Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 631
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Каква млада жена е Амалия!? Момиче на 19 години!
Да, наднорменото тегло състарява обикновено, но и възрастта си е възраст, никой не може да я отмени 🙂
Ще се научи, ще се изфини 😉

За Софи също съм на мнение, че възрастта има значение. Две коварни женски граници - тийн годините и другите, още по-гадни! Тогава, каквото и да правиш, все е зле 🙄

Не разбрах, Софи къде е сега? Що ми се струва, че за посещение в Нидерландия се спомена в темата преди дни?
Ако е така, въпросът ми е какво прави там, когато кралското семейство е на обиколка другаде?

(непрекъснато ми се пречка автокоректор някакъв 😱 форумски ли е, не мога да разбера!
Някой да знае как да го махна? Безсмислици се получават)

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 09:47 от птица

# 121
Аз се чудя на Вилем какво му е. С риза и панталон. Не е като е първият роял на посещение на Карибите, облечен така.

Миналата година при тура на Софи май климатът се изтъкваше като причина.

Нидерландците вчера очевидно са на събитие, което предполага гуменки и ниски обувки като цяло.

# 122
  • Разпиляна във въображението

# 123
Най-зле досега

# 124
Роклята на Максима е супер,  много ми харесва, обаче тия обувки, не, не и не.

На Амалия трябвало са е с друг вид ръкави, така е много безформена.

# 125
Прическата на Амалия с пусната коса пред раменете не и отива никак и разваля силуета на всичките и тоалети. С вдигната коса веднага нещата изглеждат по друг начин и и отива много повече. На тая възраст обаче, нищо чудно самата тя да не иска да е с открито лице. Много са ми познати тия младежки истории....

Харесват ми роклите и на двете.

# 126
  • Някъде там
В Нидерландия е да, но не на официално посещение на  кс.
Ето защо е там
Скрит текст:
Птиче тя Софи винаги така се е обличала не е от възрастта. Да не говорим за дъщеря ѝ, чийто гардероб  80% е съставен от тоалети на майка ѝ от преди 10 години.

Цвета ми харесва при Амалия и правата кройка без ръкава.
Максима не ми харесва.

# 127
Ами на 19 си е млада жена вече. Момиче старша възраст. Grinning

Комбинациите на Вилем от супер светли ризи (аз ги виждам все да са бели или леко слонова кост, но зависи и от мониторите) със сив/ черен панталон- чУдна униформа на сервитьор от Балкантурист, само портфейла на кръста липсва.  Grinning
Това в дневните изяви.

# 128
Не ми изглежда своенравна Амалия, ако имаше кой да я съветва и напътства ми се струва, че би се вслушала, най-вече в съветите на майка си. Наблюдавам я как все я следи и гледа в очите, очаква от нея някаква подкрепа и насока, но според е оставена да се справя сама с всичко, както и с тоалетите.
Последните им тоалети наистина са зле, а чехлите на Максима не са никак подходящи.

# 129
Не ми изглежда своенравна Амалия, ако имаше кой да я съветва и напътства ми се струва, че би се вслушала, най-вече в съветите на майка си. Наблюдавам я как все я следи и гледа в очите, очаква от нея някаква подкрепа и насока, но според е оставена да се справя сама с всичко, както и с тоалетите.
Последните им тоалети наистина са зле, а чехлите на Максима не са никак подходящи.

Напълно съгласна. Някак като притурка върви, а уж нали обиколката е да я представят.

Чехлите на Максима бих носила с кеф. И с дънки.

# 130
  • София
Роклята на Максима е много хубава, но защо за бога тези чехли?!
Има толкова красиви сандали...
Робата на Амалия, единствено цветът е ОК, а така косата въобще не стои добре.
Леко прибрана като на Максима щеше да е мбого по-добре.

# 131
Има и нещо друго! Може нарочно да ги оставят да се обличат сами! Все пак кралици ще стават, трябва да могат да взимат решения и носят последствията от тях! Няма маметата да търчат непрекъснато след тях и им връзват връзките...
А от дрехите е най-лесно да се започне!

Амалия се била отказала от следването/живеенето на квартира с други студенти в Амстердам. Още през есента. Причина - сигурността й!
Това обсъждали ли сме го? Не помня.

# 132
  • Някъде там
От следването не се е отказала.
Живее в двореца Huis ten Bosch и я карат и взимат само за лекции, защото имаше заплахи от групировка заплашваща и министър-председателя на Нидерландия.
Максима и Вилем го казаха, когато ги питаха за заплахите на посещението в Швеция, миналата година.

# 133
  • Разпиляна във въображението
“Лицата са най-добрата играчка на бебетата”
Снимката е публикувана във връзка с ShapingUs  за да се повиши осведомеността за жизненоважната роля, която играят ранните ни години в оформянето на останалата част от живота ни.

Катрин, която си играе с лицето на баща й. Снимката е направена от майка й.

# 134
Много мила снимка.

Общи условия

Активация на акаунт