Испанска Филология

• 1 730
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, замислила съм се тази година да продължа образованието си, завършила съм през 2017г. и поради семейни причини нямах възможността да продължа да уча. Насочила съм се към Испанска Филология и ще се радвам ако може да ми разясните няколко въпроса, понеже никъде не успях да намеря отговор.
Ще може ли да се запиша задочна форма на обучение?
Какво ви е мнението за СУ?
За кандидатстване какви изпити трябва да издържа?
Каква е цената на семестър?
Какви документи ще са ми нужни?

Благодаря ви за отделеното време.

# 1
Здравейте, замислила съм се тази година да продължа образованието си, завършила съм през 2017г. и поради семейни причини нямах възможността да продължа да уча. Насочила съм се към Испанска Филология и ще се радвам ако може да ми разясните няколко въпроса, понеже никъде не успях да намеря отговор.
Ще може ли да се запиша задочна форма на обучение?
Какво ви е мнението за СУ?
За кандидатстване какви изпити трябва да издържа?
Каква е цената на семестър?
Какви документи ще са ми нужни?

Благодаря ви за отделеното време.
Всички отговори можете да намерите в сайта на университета. Преди два дни и аз имах същите въпроси.....

# 2
Няма задочна форма. Можеш да провериш в сайта на СУ дали с матура можеш да кандидатстваш.
Според мен това е специалност, която не си заслужава. Казвам ти го като човек, който владее испански на високо ниво и съм завършила езикова гимназия с първи език испански. Някои съученички завършиха испанска филология, включително и моя братовчедка.
Нито една не иска да стане учител, нито преводач. Преквалифицираха се. Специалността е изискваща, учи се доста, преподавателите са хора с много опит и изисквания.
Започват около 20 човека и накрая дали завършват и 10. Много се отказват, защото хем е трудно, хем реализацията е спорна.

Освен ако не искаш да станеш учител или преводач, не виждам защо да я записваш тази специалност. С какво искаш да се занимаваш?

Общи условия

Активация на акаунт