Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 116
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
На мен лично третото съчетание на Мери най-много ми допада. С топа и леката жилетчица отгоре. А най-добре би било без нея, но това вече зависи от времето, часа, мястото.
Класическа риза с копчета, дълги ръкави и маншети не върви с лека и разкроена пола. Макар че всички роялки правят тази комбинация, така че не знам. Нямам претенции за моден експерт, но за мен такова съчетание на офисна строгост и шарена ефирност не е удачно.

# 646
Страхотна е полата на Мери, много ми харесва.
И Максима я има.
На Мери ми харесва повече комбинацията. По добре изпъква красивата шарка.

Разкошна е тук Максима, но и съчетанието на Мери с бялата риза ми харесва.

# 647
Въпреки, че датският принц е по-голям на години   от съпругата си и с прошарена коса на последните снимки изглеждат, като леля и племенник. Може и облеклото да допринася за това. В началото на брака им Фредерик отново младее пред Мери, около раждането на близнаците поне по снимки възрастта им горе долу се изравнява, но сега за мен Мери отново изглежда по-възрастната от двамата.

# 648
  • София
Въпреки, че датският принц е по-голям на години   от съпругата си и с прошарена коса на последните снимки изглеждат, като леля и племенник. Може и облеклото да допринася за това. В началото на брака им Фредерик отново младее пред Мери, около раждането на близнаците поне по снимки възрастта им горе долу се изравнява, но сега за мен Мери отново изглежда по-възрастната от двамата.

Има такъв момент при жените и мъжете на еднаква възраст. Около 50-те мъжете изглеждат по-млади. След 10-15 години ще е обратното. Особено, ако жената се тунингова. Simple Smile Дано да е с мярка само, че Рания е по-опъната от децата си.

# 649
Ех, тази Максима, такова ходещо вдъхновение е тази жена! И не, не понеже е Кралица на Нидерландия или жената на Краля, а защото природата и е такава, това и е кръвта, живота, душата! Където и да я е пратила съдбата, там тя ще е направила живота цветен и забавен, нидерландските граждани са късметлии с Нея!

# 650
Другите са били облечени доста по-представително, не като туристи.

# 651
  • София
Завиждам на кралските особи за разчистения терен на Тадж Махал.

Там, къдено се вижда тълпата са пейките, на които са снимани.

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 13:38 от Eiger

# 652
  • София
Много повече ми харесват "небрежните" и кежуъл Мери и Фред (минус маратонките) от костюм с вратовръзка и прилепнали рокли със стилето.

Последна редакция: нд, 26 фев 2023, 20:00 от Lana

# 653
  • Някъде там
Много красив клип са пуснали от деня.
https://www.instagram.com/reel/CpIfOEMDPGz/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Елизабет на състезание по гребане, заедно с екипа си в Оксфорд.
Не я познах първоначално.

# 654
Много по-подходящо са облечени Мери и Фреди определено.
На Фреди маратонките хич не се връзват цветово с облеклото му, обаче браво, че ги е обул Simple Smile

Много приятен клип наистина.

# 655
Другите са били облечени доста по-представително, не като туристи.

Много е красива тук Катрин! Роклята е много хубава, а тя много свежа. Такава дължина на косата много и отива.

# 656
...
На Фреди маратонките хич не се връзват цветово с облеклото му, обаче браво, че ги е обул Simple Smile
Е как да не се връзват 😂
Виж, че шарените парчетата на маратонките повтарят цветовете на панталона и сакото 😉

# 657
...
Е как да не се връзват 😂
Виж, че шарените парчетата на маратонките повтарят цветовете на панталона и сакото 😉
Вярно, че е така. Ама основно синьото виждам аз, та с едно синьо сако или панталон повече щеше са ми хареса сякаш.
Но самите маратонки са много хубави, неочаквано за мен, та има по тази точка има плюс Simple Smile

# 658
Страхотна е Мери!

На Фреди маратонките на мен ми харесват, искам такива.
Костюмът изглежда ленен, вероятно затова е намачкан. Но за тамошните температури е идеален.

# 659
  • Някъде там
Много повече ми харесват "небрежните" и кежуъл Мери и Фред (минус маратонките) от костюм с вратовръзка и прилепнали рокли със стилето.
  Днес отново е с поредната носена многократно рокля.  Много елегантно изглежда. Чакам още снимки.

Общи условия

Активация на акаунт