Кралски работи и клюки - февруари 2023

• 66 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Чудесно съчетание на бежово и тъмно синьо.
С друга чанта щеше да е още по-приятно.
Напоследък доста често имам чувството, че долната й челюст е издадена пред горната. Не знам от ъгъла на снимките ли е или просто зрителна измама, но днес отново на тези снимки ми изглежда така

# 496
Много ми харесва визията, заедно със "смешната" чантичка Simple Smile
 Бежово и тъмно синьо много ми харесва.
Какво има да слага в нея?
Едно червило, носни кърпички, огледалце и телефон...
Веднъж извади от чантичката си снимка на децата и маска Blush

# 497
  • София
Принцесата и днес е много хубава.

# 498
  • Някъде там
Бутанеца днес е рожденик. В негова чест, наследника му има самостоятелно събитие.
Скрит текст:
Самостоятелен годеж за 7-годишния принц Джигме Намгиел от Бутан. Той присъства на изстрелването „NDI“, новото в Бутан
Национална цифрова идентификационна
система.
По време на изстрелването Джигме
Намгиел стана първият дигитален гражданин на Бутан, като се присъедини към Бутан
NDI мобилен портфейл.

# 499
И аз забелязах обиците веднага, много ми харесаха.

А чантата е такова сладко бижу! Heart Eyes

# 500
Страхотна е Катрин.

# 501
Тази чанта скапва визията.Добре са съчетани дрехите, но не можаха ли за вземат по-голяма чанта?
Втори моден гаф за седмицата и нещата май отиват на зле.

# 502
Страхотна е Катрин.

Прелестна!
Винаги като я видя, се усмихвам.

# 503
  • Варна

Много е хубава!  В последно време някак излъчва и повече самочувствие и увереност .

# 504
На мен пък чантите на Катрин в последните месеци страшно ми допадат. Просто са прекрасни! Отдавна спрях да нося големи чанти, оказа се че малките побират всичко, което ми е нужно и не влача със себе си тонове "може да ми потрябват" неща.
Тази синичката пък е разкош! Катрин също е много хубава, даже не виждам нищо, което да не ми харесва.
Малкото бутанче станало голямо! Не знам защо като гледам снимки на бутанците, въпреки че са толкова цветни, винаги ми става тъжно.

# 505
На Катрин най - хубавото и е тялото, браво за фигурата. След три деца, просто и е безупречно!

# 506
Много обичам по-малки, ръчни чанти и само такива нося. Чантата на Катрин, както и цялото съчетание много ми харесаха. Не съм й най-големият фен на стила, бих искала да я виждам облечена с повече въображение (доколкото й е възможно), но нещо като е издържано и хубаво, не мога да отрека. Комбинацията тъмносиньо и бежово, дънките, палтото, чантата - супер е! Моден гаф, точно другият път.
Единствено бих сменила обеците с малки и дискретни златисти обечки, тези ми напомнят копчета на диван.

# 507
Медиите пишат, че Адел и Ед Шийран са отказали покана да пеят на коронацията на Чарлз.

# 508
Eд има концерт в Teксас. Адел някак си не ми се връзва с нейните песни,  добре че е отказала.

# 509
Напоследък доста често имам чувството, че долната й челюст е издадена пред горната. Не знам от ъгъла на снимките ли е или просто зрителна измама, но днес отново на тези снимки ми изглежда така
Не е зрителна измама, така си е, има го на много снимки.

Сетът на Летисия:

Датчаните обявиха, че Мери и Фредерик ще са на официално посещение в Индия на 26 февруари - 1 март. Ще гледаме хубава и стилна Мери, страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт