бъде утре и после на 10.02, е отменен без да се посочват нови дати.

# 617
Истинска хуманитарна криза!

От Сирийска страна няма и много данни, но успокоителното е, че там няма и много граждани. От другата страна на границата от години цари разруха и няма високи сгради.

Турците могат да са благодарни само, че имат държава зад гърбът си, ще бъде трудно, но се съвземат.

Откъм сирийската страна пораженията и пострадалите са не само в провинция Алепо, ами и в други провинции, където контрола се държи от ислямски бунтовници и това затруднява достъпа и спасителните операции там.
Не могат да получат така необходима им помощ и са оставени почти на самоспасяване.

# 618
Голяма трагедия е всичко наистина в такива моменти всяка дума е излишна и особено в тези температури които има на някои места и вали сняг.
Трагедия пред която никой не трябва да се изтъква че е помогнал щом можеш направи го.
От сутринта слушам и по нашите и по турските канали 72ч на улицата в този студ. Мисля че беше в Адъяман една здрава сграда само е останала.
Коментираше се строителството и тн в такива ситуации това е последното което трябва да се гледа но най ме възмути инфлуенсъра който се е изгаврил по телефона за такива затвор и нищо друго.
За Сирия същата работа господ да помага ето в такива случаи природата ни наказва пък белким нещо ни влезне в главите.

Много хубав клип на нашите....

https://twitter.com/wantithatway/status/1622656451117293581?s=19

# 619
  • Яко в Матрицата...
Стар ТВ са обявили, че до събота ще предават заедно с NTV от засегнатите райони. Тази седмица няма да излъчват сериали.

# 620
Стар ТВ са обявили, че до събота ще предават заедно с NTV от засегнатите райони. Тази седмица няма да излъчват сериали.
Така и трябва. На никой не му е до сериали…

# 621
Мястото, където нашата приказка за антепското фъстъче започна 😞

# 622

Крепостната стена ще я възстановят, но ... загиналите хора няма да се върнат...  Sad

# 623
Хора,помагайте!!

# 624

Крепостната стена ще я възстановят, но ... загиналите хора няма да се върнат...  Sad
Разбирам, не визирах само крепостта, а Антеп (включително хората)🙏

# 625
  • Яко в Матрицата...
Бирсен преди малко написа, че се подготвя набиране на средства за турската версия на нашия център за справяне с бедствия и аварии - AFAD, като това ще бъде предаване на живо, прави се съвместно от Star TV и NTV. В него ще участват известни имена, както и актьори от сериалите Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam. Скоро ще обявят кога ще се излъчи предаването.

ПП Продуцентските къщи са се договорили да спрат снимки и да изпратят в засегнатите райони караваните си, заедно с осветление и генератори. Засега не са уточнили за колко време.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 22:08 от Reni - BG

# 626
  • Дубай
Бирсен преди малко написа, че се подготвя набиране на средства за турската версия на нашия център за справяне с бедствия и аварии - AFAD, като това ще бъде предаване на живо, прави се съвместно от Star TV и NTV. В него ще участват известни имена, както и актьори от сериалите Yalı Çapkını, Ömer, Çöp Adam. Скоро ще обявят кога ще се излъчи предаването.

ПП Продуцентските къщи са се договорили да спрат снимки и да изпратят в засегнатите райони караваните си, заедно с осветление и генератори. Засега не са уточнили за колко време.
Много хуманна постъпка ,така и трябва...Сериалите ще чакат,човешките животи са преди всичко.
Душата ме боли,Господ да помага на всички!
Всички  искат да помогнат,което е много похвално! Ситуацията е изключително трудна,но се моля и надявам да се справят възможно най-бързо ,и да спасят , колкото се може повече хора.
Междувременно,България първа се притичва на помощ.Респект!И доброволците са едни от първите пристигнали в районите.

# 627
Господ ще помогне на някои на някои вече няма как да се помогне преди малко извадиха една жена на 52г живичка.
Иначе едно детенце е спасило 12 души със съобщението си.
Това са така наречените чудеса.
Всички които помагат господ здраве да им дава трагедията е голяма.
Но има една истина никой нямаше да се сети за караваните и колите по сетовете ако не бяха таговете в Туитър първи беше Керем Ч след което всички го последваха вече има 5894 загинали в Турция и още продължават да издирват хора. Халук Левент ме спечели за пореден път със своята всеотдайност загуби и братовчед си под развалините за съжаление.
Сега да кажа,че всички канали трябва да се обединят и да направят както беше навремето за Ван и помогнаха актьори говореха с хора и събираха пари.Факт е ,че звездите от ОГМ имат своята фенска маса и специално нашето дизи ,но нали говорят за обединение от сутринта?
Хората вън мръзнат минаха 50 часа срам ме е от хора които харесвам и не пуснаха един пост  - те не са ли граждани на майка им Турция? Щом тях не ги интересува а чуждите хора ги касае - срам за тях.

А аз поддържам емоцията за СейФер с прекрасен клип и малко мои гифчета.

https://www.youtube.com/watch?v=LX5OkwIAGk4

# 628
  • Яко в Матрицата...
Диди, нека не съдим ние хората. Нали знаеш, отгоре има някой, който вижда всичко. Силно се надявам, че повечето ни любимци да направили нещо конкретно за пострадалите, повече от това да споделят информация в социалните си мрежи.

Трагедията наистина в огромна, много загинали, материалните щети са огромни, както по сградите, така и по инфраструктурата. Задават си много въпроси хората, но сега са важни ето такива стъпки като набирането на средства или оборудването, което ще изпратят на място хората от филмовата индустрия.

# 629
Добро утро,момичета
Пожелавам на всички спокоен ден!

Вчера като отидох до пункта за събиране на помощи бях изумена..
Планини от дарения,кой,каквото с е сетил.
Имаше дори и буркани с консервирана храна.
Много се гордея с тази постъпка на нас-хората!
Даже преди няколко дни разказвах на дъщеря ми,как преди години съм слизала пред блока,даже и да не харесвам бабите на пейките-само и само да си каже човек няколко думи с някой.
А тя ми вика-сега не само,че не се събират така,а даже и не искат да се виждат.
Отдъхнах си,като видях колко загричени и състрадателни хора има.
Това за мен означава,че човечността е жива!
Да се надяваме,че ще помогнем на много бедстващи и помощта ни ще стигне до нуждаещите се!

Общи условия

Активация на акаунт