Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Някъде там
За Меган и Хари почти нищо не се публикува, някои бяха прави, че вълненията покрай историята с книгата и изявите бързо ще утихнат...
Зависи каква информация те интересува.
Такава за инциативите им, дейностите на фондацията и събитията на които присъстват и ще присъстват има колкото искаш.
Хари преди два дни връчи награта  за трансформационна промяна в дигиталния свят. За втора година фондацията Archewell  си партнира с NAACP, за да почете някой, който създава трансформационна промяна в дигиталния свят. Победителката е Набиха Сайед, главен изпълнителен директор на The Markup , нестопанска новинарска организация, фокусирана върху въздействието на технологиите върху обществото.

Тази седмица ще има онлайн разговор с Габор Мате организирано от издателя на книгата на Хари.

Фондацията обяви миналата седмица  участието  си в новосъздадения фонд Responsible Technology Youth Power.
Повече инфо тук
https://archewell.com/news/the-archewell-foundation-helps-launch … youth-power-fund/
За Меган сподели, Тирамису.
Прочетох, че Хари днес ще се появи при Стивън Колберт за "The Colbert Questionert", но за това не съм сигурна дали е вярно , не е потвърдено.

# 706
Давиз, къде мога да видя подробности за разговора с Габор Мате. Бих го слушала с удоволствие.

# 707
  • София
За Мери днес не мога да реша. Сякаш с тесен панталон щеше да е по-добре. Но тя е хубава.

Хубаво е да се види измеримото влияние,  което оказва подкрепата на Меган върху малък, устойчив бизнес
Права си, с тесен панталон щеше да е по-добре, или както го е носила преди с рокля. Но може би тук идеята е по-традиционно да стане.
Много красиво палто, единствено не съм сигурна за реверите, по-скоро не ми харесват.

Савана Филипс не е ли малка за тикток? Помня колко негативни коментари отнесе доста по-голямата Алексия за инстаграма си.

# 708
Кейт и Уилям в Уелс.

# 709
Лана, имаш ли снимка на палтото с рокля, че ми стана интересно да го видя в такова съчетание

# 710
Савана Филипс не е ли малка за тикток? Помня колко негативни коментари отнесе доста по-голямата Алексия за инстаграма си.
По моите критерии е доста малка, на 12 е. Изобщо за социални мрежи, не само за тик-ток.

Ооо, Хари ще го слушам, може да не е на живо, но после със сигурност ще пуснат запис.

# 711
  • Някъде там
Давиз, къде мога да видя подробности за разговора с Габор Мате. Бих го слушала с удоволствие.
Ули събитието е платено.
На страницата на издателството подробности.
https://twitter.com/randomhouse/status/1629266444297928706?s=19

Лана ревера е защото е с две лица и е като акцент към черната страна.😀
На посещение в  болница

Ули ето

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 14:24 от daviz

# 712
Сетът на Мегън от ИГ събитието:

Пак е с прекрасни обувки😍

# 713
  • София
Тоест дрешката на Мери е черна от другата страна ли? Може, ама не ми харесва Simple Smile, но с роклята сякаш по-малко ме дразни. Ама бих го носила де Joy

Аха, проблемът е в съдържанието на социалната мрежа, а не в наличието на такава на 12. Все пак е нормално да се различават предвид възрастовата разлика. Но ще поживеем да видим какво ще качва на 15-16 Савана.

# 714
Нали 🙂
Като си спомня какви снимки видяхме на родителите ѝ...

На последната снимка Меган много ми харесва, за разлика от предишната, груповата. Там или гримът нещо не е наред, или осветлението куца.

Палтото на Мери е чудесно. С пола е по-европейско, с панталона повече пасва на домакините.
Там жените голи крака не показват!

# 715
Много е красиво палтото на Катрин! Много добра кройка има! И полата и чантата са много хубави, но палтото е прелест и й стои като излято.

# 716
Аха, проблемът е в съдържанието на социалната мрежа, а не в наличието на такава на 12. Все пак е нормално да се различават предвид възрастовата разлика. Но ще поживеем да видим какво ще качва на 15-16 Савана.
Алексия беше на 13-14 като се снимаше с цигара в ръка. Горе-долу на същата възраст, а пък и зависи от средата. Като си зает със спорт едва ли ще се сетиш за цигари.

# 717
  • Някъде там
Да, ето.

Летисия днес е с любимата ми нейна пола.
На представяне на дигитален панел за испанска история.

Жасмин обувчиците са друг модел на същата марка. Ето тези са.

# 718
Кейт е много красива днес! Браво!

# 719
  • Разпиляна във въображението
Хубава пола на Летисия. Изцяло де. Аз съм нисичка, с килограми отгоре, но много ми се иска да имам подобни поли. Само гледам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт