Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 111
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добре се облича Моци, спор няма...ама тая шапка...и вратовръзка. Можеше по-небрежно да го даде, или пък без шапка, смешно е малко.

# 676
Да работиш за Кралското семейство не означава кралска заплата,според британски медии.
Заплатите на персонала,обслужващ Кралското семейство са обезпокоително ниски – по-малко от 25 000 паунда годишно,(около 55 000 лева). В момента има двадесет свободни работни места за Кралското семейство! Една от най-шокиращите обяви е за старши придружител в замъка Уиндзор – при пълно работно време и постоянно живеене на място,с посочена заплата едва от 24 000 паунда,което е под минималната. Yum

# 677
Беа да не е бременна и тя Simple Smile

Има ли още снимки от Мери днес? Харесва ми роклята. И на Шарлийн също, обаче изобщо не я помня.

Давиз, дай някоя снимка от предишните обличания, моля.

# 678
Да работиш за Кралското семейство не означава кралска заплата,според британски медии.
Заплатите на персонала,обслужващ Кралското семейство са обезпокоително ниски – по-малко от 25 000 паунда годишно,(около 55 000 лева). В момента има двадесет свободни работни места за Кралското семейство! Една от най-шокиращите обяви е за старши придружител в замъка Уиндзор – при пълно работно време и постоянно живеене на място,с посочена заплата едва от 24 000 паунда,което е под минималната. Yum
Това сме коментирали и преди.  Имаше потребители, които бяха на мнение, че било голяма чест да работиш за тях и заради препоръките, които щели да получат, нямало значение ниското заплащане.

# 679
Не беше точно така. Реално те живеят в дворците,  нямат битови разходи, за храна, за наем. А всъщност това са основните разходи за един човек. И реално им остават прилични пари.

# 680
Храна ,квартира, облекло и разни други, ако се сметнат, остава чистото възнаграждение. Малко е пак, на явно не е всичко.

# 681
Ама разбира се, британците не струват, всички други дават по много.
Какви заплати дават другите кралски фамилии?

# 682
Меган, не знам. Вероятно пазарът е това. Не ми пречи какво дават, ако няма кандидати ,ще вдигнат.

# 683
  • Някъде там
Беа да не е бременна и тя Simple Smile

Има ли още снимки от Мери днес? Харесва ми роклята. И на Шарлийн също, обаче изобщо не я помня.

Давиз, дай някоя снимка от предишните обличания, моля.
Снимки да искаш.
Срещат се с вицепрезидента и след това откриват изложба на сребърни бижута. Чакам клипове да разгледам изложбата, дано има.Ще ги сложа.

Ето ти стари визии.
Скрит текст:

Много красиво колие.

# 684
Майк е участвал в благотворителен футболен мач, а семейството му е било за подкрепа

# 685
  • Някъде там
Невероятна отново и отново с любима носена рокля.
Явно изцяло ще се придържа към носени тоалети. Но пък ги подбира много добре.

Клип от приема.
https://twitter.com/thetradecouncil/status/1630217181647765504?s=19
Ще свирят джаз.
https://twitter.com/DenmarkinIndia/status/1630225787453603841?s=19

# 686
  • София
Невероятна отново и отново с любима носена рокля.
Явно изцяло ще се придържа към носени тоалети. Но пък ги подбира много добре.

Раз-кош! 🥰🥰🥰🥰
Цветята в косата са страхотни! Красота!

Сега прочетох каква ще е ролята на камилините внуци в коронацията и какво е посланието зад това искане
Вижда ми се съвсем ОК, вместо херцогини - деца, те нейните не са вече и малки, съвсем спокойно могат да им се поверят роли.

# 687
Много хубава Мери и роклята е много красива.

От внуците на Чарлз само Джордж ли ще участва в коронацията?

# 688
Много ми харесват двете рокли на Мери от днес. Не знам коя повече - първата е много красив модел, нежна и елегантна, втората - стилна вечерна рокля. Не виждам какво ѝ има в косата - то не ми допада.

# 689
Еее, все по- чудна Мери. Много е хубава, но ако може и нещо ново да сложи 😅

Общи условия

Активация на акаунт