Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2023

• 86 264
  • 663
  •   1
Отговори
# 345
Тази гаражна разпродажба сезонна ли е или често обновяват съдържанието?
Добавят продукти веднъж месечно или на два месеца, някои стоят непожелани дълго време,  други се разграбват за минути

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 10:21 от bubanka

# 346
  • Бургас
Sephora.uk имат колело с отстъпки.

# 347
Skins ме разочароваха … Тръгнах да поръчвам този сет с -40% намаление, а след няма и 2 минути цената беше променена. Адекватно обяснение не получих от съпорта им, а отношението беше меко казано пасивно и тъпо. Губят ме като клиент.
Скрит текст:

# 348
Имат и друг недостатък - да направиш и платиш поръчка, а в последствие да канселират, заради недостатъчна наличност. Мислих, че е бг патент тази практика, но на два пъти ми връщат пари за платени вече поръчки.

# 349
  • София
... това съкровище:
https://perfume-bg.eu/lalique-encre-noire-pour-elle-damski-parfy … m-c-126_325_1186/
За три години издирване и информация, че е спрян от производство, за първи път го откривам, поръчвам и искрено се надявам да получа.
Разбира се, че няма да го получа. Преди 2 часа чух сърдечни извинения за техническата грешка по време на ревизия, която са правили в магазина и ни се е показал като наличен. Съжалявам, че неволно съм подвела и тези от вас, които също са поръчали.

# 350
# 351
# 352
  • Бургас
https://douglas.bg/gift-set-byredo-nomade-selection-56080
144 лв в Дъглас + 2 мостри и безплатна доставка

# 353
# 354
⛔️⛔️⛔️ Влизам набързо да предупредя, че в Olx се въртеше една бутилка Guerlain Idylle в старата бутилка/, която днес върнах обратно. "Дамата" е Олеся Елизарова от София. Укри счупено течащо гърло за което е знаела.
Sign Exclamation Обявата отново е активна  Sign Exclamation
Обявата
Скрит текст:

Снимките са и от ъгъл, от който не се вижда счупеното

Клиентката която чака е дама от парфюмната група с която държим връзка и на която отказа лична среща въпреки уговорката им.
Жалка история! Ето какво и е писала

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 20:44 от •mimoza•

# 355
# 356
От Парфюми шоп, 10/10 за презентация.

# 357
  • Germany
Честит празник, парфюмни! Желая ви да сте винаги обичани и обичащи, опиянени от любов и хубаво вино!
Точно на празника получих и аз Irresistible Givenchy Eau de Parfum Rose Velvet Heart Decoration

За трети пореден път поръчвам от сайта, който откри Милен преди време, и съм доволна за пореден път. Парфюмът дойде за пет дни на адреса ми в Германия, и беше придружен от две проби. Много коректно и добро отношение, и мисля, че цената е повече от добра.
https://www.tendance-parfums.com/irresistible-givenchy-rose-velvet.html

# 358
kovacheva, този парфюм буквално ми сцепи главата с трайност! Simple Smile

Много е добър!  С много радост и настроение да си го ползваш! Wine Glass

Цената на новия Van Cleef е също жестока!

# 359
  • Стара Загора
Ковачева, точно от този сайт чакам новия La Vie est Belle L'Éveil , който ти препоръча Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт