Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2023

• 86 206
  • 663
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Диор Долче Вита наличен в Нотино.Мноооого отдавна не съм го засичала

# 511
# 512
# 513
# 514
# 515
# 516
# 517
# 518
Получих поръчката си от Skins, като доставката отне около седмица. Много добро попадение бяха свещите, толкова, че ден след като поръчах цените им се увеличиха Flushed Имаше подарък мини свещ на Мосю и мостра на 724. Доволна съм много!

# 519
  • София
Някой има ли идея какво се случва с Versace Crystal Noir EDP?
Да, да.. знам, че е клиширан и масов парфюм, но имам страхотни love-hate отношения с него и държа винаги да го подновявам.
В последните месеци забелязам обаче, че цената му литна здраво нагоре, никога не присъства в промоции и намаления и освен това все по-често започна да изчезва от сайтовете. Докато го видя, че е наличен някъде и успея да поръчам, вече го няма. Говоря за голямата опаковка от 90мл. EDT версията се намира под път и над път, аз обаче съм се заинатила за EDP.
Далеч съм от мисълта, че всички са се побъркали да го поръчват в последно време, по-скоро си мисля дали няма някакво изтегляне на партиди и преформулиране(за пореден път) на парфюма?

Аз имам същите мисли. Макар че те си ги реформулираха и двата (сега вече са с жълтеникавото преливащо се) и мисля за първи път да пробвам EDT,  тъй като EDP няма никаква трайност вече. Това е втора реформулировка, жалко. Един от любимите ми парфюми е, едно време пълнеше стаята в студ и мраз.

Аз чакам Insolence EDP да започне да се предлага на малко по- човешка цена, макар че май няма да стане. Laughing
Отказах се от поръчка, скъп ми се вижда. Имам едни 50мл, купувани на 50лв. Сега 75мл на 150...

# 520
Е, ако пак го реформулират, вече не знам… да се запасяваме ли?

# 521
  • София
Аз съм се запасила вече Laughing

# 522
И аз, и аз! Жалко че не съм Дънкън Макклауд! JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 523
# 524
  • Бургас
La Nuit Trésor Fleur De Nuit на хубава цена за 50мл. според мен след кода в Нотино.Флаконът на реал е много красив, ароматът също.

Общи условия

Активация на акаунт