Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 694
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Максима е кралицата на Нидерландия.

# 421
Максима е най - позитивната Кралица, най - харизматичната, готина, модерна и съвременна жена! Където отиде, внася настроение и свеж полъх. Изключително ерудирана Дама, всички бъдещи и настоящи кралици трябва да се учат от нея на поведение, но... трябва и усет за това. Много естествена усмивка има,  без грам пренавиване и манирнечене.

# 422
Харесвам и Максима много, Мери също ми е любимка. Но няма как да са безгрешни, а сал едни АК вечно намръщени и в конфликти.
И карантина не спазваха, че се извиняваха, другите пък имот имаха някъде закупен не много по правилата и имаше някакви скандалчета и там. Не ги съдя, нормално е. Но не виждам с какво едните обявяваме за по-най от другите. Еднакви са - всеки с плюсовете и минусите си, но браво на всички, които се стараят да бъдат и са на ниво. И Максима, и Катрин, и Мери, си приличат точно по това - полагат усилия и се адаптират напълно - език, нрави, порядки, изисквания, отношения с роднините на съпруга.

# 423
  • Down south
Имайки предвид събитието и дрес кода, Принцеса Катрин, изглежда великолепно.
Отново Blush

# 424
Принцесата опипва принца пред камерите-  може би случайно, но обръщат голямо внимание на тази случка
https://twitter.com/Knesix/status/1627392779486633984

# 425
  • Разпиляна във въображението
Темата пак преминава в заяжданки. Излишно е.

На мен Катрин ми харесва. Е, ръкавиците ми са в повече, но какво пък.

Не видях опипване. Само се чудят какво да измислят.

# 426
Клюкини за семейство Съсекс

Принц Хари може да свидетелства срещу Меган Маркъл

# 427
  • София
Британският крал даде ли титли на децата на Съсекс? Гледам на сайта на Кралското семейство, че са изписани като Мастър Арчи и мисс Лилибет?!

# 428
Не е дал титли кралят, затова и няма актуализация.

# 429
  • София
Не е и нужно, има си документ.

# 430
Роклята ми хареса (но можеше и да е нещо ново), ръкавиците - категорично не. За обеците се колебая, твърде големи ми идват.
Като разглеждах снимки от събитието, много малко дами са в черно-бяло. Повечето са с други цветове. Не разбрах откъде дойде това за дрескода.

# 431
И аз се почудих откъде дойде твърдението, че има черно-бял дрескод на BAFTA. Имаше дами в най-разнообразни цветове, при това бяха мнозинство.

# 432
  • София
Не е и нужно, има си документ.

Не разбрах, какъв документ има, такъв даващ титли ли? Може ли по конкретно?

Случаят с Камила не е удачен. Тя сама избира да не я наричат така и да не я свързват с титлата.
Луиз не е принцеса, решение взето от родителите и, доколкото знам.

# 433
Тая плоча с титлите на децата Съсекс сме я въртяли сто пъти и изводът е , че титли няма. Може и да получат, когато дядо им Чарлз се короняса официално,  но дотогава  официалният източник ги нарича Мастър и Мис. Лана, Принцесата на Уелс, херцогиня на Корнуол и Кеймбридж няма да изчезне от световната сцена както и да я наречем.  Напротив, ще я виждаме все по - често - с корона или без, тук или там.  На някои се  харесва, на други  - не, но няма как да бъде игнорирана.

# 434
Някои са в жълтините и ги раздухват колкото могат, други  са официални лица и не обръщат внимание  на подигравки, трети  са зад кулисите и вършат работата си. Кой както му харесва.
 Остава направеното от тях.

Общи условия

Активация на акаунт