Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 668
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Докато говорим може да се получат и прекрасни и ужасни снимки, а усмихвайки се говорейки, още повече "муцуни". Та избягвам да съдя за това по снимки, на клиповете си личи кога някой се "зъби" изкуствено и кога е усмихнат Simple Smile

Имам близко дете, което говори датски. Откакто го говори интензивно, устничките му се чупят, все едно всяко второ звукосъчетание е "гд", дори говорейки на български. Та езика оказва голямо влияние на мимиката и жестовете. Чудя се Максима как е устискала да е експанзивна испаноговоряща, въпреки холандския Wink

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 10:29 от peneva_a

# 481
  • Някъде там
Е Мери често скъсява косата до раменете, птиче 😀
Благодаря за обяснението за чорапогащника, но поне по себе си съдя, че е ужасно кофти за пръстите,  с часове да си на високи стилето обувки боса, въпреки подложките.
Но всеки усеща нещата различно.

Харалд става на 86.
Получил е много специален подарък.
Скрит текст:
Поздравления за
Крал Харалд, който днес навършва 86 години!
Кралят получи много специален подарък от всички служители в Кралския двор. По време на обиколка на изложбата „Колите на краля“ през март 2022 г. крал Харалд попита дали някой знае къде се съхранява първият му мотоциклет днес. Оказа се, че кралят е получил лек мотоциклет Husqvarna, модел 30 Sport, за 16-ия си рожден ден през 1953 г. Това беше подарък от баща му, Негово височество престолонаследника
Олав.
Моторът се използваше от момента, в който той получи лиценза си за лек мотоциклет седем месеца по-късно и докато получи шофьорската си книжка през 1955 г.
По-късно мотоциклетът е отделен и продаден. 70 години след като крал Харалд получава мотоциклета като подарък за 16-ия си рожден ден, той го получава обратно - ремонтиран и реставриран - и с оригиналния номер. Подаръкът беше поднесен в кабинета на краля.

# 482
  • Разпиляна във въображението
Уесекс на Каймановите острови

# 483
Прекалено сиви са ми на мен. Съвсем никакъв живец няма в тях. И в двамата! И дъщерята е странна.
Но Софи явно е отговорна и работлива (в понятието за роялите) и запълва всякакви пробойни безотказно.

# 484
Само аз ли виждам,че Софи Уесекс е с кафяви обувки на синята рокля?

# 485
  • Някъде там
Прекалено сиви са ми на мен. Съвсем никакъв живец няма в тях. И в двамата! И дъщерята е странна.
Но Софи явно е отговорна и работлива (в понятието за роялите) и запълва всякакви пробойни безотказно.
Опита в началото да тъче на два стана, но не се получи и избра сигурното.
На мен ми е симчатична в лицето и младее за годините си, но почти винаги е зле облечена и безлично изглеждаща, а като се нагласи е приятна.
Ужасен цвят обувки и провиснала рокля.Цвета е хубав само.

Mei Mei, не разбира се.Ужасно кафяво са и те и чантата.

# 486
Прекрасна принцеса Катрин. Черното и бялото е абсолютна класика.  При нея има и финес и стил и класа!.
Мери наистина е подпухнала.
Роклята на Летисия за мен е направо грозна.

# 487
Овалът на лицето е променен и брадичката вече не е така изострена. ЕГН или нещо друго само тя си знае.

# 488
  • София
На мен ми изглежда все така остра, на снимката от вчера е с повдигната брадичка. Но е възможно да има промяна - не знам за човек, който да не се променя с времето.

# 489
Кейт днес на посещение в страчески дом в Слоуф.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 15:01 от Анонимен

# 490
В старчески дом е. Трябваше да вземе и Луи, нали така било модерно, пък и хубава инициатива било. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 491
  • Разпиляна във въображението
Хубава е. Не ги разбирам тези малки чантички.

# 492
  • София
В старчески дом е. Трябваше да вземе и Луи, нали така било модерно, пък и хубава инициатива било. Stuck Out Tongue Winking Eye
Така е, ама точно Луи не знам дали е подходящо да го води.

ПП Мери и Фред ще ходят на офиц. посещение в Индия от 26 февруари.

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 15:41 от Lana

# 493

..и днес Катрин е много хубава но когато е сред деца сияе

# 494
Много ми харесва визията, заедно със "смешната" чантичка Simple Smile Бежово и тъмно синьо много ми харесва.
Какво има да слага в нея? (със сигурност не връзка ключове от шест врати плюс на колата, самун хляб и две кисели млека Smiling Imp)
Едно червило, носни кърпички, огледалце и телефон...

Общи условия

Активация на акаунт