Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 131 - февруари 2023)

• 91 794
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 60
Мерси, alex99 Flowers Hibiscus

# 61
Лидл ме усмихнаха - печеля ваучер от анкетата им. Smile Това ми е първа награда за годината.  Съобщението беше в спам.

Къде са обявени?

# 62
  • Пловдив
Да се запиша и аз с първа награда за м.февруари - също имам спечелен ваучер от Лидл. Не знам дали са обявени някъде печелившите, аз получих имейл.

# 63

Някой питаше за Варта. Само това намерих.

# 64
Лидл ме усмихнаха - печеля ваучер от анкетата им. Smile Това ми е първа награда за годината.  Съобщението беше в спам.

Къде са обявени?
Ето печелившите: https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta/anketa/p … livshi-uchastnici

# 65
  • При децата ми

Къде са обявени?
Ето печелившите: https://www.lidl.bg/polezno-info/informaciya-za-klienta/anketa/p … livshi-uchastnici

Януарските печеливши ги няма тук. Има само декември. Може би по-късно ще ги качат.

# 66
  • София
Скрит текст:

Къде са обявени?

Януарските печеливши ги няма тук. Има само декември. Може би по-късно ще ги качат.

декемврийските ги качиха на 15 декември

# 67
Цвети С видях плаката е местен супермаркет в Балчик, но нз кои други обекти влизат в томболата. И в нета нищо не видях, сигурно някои квартални магазини.

# 68
  • София
Благодаря за новата тема! Нека ни е на късмет най-късия месец🍀🍀🍀
Днес ме изтеглиха от ФБ за хранителен режим и изчисляване на телесните показателите,също пристигна пак от ФБ много яка тениска Nike на Холандия-точен размер за съпруга ми.

# 69
Имате ли представа къде  ще бъдат обявени печелившите от Лили/Always и DM/GLISS?

# 70
  • Велико Търново
Имате ли представа къде  ще бъдат обявени печелившите от Лили/Always и DM/GLISS?
По принцип и едните и другите ги обявяват след като са се свързали с печелившите.

# 71
Сефтето за годината. Ваучер от колата. За спорния магазин. Получих мейл току-що.

# 72
Форум БГ мама нали обяви игра, някой може ли да сподели линк за нея Simple Smile
Взех днес две участия в 7дейс със сигурност там ще сме активни ( каката и мъжа ми ядът много кроасани) , записах се й за голямата награда, просто обичам да пътуваме. Чудесничка игра
Взех участие и във Нивеа трябваха ми душ гелове ( много харесваме техните с перлички) и гел за бръснене  Simple Smile

Лили имат игра със Syoss

Фотакнигата ми дойде със Спиди супер бързо. Фактурата ми е от 27 януари и днес я донесоха. Прекрасна е и ще дебна за още промоци и кампании в сайта

# 73
И аз съм с ваучер от coca cola играя във активия и 7days и здраве ще се включа и във пиринско.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт