Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 123
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Аз също смятам, че помощта не трябва да бъде гласна. Дали някой ще публикува нещо в Туитър или Инстаграм няма никакво значение, това не те прави съпричастен или безчувствен. Мен пък ме дразни факта, че еди кой си актьор виж ти дал еди колко си пари, не е нужно това да става публично... Трагедията е голяма, много човешки животи пострадаха...

Както помогнахме и настанихме украинците нека приютим и част от пострадалите турци-хотели, вилни зони, къщи за гости , нека поне до края на зимния период им подадем ръка...

# 631
Само,че,доколкото съм запозната,за украинците плащаше ЕС.
Никой хотел не е приел на добра воля
Доста далеч от БГ е този район в Турция.
За щастие,те имат много роднини и много съседи ,надявам се хората вече са са приютени

# 632
Вчера в спортните новини чух за футболен треньор загубил 15 роднини в земетресението. 15!!!
През целия ден думите на водещата изникват в съзнанието ми и не мога, и не искам да ги асимилирам... Това не е филм, а брутална реалност.
За съжаление брутална реалност са и някои коментари във фейса, които прочетох. Все по- рядко влизам там и все- по- често разбирам защо.
Когато не можеш или не искаш да помогнеш, когато не можеш или не искаш да съчувстваш- мълчиш. Понякога мълчанието е най- доброто решение.

Никой не е застрахован!
За последните 20 години природните бедствия са се увеличили 2 пъти в резултат на климатичните промени. Суша, бури, урагани, пожари, наводнения..., всички те могат да са унищожителни и отново- никой не е застрахован, за това мълчи, ако нямаш нещо смислено да кажеш и чукаш на всяко дърво около себе си да не те  стига...

По нашата тема.
Много прегръдки имаше в последния епизод. Да отбележа, че Ферит прегръща много красиво Heart не формално.
Първата, инициирана от Сейран с голяма доза изненада и колебание от негова страна.

Днес е различно Simple Smile

По прегръдката ще го познаете Heart Eyes
С копнеж и отдаденост. Пълно потапяне в свят за двама Heart

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 11:50 от Juliya*

# 633
Julia,аз ,за разлика от теб срещам само съпричастност.Не мога да повярвам,че някой би си позволил да проявява неуважение към жертвите 🙁

# 634
Вал, няма да навлизам в подробности, но имаше доста глупави коментари, когато страната ни изпрати помощ.

# 635
Човешкото безсилие пред ПРИРОДАТА ,над която ние "доминираме " !!!!

# 636
  • Яко в Матрицата...
Джули, винаги ще има хора, които са толкова откъснати от реалността и човечността, че сякаш вече не са и хора. Аз също видях много съпричастност, много хора от България се опитват да помогнат с каквото е по силите и възможностите им. Искрено се надявам, че тази помощ ще стигне до нуждаещите се.

Пълно потапяне в свят за двама Heart
HeartHeart Eyes
Каквото и да прави Феро бей, само с една прегръдка ни разтапя. И ние, и Сейран веднага му прощаваме Grinning

ПП Шоу ТВ са отложили предаването за набиране на средства, което бяха планирали за днес. Може би искат да минат тези критични за намиране на оцелели часове и дни.

От Биресен преди малко:
За първи път в историята на турската телевизия #StarTV #atv #FOX #ShowTV и #KanalD ще направят съвместно предаване за набиране на средства за пострадалите от земетресението райони.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 15:41 от Reni - BG

# 637
# 638
В Туитър пишат, че Мерт, неговият по-голям брат, Афра, Берил и нейният приятел събират средства на стадион Фенербахче.

# 639
До колкото разбирам спират снимки за един месец
Мисля,че и другите ще ги последват

# 640
Нормално е да спрат продукциите- не можеш да се веселиш, докато хората умират. Говорят, че ще изпратят караваните и трансформаторите на пострадалите. Не искам да си представя трагедията на потърпевшите. Дано с усилията на всички успеят да се възстановят. Амин. И възхищение към всички, които се включват в помощта. Няма по-ценно от живота.

# 641
По информация на Бирсен на 15 февруари от 20ч до 02ч телевизиите Star TV, Show TV, ATV, FOX, Kanal 7, tv8 и Kanal D ще направят обща програма за събиране на средства.

# 642
  • София
Аз не виждам тези хора как ще се съвземат скоро време, честно. Всичко трябва да се гради от 0. Години ще отнеме. За жертвите и мащаба на трагедията изобщо няма да говоря.
Ще ми се днес да имахме епизод, да не се беше случвало всичко това, да се радваме на чапкъна, и да си коментираме спокойно и весело, но ..... живот.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 10:15 от missence

# 643
Добро утро! Hug
По-важното е, че всеки помага с каквото може. Колко продуцентски компании и актьорски екипи, заедно и поотделно събират средства, помагат с изпращането на хранителни продукти и помощни материали или са отишли в пострадалите райони. Възстановяването на Турция след това земетресение ще е много дълъг и труден процес, а за Сирия да не говорим.

За Адана, Кахраманмараш и Хатай са мобилизирани и миньори от Зонгулдак  и Сома и други райони.
Господ да им помага на тези хора! Hands Pray

# 644
Миньорите от Зонгулдак са едни от първите доброволци, спасиха доста животи. Дори снощи четох, че са спасили пак хора от място, за което спасители от Южна Корея мисля че беше, са казали, че е невъзможно да се влезе. Хвала на тези хора! Респект!

Общи условия

Активация на акаунт