Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 647
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Добре си е Софи финансово, просто няма моден усет.

# 151
  • Някъде там
Честита да е Мери. Става на 51 години

Тазгодишното дарение от фондовете на датчаните за Danmarks Indsamling, отново е в размер на 800 000 крони.
Скрит текст:
Фонд на кралица Маргрете и принц Хенрик и престолонаследникът принц Фредерик и престолонаследницата
Фонд "Мери" реши да подкрепи
Колекция 2023 на Дания с обща сума от 800 000 датски крони.
Колекцията "Дания" е съвместна годишна колекция в полза на развиващите се страни в
Африка, Азия и Латинска Америка и се организира в сътрудничество между 12-те най-големи хуманитарни организации в Дания и DR.
От 2007 г. насам събирането в Дания се провежда ежегодно с цел набиране на средства за подпомагане на хората в някои от най-бедните страни в света да постигнат целта на ООН
Цели за развитие.
Под заглавието "Да помогнем на уязвимите деца по света" тазгодишната колекция ще подкрепи деца, които са жертви на войната в Украйна, сушата в
Африканския рог, климатичните и продоволствените кризи и пандемията от корона. С проекти за развитие в 15 държави 12-те хуманитарни организации, които подкрепят усилията на Дания за набиране на средства, помагат да се гарантира, че децата в някои от най-уязвимите семейства в световните кризи имат храна и чиста питейна вода, както и достъп до образование, медицинска и кризисна помощ, грижи и защита.
Тази година Фондацията на кралица Маргрете и принц Хенрик подкрепя набирането на средства в Дания с 500 000 датски крони, а Фондацията на престолонаследника принц Фредерик и престолонаследничката принцеса Мери - с 300 000 датски крони.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 11:24 от daviz

# 152
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да е жива и здрава Мери.
На мен тя винаги ми е напомняла на любимата
принцеса Лея. Харесва ми стилът и на обличане,
поведението, старанието да се приспособи към
непозната за нея страна, език и нрави.
Само дано овреме се усети и спре вече с интервенциите,
иначе тя е една от любимите ми роялки.

# 153

Колко е красива Мери тук! Да е жива и здрава.
Не ми беше любима принцеса тя, но благодарение на темата ми стана.И възрастта е благосклонна към нея.

# 154
Честита да е! Изглежда добре в 99% от изявите си и вероятно затова леко ми доскучава понякога.
Не мога да се съглася с мнението по-горе  за времето и външния й вид. Определено други фактори имат водеща роля.

# 155
Мери я харесвам от сватбата им още, от тяхната насам се вълнувам от роялите.
Катрин има толкова успокояващ глас и прекрасна усмивка!

# 156
Катрин има толкова успокояващ глас и прекрасна усмивка!
Наистина приятен, нежен и успокояващ глас има! Подходящ е за озвучаване на детски аудио книжки.

# 157
  • Някъде там
Ули, аз пък никога не съм я мислела за красива в лицето. Изключително много я харесвам, защото мисля, че има харизма, чар и излъчване, които компенсират липсата  на красота. Много по-красива ми е Мари, но там това усещане което ми носи Мери, не го виждам.
Харесвам стила на обличане който изгради с годините. Научи се. Походката, стойката, фигурата и осанката винаги са били перфектни. Най-вече харесвам естественото и непринудено човешко поведение което има. Каузите на фондацията ѝ също са ми любими, защото повечето са с практическа насоченост, като тази с медицинските сестри, тази с "стартова обучителна раница" за децата в кризисни центрове които тръгват на училище.Друга която сега разработват, за превенция на самотата при младите хора и многото други.

Днес и голямото драконче има рожден ден. Става на 7 години.

Виж за майка му мога да кажа, че е красива.❤️

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 15:03 от daviz

# 158
  • София
Чудесна рожденичка и рожденик днес!
Отдавна не сме ги виждали драконовото семейство, но и тази не е нова снимка, нали?

# 159
  • Някъде там
Чудесна рожденичка и рожденик днес!
Отдавна не сме ги виждали драконовото семейство, но и тази не е нова снимка, нали?

Не е. Обикновено пускат вечер, та може да пуснат и днес.
Последно съм ги слагала тук за празника на Бутан.

# 160
Бутанката е много хубава, но ако е с европейски дрехи е съвсем обикновена и се губи целият чар.

# 161
Вярно, че Мери прилича на принцеса Лея.   Според мен е красива и има много хубава фигура, на която всичко стои добре.  Дрехите и в 99 процента от случаите също много ми харесват.

# 162
С интервенции повечето жени се разхубавяват, е, тези тук са кралици или бъдещи такива, няма как да не хубавеят!

# 163
Мери не ми харесва, но бутанката е красавица.

# 164
Загледах се в предните страници. На мен пък Амалия ми харесва най-много от турнето със зелената дълга роба? с интересен десен. Вярно че ръкавите е можело да са други, но с тази рокля ми изглежда най-стилна и свободна.
Катрин е била много сладко бебе. Харесвам баща и, спокоен, обичлив и красив изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт