Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 79 796
  • 2 329
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
привет и от нас. Simple Smile
очаква се от днес температурите да са над 35.
за седмица и после пак да паднат до приемливите за зимния сезон - 25-30 Simple Smile
няма от какво да се оплача. ще се наложи да ме приемете така Simple Smile

# 2 206
  • Пловдив
Добро!
Лека да ви е!

# 2 207
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро.. Успешна 4 дневна работната седмица.
Добро утро!
 Детето като разбра, че в петък няма да ходи на училище, много се зарадва, че ще ходи с мен на работа. Набързо му попарих мераците, де Grinning
 Иначе вчера ми стана ужасно тъжно, излизаме следобед на разходка, духаше гаден вятър, ама то пък само вкъщи не може...Пред входа линейка и патрулка. До блока има малка градинка, със две пейки, има големи орехови дървета, лятото е приятно и прохладно.
 На едната пейка човек, седи килнат на една страна, нито полицаите, нито лекарите бързаха, всичко беше свършило, младеж, свръхдоза...
 И за това трябва да треперя и мисля, след някоя и друга година...

# 2 208
  • тук и там
Добро утро! Първи ден след ваканцията..всички криви сабаХлян. Хладничко при нас,беше -2 гр като тръгвахме за спирката с децата. Няма да постя, ама уж от днес на диета ще съм.Направих две перепечени филийки  в тостера, с масло и един слайс шунка. Изядох едната.Добре ще ми дойде и другата, ама ще се постарая да си възпирам лакомията.
Харесах си рокля , в момента е намалена-това за сватбата през август на която сме канени.Ама пусто ме възпират килограмите-знам ли колко ще съм тогава..Това много месеци, до тогава може да съм с +10кг, а може и да съм  -3(в най-добрият случай), как да я взема сега?!
ДобрЕ, завидях..Аз на жега вирея добре, ама съм на студено..

Хубава седмица!

# 2 209
Близка приятелка в студентските ми години почина от свръхдоза! Толкова много искаше да спре тази гадост и все не успяваше.

Спахме непробудно с детето гушнати, повече от 10 часа сън направихме. Явно вчера емоциите и на двете са ни дошли в повече.
Неработен ден е днес тук.
Добри ни е изпратила вятъра от пустинята и балкона ми е покрит с пясък.

Пуснах снимки от карнавала, за който се интересува в темата Покажи се, да не досаждам тук 🥳

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 11:07 от Sissy

# 2 210
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вещички, не знам за вас, но аз когато трябва да почиствам и гладя правя всичко друго.
Simple Smile днес гледам стари филми и вижте на кого попаднах. Simple Smile можете ли да го познаете?

# 2 211
Джордж Клуни!
По-възрастен изглежда по-добре. Никога не е бил мой тип !

# 2 212
  • France
Продавам 2 чавета. Евтино. Дори мога да доплатя.  

Вчера, баш на прошка (празник, който между другото много се тачи в моето семейство) и ММ, и майка ми ме ядосаха. Грррр!

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 19:33 от Philomena

# 2 213
  • София
Ще помрънкам в скрит текст, за да пропускате, ако не ви се чете. После ще го изтрия.

Скрит текст:
... 

Последна редакция: пн, 27 фев 2023, 20:41 от Pandachina

# 2 214
  • София
Пандич, не ти е лесно. Той няма да се промени, а и ще остарява все повече. В един моментент ще има нужда от помощ.
Пантата скоро ще е по-самостоятелна. Само гуш мога да предложа.

# 2 215
Ами, Панди, съжалявам, ама не може той да решава... трябва да го разбере. Ти си го познаваш, ще намериш най-подходящия начин да му обясниш... ако трябва, и няколко пъти... Ох, свекър ми е същият... все намусено гледа децата, все се смеели твърде високо, викали, тичали, пречели, лигавили се... ако може, ей там в ъгъла да кротуват и да се самоотглеждат, най-добре... Много сме ги лигавели, на главите ни се били качили, един ден ще сме съжалявали, ама късно ще да е било... и прочие. И не си мисли, че само той ти помага. Сигурна съм, че и ти на него помагаш също точно толкова, но с други неща и в други области. Пък и скоро тя тще порасне и ще стои повече сама.

# 2 216
  • France
Аз се оплаквам, че и аз много крещя по децата. Най-вече по Монстърчето. Не съм мислила, че ще съм толкова скапан родител. Но нямам никакво търпение. Просто 0. Единственото, което успявам е да оставям някои неща на ММ. Той има подход. Но това не е дългосрочна стратегия.

# 2 217
Ден... неустановен 😆 да се разбира, че нещо ми е нищо 🤣
Панде, няма да е лесно, мда. Освен да обясниш на Пантата, че дядо си е дядо.. възпитаван в едни по други времена, по, как да кажа.. немодерен начин 😃 Пък Пантата е умно и будно дете, смятам ще разбере. И двенките с нея договорка много, много да не се впечатлявате от тона му.. Тук обаче тънката част, че все пак трябва да е и с нужното уважание и... не знам детето дали ще се справи да разбере тъз тънка чаСт. Както казах- трудна работа.

Фил, корабни въжета трябват, не нерви. Как да те успокоя, като Килеша чак сега... на 17 години взе да се очовечва. Да кажем примерно... среда, дано са с по- благ характер твоите момчета и по- чуващи от батко им.. Ма мн те успокоих сигур 🥴

Трябва да боядисам двата си косъма.. а мързел в изобилие, дет се вика и от чУшмята тече.. Ох!

# 2 218
Панда, 70+ годишен човек нито ще се промени, нито ще те чуе и разбере. Той прави най-доброто според собствените си разбирания. Единствения полезен ход е да говориш с детето откровено и честно за ситуацията, за да прояви разбиране към поведението на дядото и да приеме нещата правилно. Съчувствам ти, много е трудно.

# 2 219
Панде, гуш. Съвет не мога да дам, но разбирам отлично и съчувствам.
По-вероятно и лесно ми се струва да успееш да обясниш ситуацията на Пандичката, отколкото да успееш да излезеш на глава с татко ти. Нещата ще стават още по-зле с времето. С възрастта стават още по-обидчиви, не търпят чуждо мнение, изискват уважение, отказват да се поставят на мястото на другите, да помислят разумно. Ние пък сме все по-изнервени от ежедневието и все по-често не успяваме да се сдържаме, така че конфликтите са неизбежни. Минах през подобен период с баба ми, много ми беше мъчно и още ми е мъчно.

Цяла сутрин щъкам между компютъра, пералнята и простора. Напълних терасата с пране.
В момента се занимавам с много приятна служебна задача, интересно и забавно е. Щеше да е идеално, ако крайният срок не ме подпираше, но няма пълно щастие.

Общи условия

Активация на акаунт