Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/ШахМаран/Проекти и Колеги /Тема 5

• 34 132
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Ефе ми е плашещ по добре "лудия" Ферит поне си знаем стоката...

# 121
  • Яко в Матрицата...
Ефе ми е плашещ по добре "лудия" Ферит поне си знаем стоката...
JoyJoyJoy

# 122
Аз пък сигурно съм наивна колкото Сейран, защото все ми се иска подбудите на Ефе да са с чист помисъл.

Феро дали осъзна, че неговото репчене е причина Кязъм да бере душа!?
Нали щеше срещу 10 коли на Сердар да противопостави 100 !?
Сега ще чакам да видя как ще изгори целия свят, да видя колко е силата на прословутите Корханови

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 16:03 от mery_poppins1

# 123
Аз пък сигурно съм наивна колкото Сейран, защото все ми се иска подбудите на Ефе да са с чист помисъл.

Феро дали осъзна, че неговото репчене е причина Кязъм да бере душа!?
Нали щеше срещу 10 коли на Сердар да противопостави 100 !?
Сега ще чакам да видя как ще изгори целия свят, да видя колко е силата на прословутите Корханови
И аз гледам Ефе под лупа .Може да е И и И !!!

Много фирми предприемат такива дейност ,видеото беше за достоверност - нормално ,но тука  я има и Дефне ...подозрително е. При все ,че вече виждам някакво колебание при нея ,защото ,ако целта ѝ беше Орхан и Гюлгюн ,сега факта ,че ще ползва Сейран ,малко май даде назад.

Докато поведението и отношението на изтърсака Корханов /той наистина е изтърсен и забравен /към "деде "Ефе го засегна толкова ,че ще му се върне тъпкано ,но дано наистина да му го върне лично , а не чрез Сейран .
Дори и това ,ако добронамерено реализират проекта ще е удар за "сметтаджията ".

Но след тези събития с мафията едва ли ще  е до проекта .
Проблема винаги е бил зад дуварите на конака и сега ще се решава там .

# 124
Хей момичета...
Много му е мътна водата на Ефето.. Помнете ми думата Joy Зарадваха ме спокойните му реакции,но не ме заблуди.... Дори с държание на Ангел да е, не го искам до Сейран.
Давам шанс на сценариста да ме преведат през цялата история на Ферит и Сейран.
Мисля,че ще си заслужава главоблъсканицата Blush

# 125
Накрая и Орхан ще се намеси между Ефе и Дефне И на него не му е чиста работата

# 126
Накрая и Орхан ще се намеси между Ефе и Дефне И на него не му е чиста работата

Май само Шефика е  с чисто " досие "....требе се отвори ,че тука само на май не става ...се нещо  цъФне......при -tem

# 127

За пореден път се вижда откъде е взел Ферит склонността си да раздава обиди и да мачка словесно, без да мисли...

И в тая връзка, феновете из ТТ показват дЕдо на младини 😂😂😂

Разговорът Ефе-Ферит в ресторанта. Евала на Ефе, не трепна!

А бе, дишаше и той през носа си по едно време 😂😂

Май само Шефика е  с чисто " досие ...

😂😂😂😂😂

Или не са се сетили писарите за нея да я омажат 😁

# 128
Спокоен?Ефе?
Аз пък го усетих като да пълни гащите.
Толкова го беше страх,че щеше да си одере устата от триене
Хем го е страх,хеме толкова нахален и подъл,че не се спира пред нищо
Видеото с децата си беше жива зарибявка-както се хвърля захранка на рибата.
За дядото-не знам какво точно ще каже на масата,но не му се сърдя.
Той не знае какво се случва.Той си мисли,че Сейран заради новата си работа не иска деца и не се грижи за мъжа си.
Няма как да види това,което ние виждаме
Друго си помислих аз.Ферит иска да купи къща на Пелин.
А как ще стане това?
Те за един килим се обясняваха един час,че им трябвало,че старият им бил малък.
А къща?Как ще я купи?С какви пари?И как ще даде обяснение,че купува на някаква жена къща?
Не ми е съвсем ясно как ще се случи това.

# 129
Не знам, защо половината фрагмент е с Хилис ага. Много се смея на морала му.  Една жена не беше достатъчна, за синът му да стои в стаята до жена си. Трябваше  му и  любимата и ценена снаха, за да си правят "посещения" нощем, и денем. А за скъпия
си  внук,  защо не знае? Нали има верни слуги. Довел е любовницата си  и я настанил в стаята им.Същата негова любовница през целия брак нахлуваше в стаятя през покрива, от първата брачна нощ. Не знае как да възпита сина си, нито внука си, нито друг на масата им.
 Крушата не пада далеч от дървото,гена им е такъв.   Впрочем много грозно впечатление ми прави как се отнасят към всички снахи. Като изключим Ификат, която е на незнаен пиадестал. Ако бях но мястото на Сейран, щях да му го кажа  и да си тръгна.  Разбира се, плюс пожелания за  много внуци и да си намери бавачка за Феро.
А що се отнася до изказването на Ферит за куршума и смъртта,продължава "Цирк Колорадо". Нямам търпение да дойде петък и да видим каква ""лудост" готви сц...
Тъй като нищо няма смисъл, няма смисъл и изречението на Феро, ако не говори за баща й. Не видяхме Пело във фрага,  стана главен герой.
Трябва вече да я разкарат.
Феро забрави какво му причинява баща му. И как не направи връзка, че унижава Сейран така?  Иска и на  неговите деца да подгизне възглавницата в сълзи. Закраткия си брак, отключиха толкова много травми, които дори съпрузите не са изпитвали за 33 години. Сейран е много уморена и изтощена след всичко преживяно.  Жал ми е за момичето.  Как ще му прости ако стане нещо с баща й ? Общо взето ако има и изневяра, няма изход пред тях Confused
Да го пращат Ферит да работи или на психиатър, да се осъзнае малко.  
Всъщност общата терапия в имението  е неизбежна.

# 130
За Кязъм малко важи и фразата "има видов ден". Той като тормозеше детската психика на децата си? Децата му бащина обич и ласка не са видели.Малко и той да се замисли- що Аллах го наказва?

# 131
  • Яко в Матрицата...
Дядката няма да се оправи, то е ясно. Не си взе поука от случая с Кязъм. Като дори собствените си думи не спазва, какво може да се очаква от него? Не каза ли той, че е лесно да се разбие сърцето, но е трудно да го поправиш... Тези грозни думи към Сейран не може с нищо да се оправдаят. Ако нещо не знае, да разпита, да научи и тогава да издава присъди. Няма да се уморя да пиша, че Четин Текиндор е избрал изключително неподходяща роля за себе си след Кебапчията.

# 132

За пореден път се вижда откъде е взел Ферит склонността си да раздава обиди и да мачка словесно, без да мисли...

И в тая връзка, феновете из ТТ показват дЕдо на младини 😂😂😂

Разговорът Ефе-Ферит в ресторанта. Евала на Ефе, не трепна!

А бе, дишаше и той през носа си по едно време 😂😂

Май само Шефика е  с чисто " досие ...

😂😂😂😂😂

Или не са се сетили писарите за нея да я омажат 😁

😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍

Тя Ифакат да не е мачкала чаршафите и с дядката. Нали в началото като отиде в стаята да му прави масаж и се разсъблече по копринена нощница с тънки презрамки.
Дядката и да знае това, които ние виждаме, не му е работа да е на всяка манджа мерудия. Хубаво се беше запрял в стаята, ама защо не я заключиха отвън, та да не може да излиза и да ръси мухлясалите си заповеди

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 17:41 от mery_poppins1

# 133
Казват,че мъжът ако е много ревнив и той кръшка на жена си Дядото морал чете ама и той не си е седял май мирно навремето
Хубавото момиче

# 134
  • Яко в Матрицата...
Много е сладка Афра на тези снимки, да ѝ е честито Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт