Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2023

• 86 222
  • 663
  •   1
Отговори
# 480
  • До сърцето...
Хаха! явно на сайта им е пълен матреш. Пробвах за тези двата, до късмет си е било.

Скрит текст:

# 481
# 482
30 мл., Mon Guerlain Intense в Нотино за 95 лв

# 483
  • Стара Загора
За първи път пазарувам от Prettyshop. Малко се забави доставката , но за това пък ,освен парфюма , имаше подаръчета - мостра на 4 течни червила на  Givenchy и мотра на парфюм на Zadig & Voltaire. Доволна съм. Two Hearts

# 484
  • Стара Загора
Prettyshop са едни от коректните магазини. Помня, че по време на пандемията бяха сложили дезинфектант и кърпички + допълнително мостри от мен избраните. Всичко добре опаковано в брандирана торбичка. Вижда се, че обръщат внимание към детайлите, което аз много уважавам.

Макар и кашата с кодове в Нотино, поръчах 2 желани от мен парфюма, които трудно се откриват вече. Забравила съм на какво ухаят, но преди време така и не се реших да ги поръчам. С кода за 18% цените им са идеални.

# 485
Прадата върви с два бонуса. С кода цената за 30 мл+7 е 113

# 486
  • София
В Нотино не ми хвана никой от кодовете за парфюм, на който има отстъпка на сайта. Явно важат за ненамалени.

# 487
# 488
В Нотино не ми хвана никой от кодовете за парфюм, на който има отстъпка на сайта. Явно важат за ненамалени.
Сутринта поръчах козметика, която беше с 30% намалена, свалих още 15% с кода, мързеше ме да влизам в приложението, а и закъснявах за работа, но явно е била в секцията, в която я хваща отстъпката. Твоите парфюми явно не са в селекцията за кода.

пп. Надявам се да не ме прихваща старата мания, че последния месец поръчах три парфюма насляпо и още три стари любови, уф, и едно олио за тяло чакам, за да затворя тотал цикъла на №5

# 489

Прадата върви с два бонуса. С кода цената за 30 мл+7 е 113

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 17:07 от chilko

# 490
  • До сърцето...
Ти какво искаш да ми докажеш? Говорихме за кода over20 и на картинките в моя пост съм ти посочила парфюми с този код, които не ги хваща. За другия (women15) знам че работи. Аман ...
Оказва се, че кода over20 e приложим само за определени мл, не за всички разфасовки на конкретния парфюм. И като отвориш линка на парфюма, цъкаш да видиш кой от всичките е с този код.
Скрит текст:
И се "обадих", защото коригирах таблицата, не за да се заяждаме.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 17:37 от Радика

# 491
На никого нищо не искам да доказвам. Simple Smile

Показала си, че си пробвала с тези двата продукта. А аз ти показвам, че over20 е изписан на продутите , но като кликнеш на тях излиза другия код.

Пише едно, но в действителност е друго.

# 492
  • виртуално
За 100мл Прада Paradox важи over20 , за другите мл само women15. При Прада Candy e само за 30мл...
Така е и за другите парфюми, over20 е само за определени мл

# 493
  • Стара Загора
Знаете ли къде мога да намеря Lattafa Khamrah?

# 494
При мен кода работи.
Отстъпката на нотино не важи за парфюмите на Диор, въпреки че не е написано в условията ?!

Успяхте да поръчате парфюм на Диор с код ли? Кой е кода?

Общи условия

Активация на акаунт