Ти какво сготви? Снимай, покажи! 140-та тема

  • 110 152
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Мнения: 2 323
росонера, как правихте буритото?

# 631
  • Мнения: 1 634
Печени кюфтенца от червена леща, сервирах ги с чеснов сос:


Сурови протеинови барчета с черен шоколад и бадеми:


Лодки от тиквички с киноа (варена с телешки бульон), морков, чесън и настърган пармезан. Не можах да ги снимам тъй като бяхме премрели от глад, така че използвайте въображението си за тях. Laughing Сервирах ги с пресен магданоз и кисело мляко.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 11:09 от zoya.

# 632
  • Sofia
  • Мнения: 29 253
Шакшука

Реване с тиква

Нещо като шупла се получи,измислица,но е вкусно😋

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 22:21 от Doli

# 633
  • Мнения: 2 473
Бананови кексчета с малко размазана снимка

# 634
  • Виена
  • Мнения: 1 117
От мен сладкиш

# 635
  • Мнения: 5 208
росонера, как правихте буритото?

По тази рецепта. Спазих всичко, единствено не добавих червено зеле, а обикновено.
Питките си ги меся/ правя сама. Ето като тези, само че тук съм ги пълнила със сирене.





Обичаме много и чимичанга и кесадия.





Хляб, месо, зеленчуци - винаги е вкусно, независимо как го наричат по целия свят.

От мен американски палачинки.

# 636
  • Мнения: 1 324
Печени кюфтенца от червена леща, сервирах ги с чеснов сос:


Сурови протеинови барчета с черен шоколад и бадеми:


Лодки от тиквички с киноа (варена с телешки бульон), морков, чесън и настърган пармезан. Не можах да ги снимам тъй като бяхме премрели от глад, така че използвайте въображението си за тях. Laughing Сервирах ги с пресен магданоз и кисело мляко.

Може ли рецептите за браунито и начина на приготвяне за кюфтенцата ❤️

# 637
  • Виена
  • Мнения: 1 117
Росонера, би ли споделила рецептата на соления кекс, може и на лични. Благодаря ти предварително!

# 638
  • София
  • Мнения: 1 629
Пърленки

# 639
  • Мнения: 2 821
Баница, одобрена с пълно мнозинство!🤓


# 640
  • Мнения: 1 634
Скрит текст:
Печени кюфтенца от червена леща, сервирах ги с чеснов сос:


Сурови протеинови барчета с черен шоколад и бадеми:


Лодки от тиквички с киноа (варена с телешки бульон), морков, чесън и настърган пармезан. Не можах да ги снимам тъй като бяхме премрели от глад, така че използвайте въображението си за тях. Laughing Сервирах ги с пресен магданоз и кисело мляко.

Може ли рецептите за браунито и начина на приготвяне за кюфтенцата ❤️
Здравейте, споделям инструкциите за кюфтенцата:
Скрит текст:

На втората снимка не са браунита, а протеинови барчета. Ето все пак насоки и за тях:
Скрит текст:
Приготвям ги с овесени трици, фурми, две дози протеин на прах (в случая с вкус на бисквитки и крем). Фурмите са без костилки, накисвам ги предварително във вода за няколко часа. Като количество мисля, че бяха около 120 грама преди да ги накисна. Пасирам ги за да се получи хомогенно пюре. За овесените трици не мога да дам точно количество, защото ги добавям на око и смесвам докато се получи много гъста и лепкава смес. Ако пък преценя, че съм прекалила с триците добавям по малко вода докато се получи желаната консистенция. Като ориентир, трябва да мога с намокрени ръце да оформя част от сместа на топче, което да запазва формата си. След това сместа я слагам в подходящ съд, така че да е с дебелина поне сантиметър и половина. Слагам във фризера и на следващия ден разрязвам сместта на барчета с г/д равна ширина, предварително си нарязвам една шепа бадеми, разтапям черен шоколад на водна баня, след това потапям барчетата в шоколада от всички страни и бързо поръсвам с бадемите преди да се е втвърдил шоколада. Слагам барчетата в хладилник поне за един час и след това са готови за консумация. Relaxed

Butterfly_🦋, баничката изглежда великолепно! Heart Eyes

Днешната закуска - бананови палачинки с доза протеин:

# 641
  • Мнения: 1 859
Картофи на фурна със забулени яйца и таратор



Салата

# 642
  • Тополовград
  • Мнения: 578
Може ли рецепта за пърленките. Не можах да я намеря. Благодаря.

# 643
  • Русе
  • Мнения: 6 234
Миш маш


Мусака

# 644

Общи условия

Активация на акаунт